Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7 nocí v Kalábrii: apartmány přímo u pláže + dítě do 9,99 let zdarma

4,3 / 5 Residence Torre Saracena Kalábrie - Itálie (mapa) 43 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lešková

Dobrý večer mohubse zeptat jaké teploty bývají v září? Děkuji Lešková

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Lešková, teploty v září jsou velmi příznivé. Moře je vyhřáté z nejteplejších měsíců červenec a srpen, průměrná teplota je okolo 29 C° a celkově stabilní slunečné počasí. Před zakoupením voucherů prosím zkontrolujte dostupnost apartmánů na info@kalabrie.cz nebo na 603 919 002. Hez­ký den!

Pavlína Kašpárková

Dobrý den chtěla bych se zeptat na konečnou cenu kdyby byly 1 dospělý 2 děti (12, 6 let) v termínu 21.9.2019 – 28.9.2019 s le­teckou dopravou a dopravou z letiště a na letiště

Residence Torre Saracena

Dobrý den Pavlíno, leteckou dopravu bohužel nezajišťujeme, ale velmi rádi Vám budeme asistovat při výběru. Neváhejte nás kontaktovat telefonicky na 603 919 002 nebo na mail info@kalabrie.cz. Hezký den!

Marija

Zdravím vás, zajímala by mě informace kolik by stála dovolená pro 2 osobě a máme 3 malá pejska (jezevčíka) – popřípadě bychom měly zájem o 14 nebo 20 dny?

Slevomat.cz

Dobrý den, Marijo, cena pobytu se mění v závislosti na termínu a zjistíte ji, když si přímo v nabídce vyberete z možných termínů. Pokud chcete zůstat déle, stačí zakoupit pro dva vouchery s termíny jdoucími hned po sobě. Cena platí při obsazení apartmánu min. 3 osobami, tzn. při koupi 3 voucherů. Při pobytu pouze 2 platících osob v apartmánu se připlácí 50 € za neobsazené lůžko. Malý pejsek je za příplatek 35 €/týden. Krásný den, Míša :)

Hana Feld

Dobry den, jaka by byla cena pro 2 dospele a 1 dite ve veku 4,6roku? Je mozna I letevka doprava?
Dekuji. Hana

Residence Torre Saracena

Dobrý den Hano, děkujeme za Váš zájem. Cena se odvíjí od termínu, o který máte zájem. Neváhejte nás kontaktovat na tel. 603 919 002 nebo na info@kalabrie.cz, abychom Vám provedli kompletní kalkulaci a pomohli s leteckou dopravou. Budeme se těšit!

Markéta D.

Dobrý den, jaká by byla cena 2 dospělí a 3 děti (9, 11, 13 let). Plus prosím započítat leteckou dopravu. Z letiště je tedy jediná možnost pronajmutí auta? Děkuji za info.

Residence Torre Saracena

Dobrý den Markéto, děkujeme za Váš zájem. Cena se odvíjí od termínu, o který máte zájem. Neváhejte nás kontaktovat na tel. 603 919 002 nebo na info@kalabrie.cz, abychom Vám provedli kompletní kalkulaci a pomohli s leteckou dopravou. Z/na letiště pro Vás můžeme zajistit transfer nebo si můžete zapůjčit automobil. Budeme se těšit!

Daniel

Dobrý den,
z jakého důvodu je prosím tato nabídka nevhodná pro osoby s omezenou schopností pohybu?
 Děkuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den Daniele, residence nemá bezbarierový přístup. Soukromá pláž před areálem je sice písčitá, avšak vstup do moře je oblázkový. Na druhou stranu jsou všechny apartmány přízemní, takže není nutné zdolávat schody (maximálně jeden schůdek do apartmánu – není u všech). Lidé s omezenou schopností pohybu s těmito omezení musí být seznámeny a souhlasit s nimi. Hezký den!

Lucie Šimicová

Dobrý den, jaká by byla cena pro 2 osoby a dvě děti ve věku 10 a 11 let v termínu od 5./6. 7. 2019? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, cena 4699/osobu platí při obsazení apartmánu min. 3 osobami, tzn. při koupi 3 voucherů. Při pobytu pouze 2 platících osob v apartmánu se připlácí 50 € za neobsazené lůžko. Čtvrtá platící osoba má na ubytování slevu 50 % z hodnoty voucheru v rezervovaném termínu (hradí se v den příjezdu). Celková cena bude tedy: 14 097 předem + 2 349 a povinné příplatky na místě. Hezký den, Simča :)

ElI

Dobrý den, mohu se zeptat proč letiště Bari, když z letiště v Lamezia Terme je to blíž? Děkuji.

Residence Torre Saracena

Dobrý den Ell, přímé lety na letiště v Bari zajišťují až dvě nízkonákladové společnosti Wizzair a Ryanair. Zatímco na letiště v Lamezia Terme zajišťuje charterové přímé lety společnost Smartwing. Je pak samozřejmě na klientech, z které cenové nabídky si vyberou. Hezký den!

Beníšková Renata

Dobrý den píšete možnost až 8lidi v apartmánu jsme 4dospeli a 4deti (7,13,15,16let) jak zjistím konečnou cenu v termínu od 13.7.tyden. A je mozny pes 25kg který má vlasy a je pohodový? Dekuji za info

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Renato, děkujeme za dotaz. Ve vašem případě je zapotřebí zakoupit pouze 5 voucherů, protože jedno dítě do 10 let má ubytování zdarma a dvě osoby májí ubytování s 50% slevou, s platbou až přímo na místě. Pejsek je v residence vítaný a jeho poplatek za pobyt je € 35. Před zakoupením voucherů si prosím zkontrolujte dostupnost apartmánů na 603 919 002 nebo na info@kalabrie.cz. Hezký zbytek dne!

Claudie

Dobry den, chtela bych se zeptat. Chtela bych jet s pritelem a jeho mamou. Je mozne mit oddelene pokoje? A jaka by byla pripadna cena? Dekuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den Claudie, ano je možné mít apartmán se dvěma ložnicemi. Před zakoupením voucherů je však zapotřebí ověřit dostupnost tohoto typu apartmánu ve Vámi vybraném termínu. Současně Vám můžeme sdělit cenovou kalkulaci. Neváhejte nás kontaktovat telefonicky na 603 919 002 nebo e-mailem na info@kalabrie.cz. Budeme se těšit a přejeme hezký den!

Anna

Dobrý den, je nějaká varianta ubytování pro 2 dospělé a 3 děti (8,5,5 roků)? Popřípědě prosím o nacenění. Děkuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den Anno, ano určitě je možné ubytování pro 5 člennou rodinu a to v apartmánu se 2 ložnicemi. Napište nám o jaký termín dovolené máte zájem na info@kalabrie.cz nebo nám můžete zavolat na 603 919 002 a my vám velmi rádi zkontrolujeme dostupnost. Hezký den!

Michal

Dobry den, prosim v pripade ze by jeli jen 2 dospele osoby, je priplatek 50euto jednorazovy nebo za kazdy ten den? Dekuji za odpived a preji krasny zbytek dne

Residence Torre Saracena

Dobrý den pane Michale, poplatek za neobsazené lůžko se hradí v případě, že jste méně než 3 platící osoby a jedná se o jednorázový poplatek. Hezký den!

Peluha Jaromír

Dobrý den. Máme zájem o pobyt v posledním termínu,t.j 21. _28.9.2019. Jsme pouze 2 dospělí, tedy asi budeme muset připlatit 50eur za neobsazene lůžko . Můj dotaz je ale trochu jiný _chci se zeptat,zda jste schopni zajistit nocleh kdekoliv po trase v itálii a to na 20.9. a 29.9. Dekuji za odpověď.

Residence Torre Saracena

Dobrý den pane Jaromíre, děkujeme za dotaz. Přímou spolupráci nemáme, ale určitě Vám můžeme dát několik tipů nebo Vám poradit, jakým způsobem si ubytování po cestě zarezervovat. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na tel 603 919 002 nebo na e-mail info@kalabrie.cz. Hezký víkend!

Iva Doškova

Dobrý den chtěla jsem se zeptat doprava letadlem je do jakého města .Děkuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den Ivo, děkujeme za dotaz. Nejbližší letiště se nachází ve městě Bari. Pro více informací k dopravě nás neváhejte kontaktovat na 603 919 002 nebo na info@kalabrie.cz. Hezký den!

Honza

Dobrý den,
V příplatkách je taxa pouze za malé domácí zvíře. Jaká jsou tedy omezení? Máme psa – maďarský ohař, vycvičený, poslušný, váha cca 30kg. Je možno ho vzít s sebou, za jakých podmínek?
Děkuji.

Residence Torre Saracena

Dobrý den pane Honzo, pokud je Váš pejsek vycvičený, zvyklí být mezi lidmi a má platný očkovací průkaz, není žádný problém si ho vzít sebou. Stačí sdělit tuto informaci při rezervaci apartmánu. Poplatek se hradí až přímo na místě. Před zakoupením voucherů si prosím zkontrolujte dostupnost apartmánů na 603 919 002 nebo na info@kalabrie.cz. Hezký zbytek neděle!

Matyáš

Dobrý den, v termínu 29.6 – 6.7 pro dva dospělí a dvě děti 9 a 3 roky. Koupím dva vouchery za 4399,– + na místě zaplatim za jedno půlku 2200,– zaplatím klimatizaci 49€ + kauci 50€ +wi-fi 20€ + za každého 20€ povlečení (tudíž 80€)? Půjčení BBQ sady se řeší už v Cz nebo až na místě? Děkuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den pane Matyáši, děkujeme za dotaz. Ano Vaše kalkulace je správná s tím, že klimatizace a wi-fi jsou volitelné služby a můžete se pro ně rozhodnout kdykoli v době Vašeho pobytu. Kauce je samozřejmě vratná a zapůjčení barbecue se sjednává až přímo na místě. Před zakoupením voucherů si nezapomeňte zarezervovat apartmán na 603 919 002 nebo na info@kalabrie.cz. Hezký zbytek víkendu!

Zdeňka

Dobrý den.jestliže budeme 5dospělích a 2děti 5a7let,nebudeme dplácet za neobsazené lůžko?Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňku, cena platí při obsazení apartmánu min. 3 osobami, tzn. při koupi 3 voucherů. Hezký den, Simča :)

Residence Torre Saracena

Dobrý den pane Zdeňku, za neobsazené lůžko se hradí pouze v případě, že v apartmánu je méně než tři platící osoby. Ve Vašem případě naopak získáte zajímavé slevy. Dítě do 10 let bude mít ubytování zdarma a 4. osoba v apartmánu s 50% slevou. Pro ověření dostupnosti apartmánu ve vybraném termínu nás neváhejte kontaktovat na 603 919 002 nebo na info@kalabrie.cz. Hezký víkend!

aneta

Dobry den, kolik voucheru třeba zakoupit v pripade dvou dospelych a dvou deti ve veku 4 a 7 let? Dekuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den Aneto, děkujeme za zájem. Stačí zakoupit pouze 2 vouchery. Jedno dítě má ubytování zdarma a druhé s 50% slevou, které hradí až na místě. Před zakoupením si nezapomeňte zarezervovat apartmán na 603 919 002 nebo na info@kalabrie.cz. Budeme se těšit!

Eva Mejsnarova

Dobrý den měla bych zájem o voucher dva dospěli deti 11 a 8 let, budu platit tedy dva vouvhery a třerí s 50 %slevou? a jěště dotaz zvažuji leteckou dopravu kam v tomto připadě letate a jak daleko je k ubytovani z letiště,diky za info .

Residence Torre Saracena

Dobrý den Evo, děkujeme za dotaz. Ano ve Vašem případě stačí zakoupit pouze 2 vouchery. 4. osoba (Vaše 11. leté dítě) bude hradit polovinu ceny voucheru až přímo na místě. Nejbližší letiště najdete v Bari, kde je možné zapůjčit si automobil nebo Vám zajistíme transfer. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 919 002 nebo na info@kalabrie.cz. Hezký den!

Dana Sklenárová

Dobrý den, pokud bychom jeli jen 2 dospělí a 1 dítě, tak bychom zakoupili 2 vouchery a museli bychom platit 50,– EUR za neobsazené lůžko? Chápu to tak správně? Nějak mi to není úplně jasné – na jedné straně totiž píšete, že se dvěma platícími osobami je 1 dítě zdarma a na druhé straně, že se platí příplatek v případě méně než tří platících osob v apartmánu. Tak mi to, prosím, vysvětlete – děkuji :-)

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Sklenárová, ano pokud vaše dítě nemá více než 9 let stačí zakoupit pouze 2 vouchery. Na místě se následně hradí € 50 za neobsazené lůžko. Napište na info@kalabrie.cz nebo zavolejte na 603919002 o jaký termín máte zájem, abychom vám mohli zarezervovat apartmán. Hezký den!

Stanislava Zibarova

Dobry den, kolik prosim koupi vouchru pro 5 dospelych a tri deti ve veku 4.6 a 8 let. A je moznost vzit sebou dva pejsky? Dekuji za odpoved.

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Zibarova, v tomto případě je zapotřebí zakoupit 5 voucherů, protože dvě děti mají ubytování zdarma a další získává slevu „ubytování s 50% slevou“ s úhradou v místě. Pejsci jsou samozřejmě v residence vítáni, za poplatek. Před zakoupením voucherů si prosím ověřte dostupnost na 603919002 nebo info@kalabrie.cz. Budeme se těšit!

Zdenka Šoupalová

Dobrý den mám dotaz pokud zakoupíme 4 poukazy je k dispozici apartmán který má dvě ložnice. Děkuji za odpověd. Šoupalová

Residence Torre Saracena

Dobrý den paní Zdenko, ano při obsazení apartmánu 4 osobami nejvhodnější varianta je se dvěma ložnicemi. Před zakoupením voucherů si prosím ověřte dostupnost na 603919002 nebo info@kalabrie.cz. přejeme hezký den!

Eva Klepišová

Dobrý den, když jsme 2 dospělí a 2 děti (7 a 12 let) ,kolik voucherů si musíme koupit?

Residence Torre Saracena

Dobrý den Evo, děkujeme za dotaz. Ve vašem případě stačí zakoupit pouze 2 vouchery, protože jedno dítě má ubytování zdarma a druhé získává slevu „ubytování s 50% slevou“ a hradí ho až na místě. Nezapomeňte ověřit si dostupnost ve vámi vybraném termínu na tel. 603 919 002 nebo info@kalabrie.cz. Budeme se těšit!

OLGA

dobrý den,je možno zajistit autobusovou dopravu,nesmíme ze zdr.důvodů létat


děkuji za odpověd olga

Residence Torre Saracena

Dobrý den Olgo, samozřejmě i autobusem je možné se dostat do Kalabrie! Jízdenky přímo nezajišťujeme, ale rádi Vám budeme asistovat, aby jste si je zařídili snadně a levně :-) Pro více informací nás kontaktujte telefonicky: 603 919 002 nebo e-mailem: info@kalabrie.cz. Těšíme se!

Lenka Veisová

Dobrý den,je možno si dokoupit dopravu a polopenzi?děkuji

Residence Torre Saracena

Dobrý den Lenko, děkujeme za Váš zájem.
Stravu nenabízíme. Každý apartmán má plně vybavenou kuchyni a součástí areálu je snack bar. Nejbližší restaurace a pizzerie najdete v městečku cca 1,2 km s velmi příznivými cenami. Rádi Vám na místě dáme i několik zajimavých tipů!
Dopravu můžete zvolit vlastní nebo leteckou. Letenky přímo nezajišťujeme, ale rádi Vám budeme asistovat, aby jste si je zařídili snadně a levně :-)
Pro více informací nás kontaktujte telefonicky: 603 919 002 nebo e-mailem: info@kalabrie.cz.
Pěkný den!

Týna

Dobrý den, pro kolik nejvíce lidí jsou pokoje? Píšou se zde minimálně tři, ale maximálně jich může být kolik?

Residence Torre Saracena

Dobrý den Týno, nenabízíme pokoje, ale apartmány s 1 až 3 ložnicemi, pro 3 až 8 osob. Před zakoupením voucherů si nezapomeňte apartmán rezervovat. Hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru