Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vyrobte si vlastní hořickou trubičku: exkurze v Miletíně v Podkrkonoší

5,0 / 5 Pravé hořické trubičky Miletín  (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Michaela Vagenknecht

Dobrý den, tak chápu dobře, že když si koupím jeden voucher pro sebe, tak se mnou může jít syn (6let) za poplatek 20 Kč?

Pravé hořické trubičky

Dobrý den. Ano, dítě do 10 let má vstup k 1 nebo více voucherům zcela ZDARMA. Pouze pokud by si chtělo vyzkoušet stočení hořické trubičky, uhradí poplatek 20,–, KCZ.

Marketa

Dobrý den, pokud bysme šli na exkurzi čtyři dospělé osoby, je možné koupit jen dva vouchery a a zbylé dva vstupy dokoupit jen na exkurzi a točení trubicek? Pochopila jsem, že v ceně voucheru jsou i další balení trubicek a to by na nás bylo moc. Pokud by to možné bylo, jaká je cena samostatne vstupenky na exkurzi s vytocenim trubičky? Moc vam dekuji za odpověď.

Pravé hořické trubičky

Dobrý den, ano pro 4 osoby je možno koupit 2 vouchery a pro ostatní 2 osoby dokoupit na místě za 20,– Kcz stočení hořické trubičky. Obzvláště pro rodinu s 2 dospělými dětmi je tato varianta vhodná.
p.s. Při následném objednání termínu exkurze na našem portálu je nutné vždy uvádět celkový počet osob, tedy v tomto případě 4 osoby.

Ivana Šmaterová

Dobrý den, pokud bychom byli dva dospělí a jedno osmileté dítě, musíme mít všichni vstup s výrobou trubiček, nebo by stačil jen vstup na exkurzi? Děkuji. Ivana Šmaterová

Pravé hořické trubičky

Dobrý den, paní Šmaterová, doporučuji 2 vouchery z důvodu zvýhodněného balíčku SLEVOMAT + vstup pro 1 dítě do 10 let máte k voucherům zdarma s možností ručního stáčení oplatek i pro dítě. Nad 10 let věku dítěte si zákazník doplatí na místě 20 KCZ za stáčení. Paní Martička Vás provede historií i současností výroby. Těšíme se na Vaši návštěvu. Jaromír Topolský, obchodní ředitel

Pravé hořické trubičky

Podmínky pro vstup více osob k zakoupeným voucherům:
K zakoupeným 2ks voucherům je možno 1 dítě do 10 let zdarma s možností vyzkoušení stáčení Hořické trubičky.
Další osoby/děti za vstup bez voucheru uhradí symbolický poplatek 20,– Kcz/osobu.
POZOR snažte se při uplatnění voucheru a rezervaci termínu exkurze vyplnit celkový počet osob, které k nám zavítají, tedy osob i bez voucheru. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru