Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Ošetření problémových partií: Kryolipolýza s možností lymfodrenáže

4,7 / 5 The One Wellness club Praha Praha - Nové Město  (mapa) 44 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Teri

Diky za odpoved. A je mozne mit kryolipolyzu (ktera je jednou za mesic) a mezi tim srf lipolyzu a po mesici zase kryo-… ? nevylucuje se to? Nebo kdyz se zacne s jednou, automaticky to vylouci dalsi/jiny zpusob osetreni. Diky.

The One Wellness club Praha

Dobrý den, hubnoucí ošetření by se neměla na stejné partie kombinovat. Střídání ošetření určitě nedoporučujeme. Ošetření je vhodné kombinovat s lymfodrenáží. Pro více dotazů nás můžete kontaktovat na e-mailu info@towell.cz. S pozdravem, K. Micková, E.C. To Well

Teri

Dobry den, jaky je prosim rozdil mezi SRF lipolyzou, kterou taky nabizite a tady kryolipolyzou? Hledam prave neco jako lipolyzu a hned za ni lymfodrenaz. Je vubec mozne podstoupit obe osetreni za sebou? Diky.

The One Wellness club Praha

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Jedná s o jiný princip působení. U SRF lipolýzy působí na tukové buňky radiofrekvence, přičemž u kryolipolýzy se jedná o podchlazování tukových buněk. V případě SRF je možné ošetřit naráz například břicho a boky. U kryolipolýzy by bylo zapotřebí k ošetření stejné oblasti podstoupit více ošetření (min. 3 procedury). Kryolipolýzu je vhodné na každou partii opakovat jedenkrát po 30 až 50 dnech. Selektivní RF lipolýzu je vhodné opakovat alespoň 4krát. Lymfodrenáž je vždy vhodné s hubnoucím ošetřením kombinovat. Pokud se podpoří činnost lymfatického systému, přes který tělo vylučuje tuk, celkově se redukce podpoří a urychlí. Kombinace ošetření (ošetření pro redukci tuku + lymfodrenáž) v jeden den je možná a doporučujeme ji. S pozdravem K. Micková, E.C. To Well

Pavla

Dobrý den, chci se zeptat, mám omezené časové možnosti – pobyt v Praze (žijeme v zahraničí) Jde mi o konkrétní termín 4.4 cca od 10.30 -do 14 mám prostor. Šlo by?
Měla bych zájem o kryolipolýzu (4 partie). Děkuji za reakci. PJ

The One Wellness club Praha

Dobrý den, pokud máte zájem o zjištění dostupnosti termínu, kontaktujte nás prosím na e-mailu info@towell.cz nebo prosím nahlédněte do on-line rezervačního systému na www.towell.cz, kde se vždy aktuální volné termíny zobrazují. Děkujeme. S pozdravem, K. Micková, E.C. To Well

Jana

Dobrý den,
kryolipolýza je prováděna na jakých částech těla? Lymfodrenáže jsou prováděny na celém těle? Bohužel nemám s těmito procedurami zkušenosti, tak se omlouvám, za otázky.

Děkuji a předem děkuji za odpověď!

The One Wellness club Praha

Dobrý den, kryolipolýzou je možné ošetřit partie v oblasti břicha, boků, hýždí a stehen. Vždy s klientem před ošetřením prokonzultujeme, jaká oblast ho trápí a hlavici přístroje na vybranou oblast aplikujeme. Během jedné procedury je možné ošetřit jednu partii o velikosti cca 15× 20 cm.
Lymfodrenáž, která je nabízena ve variantách ošetření, je kalhotová. I přesto, že je stimulována na přímo pouze spodní část těla, dochází k rozproudění lymfatického systému v celém těle a tím se napomáhá odbourávání tuku.
S pozdravem, K. Micková, Estetické centrum To Well

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru