Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Oddych v centru Luhačovic: apartmán ve vile, polopenze i vstup do bazénu

4,8 / 5 Vila Charleston Luhačovice (mapa) 53 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jaroslava Balatová

Dobrý den,,,prosím máte volný termín 25.8–30.8 2019,,pro 2 osoby,,,předem Vám děkuji,,Balatová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo, bohužel tato nabídka již byla vyprodána. Budeme rádi, když si vyberete jinou z našich nabídek v kategorii Cestování. Ve vámi preferované destinace máme monmentálně dvě aktivní nabídky. Pěkný den, Honza

Šrajbrová

Hezký den ráda bych využila pobyt pro dvě osoby v době 19. 4.-21.4.nemusi být uplatnění této slevy může mi sdělit zda máte volné místo v tento termín a kolik by stál pobyt pro dvě osoby děkuji Šrajbrová 603455301

Slevomat.cz

Dobrý den, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity vily. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den, Simča :)

Ctibor Cimerman

Legrační informace o ceně parkovného – 0 až 100,–Kč/den. Můžete to nám vysvětlit? Ozřejmit? Upřesnit?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ctibore, parkování stojí 100 Kč/vůz/den, rezervace je nutná nejméně 24 hodin před příjezdem. Hezký den, Simča :)

Zdeňka Mutinová

Dobrý den,chtěla bych ten voucher 2 krát ,jak kliknout aby bylo ve stejném termínu?Vždy jsem objednala jen jeden,teď potřebuji 2 vouchery v jeden termín 25.3.-27.3..Děkuji .

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňko, nejprve si zamluvte v hotelu pokoje na vámi vybraný termín. Poté nakupte 2× vouhcher bez termínu a pak proveďte klasickou rezervaci na telefonu+420 775 7­88 922. kde uvedete kód voucheru. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru