Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Odlepte se od země: vstupy do lanového centra Jungle Park pro děti i dospělé

4,8 / 5 Jungle Park Brno Brno  (mapa) 1 180 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Marta

Dobrý den, je možné stornovat objednávku?

Slevomat.cz

Dobrý den, Marto, máte samozřejmě nárok na storno v rámci čtrnáctidenní lhůty od zakoupení voucheru. Pokud opravdu stojíte o storno, kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu na tel. čísle 222 745 354 nebo na emailu podpora@slevomat.cz. Vyřešíme to, jsme tu pro Vás :) Pěkný den,

Jitka

Dobrý den, mám dotaz zda je třeba se předem objednat. Pokud ano,kdy je třeba se objednat.Jedná se mi o poslední týden v srpnu 2019. Děkuji Jitka.

Jungle Park Brno

Dobrý den,
objednávat se je potřeba pouze, pokud vás bude skupina nad 10 osob. Jinak můžete přijít bez objednání kdykoliv v otevírací době.
Budeme se těšit.
Team Jungle parku

Jana

Dobrý den, chtěla bych koupit lístek na Balúrovu trasu pro dva dospělé a jedno dítě. Potřebuji tedy zakoupit 2 x Balúrovu Junior trasu, chápu to správně?
Děkuji za odpověď.

Jungle Park Brno

Dobrý den,
pokud budete chtít lézt všichni tři, je třeba zakoupit 3 lístky. Minimální výška dítěte pro tuto trasu je 120 cm.
Hezký den. Team Jungle parku

Nikola

Dobrý den, když má syn 135cm a zatím nikdy nebyl na lanové trase, proto chci s ním jít a chceme na Balúovu trasu, tak si můžu tedy jen koupit jeden voucher na Balúovu trasu v ceně 169,–Kč. Chápu to dobře :)? A bude to platit pro nás oba? Děkuji Nikola

Jungle Park Brno

Dobrý den, pokud má dítě méně než 140 cm, nesmí na Balúovu trasu samo, budete tedy muset lézt společně s ním. V tomto případě je třeba, abyste i vy měla zaplacenou svou vstupenku. Pokud chcete, aby lezl sám, pak je možné koupit mu vstupenku na Mauglího trasu, kam mohou i menší děti bez doprovodu. Hezký den. Team Jungle park Brno

JB

Dobrý den, voucher na Balúovu Junior trasu stojí i pro dítě do 15 let 169 Kč? Dle oficiálního ceníku je cena s rodinným pasem 153 Kč. Akce na slevomatu je tedy s přirážkou? Jaká má být výhoda slevomatu?
 Díky

Slevomat.cz

Dobrý den, vstupenka na Balúovu Junior trasu platí jak pro dospělého, tak i pro dítě. Původní cena za dospělou osobu je 250,– Kč a za dítě do 15 let je cena 170,– Kč. Naše akce nabízí zvýhodněnou cenu pro dítě i dospělou osobu, která je 169,– Kč. Nejde tedy o přírážku, i u dítěte do 15 let se nachází drobná sleva. :) Hezký den, Honza

Stanislav Mička

Dobrý den, voucher na Balúovu Junior trasu stojí i pro dítě do 15 let 169 Kč? Dle oficiálního ceníku je cena 170 Kč. Sleva je tedy 1 Kč?

Slevomat.cz

Dobrý den, vstupenka na Balúovu Junior trasu platí jak pro dospělého, tak i pro dítě. Původní cena za dospělou osobu je 250,– Kč a za dítě do 15 let je cena 170,– Kč. Naše akce nabízí zvýhodněnou cenu pro dítě i dospělou osobu, která je 169,– Kč. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru