Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celodenní vstup do Aqualandu Moravia až pro 3 osoby i solná prohřívárna

4,7 / 5 Aqualand Moravia Pasohlávky  (mapa) 2 093 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Martina

Dobry den. Chtela bych si koupit dneska voucher a jeste dneska navstivi aqualend. Je to mozne?

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano je to možné. Pokud zaplatíte kartou online, vstupenky vám přijdou na email prakticky ihned po nákupu a u nás na pokladně v Aqualandu Moravia je můžete uplatnit ihned.

Dagmar Pavelková

Dobrý den, není prosím teď o jarních prázdninách vstup pro děti do 15 let za 1 Kč? Aqualand na mail neodpovídá a telefon uvedený nemají.
Děkuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den, tuto nabídku letos nenabízíme.

Karel Foukal

Hledám ,hledám a nemohu najít. Prosím Vás nabídka slevněných voucherů na pobyt v Aqualandu pro jednu osobu asi za 299,_ Kč, kterou jste měli na slevomatu ještě historicky nedávno už neplatí? Nemohu ji najít.
Děkuji za odpověď. K. Foukal

Slevomat.cz

Dobrý den, Karle, hledali jsme jak o život, ale nabídku do Aqualandu jsme našli také pouze tuto. Doba nabídky není pevně stanovena a nejspíše byla již vyprodána nebo ukončena. Můžete si nastavit upozornění na další nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne :) Hezký den

Ilona Mendlova

Dobry den, prosim Vas, jak dlouho budete nabidku inzerovat? Predem dekuji za odpoved Novakova

Aqualand Moravia

Dobrý den, v nabídce je omezené množství voucherů, jakmile se vyprodají, bude akce ukončena. Doporučujeme proto s nákupem příliš neotálet.

Zdeněk Mrazik

Dobrý den.Lze použít vstupenku 1dospělí a 2děti do 150cm(dvojčata)?

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano lze. :)

Ludmila Kocybalová

Dobrý den, bude mi stačit koupit 2vouchery, v případě, že pojedou 2dospělé osoby,3děti pod 150cm a jedno nad 150cm?

Děkuji za odpověď,Kocybalová

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano tato varianta je možná. :) Na první voucher uplatněte vstup pro 2 dospělé osoby + 1 dítě do 150 cm. Na druhý voucher zbylé tři děti. :)

Tomáš Haramach

Dobrý den, chci se zeptat jestli u Vás ošetřujete vodu chlórem. Přítelkyně je na něho alergická.
 Děkuji

marek

Dobrý den , jedeme na tři dny na hotel termál Mušov a chceme také navštívit poprve Aqualand moravia. Můj dotaz jaká bude platba za 2 dospělé + dítě 16 roků ZTP nevidomé.

Aqualand Moravia

Dobrý den, kompletní ceník naleznete na: www.aqualand-moravia.cz/cenik a nebo můžete využít i zde nabídky na Slevomatu, která obsahuje vstup pro 2 libovolné osoby + 1 dítě do 150 cm.

René

Zdravím! Výhráli jsme s manželkou Vaši dárkovou kartu za 3000,–. Je přes Vás možno nakoupit pobyt v Inn u Aqualendu Moravia touto kartou a doplatit zbytek ? Jedná se o 3 dny pobytu.

Aqualand Moravia

Dobrý den, předpokládám, že myslíte dárkovou kartu od Slevomatu. V takovém případě lze kartu využít na služby, které nabízí Slevomat a můžete tedy zakoupit jednu ze dvou momentálně nabízených variant na vstup do Aqualandu Moravia, hotel Aqualand Inn hradit dárkovou kartou Slevomatu nelze, neboť není v nabídce, děkuji za pochopení.

Lucie Kopnicka

Dobry den, pokud si koupim voucher, je mozne sauny doplatit flexi passy? Dekuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den, tato varianta není možná. Sauny hradíte přestupem do wellness pomocí čipu a při odchodu z areálu hradíte na výstupní pokladně za tuto službu buď v hotovosti nebo platební kartou.

Jiří

Platí když má moje dítě 150 cm má to taky zdarma

Aqualand Moravia

Dobrý den, Jiří, příliš nerozumím vaší otázce. Děti do 100 cm u nás mají vstup zcela zdarma, v této konkrétní nabídce je v ceně vstup pro 2 libovolné osoby + 1 dítě do 150 cm (včetně).

josef zumr

Je možné ubytování pro 1 osobu na celí týden.

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe, veškeré informace o ubytování v aqualandu se skrývají pod tímto odkazem http://www.aqualandinn.cz/, tak mrkněte :-) Pěkný den

Monika

Dobrý den, bylo by možné uplatnit voucher když budu já dospěla a dvě děti do 15 let obě pod 150 cm? Děkuji za odpověď.

Aqualand Moravia

Dobrý den, tato varianta je možná.

Vařečkova

Dobrý den, od kolika let mohou vstoupit děti prosím?

Aqualand Moravia

Dobrý den, věkové omezení na vstup u nás není. Je však věkové omezení na vstupy do bazénů a výškové omezení na tobogány. Vstup do bazénů je povolen dětem od 3 let, do dětských brouzdališť od 1 roku. Avšak do areálu jako takového mohou i nejmenší miminka. Jejich návštěvu však doporučujeme zkonzultovat s dětským lékařem.

Katerina kupkova

Dobrý den mam flexy passi sodexo dá se v aqvalendu s nemi platit když si koupím prez vás vstupenky děkuji Třeba jídlo atd… děkuji abych mohla využít

Aqualand Moravia

Dobrý den, občerstvení se u nás stravenkou platit nedá, děkujeme za pochopení.

Vendula Kalousová

Dobrý den, jaká je časová platnost voucheru? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Vendulo, voucher má platnost do 20. 3. 2019. Hezký den, Simča :)

Pavel Rak

jaké jsou možnosti ubytování v případě zájmu o pobyt cca. na 4–5 dní ? pro dvě osoby

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, přikládám zde pro Vás odkaz, kde se dozvíte veškeré informace o ubytování v rámci aqualandu http://www.aqualandinn.cz/. Hezký den, Simča :)

Iveta

Mám prosím dotaz mám 6 lezou dceru a chtěla bych tam na jarní prázdniny jsem až od Olomouce kolik by mne to přišlo s dcerkou

Aqualand Moravia

Dobrý den, cena je stejná pro všechny. Záleží, jakou variantu si zvolíte. :)

kateřina

Dobrý den mohu 2 vouchery uplatnit když to bude uplatňovat 2 dospělí a jedno dítě do 150cm a dvě dcery nad 150cm..jako dospělé osoby bez dítěte??? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, ano, určitě :) hezký den

Martina Bukovjanova

Dobrý den.mohu v Aqualand Moravia zaplatit poukazy Sodexo flexi pass. Děkuji za odpověď 2 dospěle osoby. 1 dítě 13 let 157 cm.děkuji moc.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, ano přímo v Agualandu se dá platit poukázkami SODEXO (Relax Pass, Flexi Pass, Fokus Pass, Dárkový Pass) – max. 10ks (pouze na vstupních pokladnách Aqualandu Moravia).Pro informace o cenách Vám přikládám odkaz, kde se dozvíte veškeré informace http://www.aqualand-moravia.cz/cenik. Hezký den, Simča :)

Petra Kyselovská

Dobrý den, můžu voucher 2+1 využít pro dvě dospělé osoby a k tomu dítě ve věku 13 let nad 150 cm doplatit? Kyselovská

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano voucher můžete využít pouze pro 2 dospělé osoby a dítě nad 150 cm zakoupit buď na pokladně a nebo výhodněji na našem eshopu koupejse.cz :)

Pavla

Dobrý den,
Mohu se zeptat zda budeme platit za dítě, když jsme 2 dospělí, 1dítě (120cm) a 4 měsíční miminko (to se koupat nebude, ale vzhledem ke kojení nemusíme vzít s sebou)?
Děkuji za odpověď

Aqualand Moravia

Dobrý den, děti do 100 cm u nás mají vstup zdarma, stačí je nahlásit u pokladny. :)

Miloš juriš

Dobrý den, chci jit jenom s dcerou je jí 11. let a má víc než 150 cm bude platit v případě koupení voucherů 2+1 když pojedu jenom já dospělá osoba a dcera.

Slevomat.cz

Dobrý den, Miloši, tato varianta je možná, jedině v případě, že se dítě bude považovat za dospělou osobu. Přeji příjemnou zábavu. Simča :)

Jakub

Dobrý večer, nemám zkušenosti s nákupem poukazu, tak prosím o radu. Tuto nedeli máme zájem o celodenní vstup 2 dospělí , 1× 14let, 1× 8let, 1×2 roky,1× 9let.
Jaká nejvýhodnější nabídka přes slevomat existuje.Děkuji a s pozdravem Jakub

Aqualand Moravia

Dobrý den, při vstupu záleží na výšce dítěte, nikoliv na věku. Tato vstupenka je určena pro 2 libovolné osoby + 1 dítě do 150 cm. :)

Jana Vsianska

Dobrý den, dokdy je možné zakoupit tyto vstupenky?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve zakoupíte tím lépe :) Hezký den, Simča :)

Radek

Dobrý den,

do kdy je nutné vstupy uplatnit?

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku, vstupenky mají platnost do 20.3.2019. Hezký den, Simča :)

Miroslav Dolejš

Dobrý den, je možné pro 2 děti nad 150 cm koupit také voucher 2+1?

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslave, obávám se že pokud jsou obě děti vyšší než 150 cm není tato varianta možná. Jedině, že se jedno dítě (patrně to vyšší) bude považovat za dospělou osobu, nicméně to druhé dítě může mít max. 150 cm, aby tuto vstupenku mohli využít všichni tři současně. Hezký den, Simča

Aqualand Moravia

Dobrý den, pokud by šly pouze dvě děti nad 150 cm na tento voucher, tak je to možné, obě osoby by se považovaly za dospělé. Děti však potřebují v aquaparku doprovod osoby nad 18 let, nelze tedy pustit do areálu děti samotné bez dospělé osoby.

Denis Král

Dobry den, je mozna darovat voucher jako darek, pricemz vstupenku vytisknu? Dekuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, vstupenka není vystavena na konkrétní jméno, tedy kdo vstupenku na pokladně předloží (platnou vstupenku) – ten se dostane dovnitř. :)

Michal Prokeš

Dobrý den, lze vstupenku pužít pro 1 dospělý a 2 děti. Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano lze to udělat tak, že jedno dítě (patrně to vyšší) se bude považovat za dospělou osobu, nicméně to druhé dítě může mít max. 150 cm, aby tuto vstupenku mohli využít všichni tři současně.

Lenka M.

Dobrý den, máme syna 12 let, ale není už do 150 cm, jde na místě doplatit k voucheru, případně za kolik? Děkuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den, pokud máte dítě nad 150 cm, je nejlepší zakoupit pro něj vstupenku „dítě nad 150 cm“ a to buď na našem eshopu a nebo přímo na pokladně. Na našich webových stránkách www.aqualand-moravia.cz naleznete ceník.

Lucie Opletalova

Dobry den,
lze k tomuto voucheru na miste dokoupit sauny, pripadne za kolik?
Dekuji, hezky den.

Aqualand Moravia

Dobrý den, sauny můžete dokoupit přestupem do wellness na čipové hodinky, cena je v takovém případě 269 Kč za jednorázový vstup na 150 minut pro 1 osobu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru