Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Úklid bez starostí: Robotický vysavač Symbo D300 s funkcí mopu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Monča

Dobrý den, jaký je výkon vysavače?

Robotický vysavač

Dobrý den Mončo, výkon vysavače výrobce neuvádí. Nicméně z vlastní zkušenosti je na pravidelný úklid běžného každodenního nepořádku z tvrdých podlah dostačující. Přeji pěkný den, Bára

Markéta

Dobrý den,

zvládne vysávat a stírat i kočičí chlupy? Aniž by se rychle ucpal?

Díky za odpověď :)

Robotický vysavač

Dobrý den Markéto, zvládne :-) Je samozřejmě potřeba pravidelně vyprazdňovat nádobku s nasbíranými nečistotami. Stírá suchým mopem, což znamená, že pomocí antistatické utěrky posbírá jemný prach. Přeji pěkný den, Bára.

Michaela

Dobrý den dnes jsem si objednala vysavač má klasickou záruku 2 roky? Díky za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, ano, na vysavač se vztahuje běžná 2 letá záruka :) Pěkný den

Bára

Dobrý den, robot jsem zakoupila před pár dny, dva dny vyzkoušen a doma mi naráží ale úplně do všeho, myslela jsem že pomocí senzorů se u překážek otočí ale on vše omlátí. Je to v pořádku, nemůže mít tento kus nějakou závadu? Jestli se otočí až po naražení do překážky tak nejsem s výrobkem spokojená 😌

Robotický vysavač

Dobrý den Báro, tento vysavač má dotykový senzor. To znamená, že se překážky nejprve dotkne nárazníkem a potom se zastaví a změní směr. Vzhledem k tomu, že je nárazník pružný, nemělo by dojít k poškození okolních předmětů. Přeji pěkný den, Bára.

Pavlína

Dobrý den, včera jsem u Vás zakoupila vysavač, dodání bylo bleskové – dnes, což oceňuji, protože to má být dárek k narozeninám (tento víkend). Nicméně balík došel hodně poškozený – obal protržený (jakoby na něj spadlo něco hodně těžkého), přestože byl označen jako křehký. Toto jsem hned přepravci ukázala a k převzetí bylo doplněno, že došlo poškozené. Mám strach jej teď vůbec otevřít, natož dát jako dárek…jak mám postupovat? určitě nechci předávat poškozený dárek.

Robotický vysavač

Dobrý den Pavlíno, prosím kontaktujte náš zákaznický servis na bezplatném čísle 774 810 810, produkt Vám vyměníme, a necháme svézt poškozený balík zpět. Pěřeji pěkný zbytek dne, Standa.

Karel

Bude v dohledné době i černá varianta?

Slevomat.cz

Dobrý den, Karle, to momentálně bohužel nemůžeme přesně říct, protože to nevíme, nicméně Vám mohu doporučit nastavit si odběr novinek u partnera a to jednoduše tak, že u nabídky kliknete na název partnera a poté na Upozornit na nabídky tohoto podniku, máte hotovo a případná další nabídka na vysavač ve Vámi preferované barvě Vám neunikne! Krásný den :-)

petr

Zdravím,přejede z plovoucí podlahy na koberec a zpět? Respektive vysaje i koberec s nízkým chlupem? Nebo je lépe volit dražší model?

Robotický vysavač

Dobrý den Petře, s některými nízkými koberci si Symbo D300 poradí, ale určený je hlavně na úklid tvrdých podlah. Navíc nemá rotační kartáč, který z koberce lépe vymete prach a nečistoty. Na koberce bych Vám doporučila jiný model. Pokud potřebujete poradit s výběrem, můžete napsat na online chat na našem webu www.roboticky-vysavac.cz nebo zavolat na infolinku 774 810 810. Přeji pěkný den, Bára.

Marika

Dobrý den. Nebourá vysavač do zdí / překážek? Děkuji.

Robotický vysavač

Dobrý den Mariko, vysavač má pružný nárazník, který se dotkne překážky a vysavač zastaví a změní směr. Přeji pěkný den, Bára.

Linda Opatrilova

A ještě jsem se zapoměla zeptat,jestli bude i v té bílé barvě,v nabídce není.Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lindo, už ho zase v nabídce máme :) koukněte a objednejte co nejdříve, ať Vám ho zase rychlejší zákazníci nevykoupí :) krásný den

Linda Opatřilová

Dobrý den,může se používat i na kusove koberce???A když se pokazí,tak kde se dá opravit???Děkuji

Marek

dobry den, vysaje vysavac sam cely byt, tedy vsechny mistnosti nebo se musi mezi mistnostmi prenaset? jak se dostane do jine mistnosti? dekuji Marek

Robotický vysavač

Dobrý den Marku, vysavač na jedno nabití vysaje cca 60–70 m2, ale může se to lišit podle složitosti prostoru. Mezi místnostmi dokáže přejet, pokud tam nejsou prahy nebo jiná překážka. Vzhledem k tomu, že se pohybuje náhodně doporučujeme ho nechat uklízet vždy jednu místnost, aby uklidil důkladně. Přeji pěkný den, Bára.

Honza

Dobry den, budete jeste pres slevomat nabizet i Symbo xBot 5 PRO? dekuji

Robotický vysavač

Dobrý den Honzo, v krátkodobém plánu tuto nabídku zatím nemáme, ale do budoucna tuto možnost nevylučujeme.

Sabina

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda se u Vás dá koupit náhradní baterie do vysavače a kolik stojí?Děkuji za odpověď.

Robotický vysavač

Dobrý den Sabino, ano baterii a další příslušenství najdete na našem webu. Baterii konkrétně zde: https://www.roboticky-vysavac.cz/baterie-pro-symbo-d300 pěkný den.

Emil Novák

Dobrý den,
je vysavač vhodný na plovoučku a parkety?
Děkuji.

Robotický vysavač

Dobrý den Emile, ano, vysavač je vhodný na všechny typy trvrdých podlah. Pěkný den.

Monika Černá

Dobrý den,
chci se zeptat zda mohu mopovací textílii namočit?
A kdybychom chtěli, zda by šla vyměnit barva vysavače, z černého na bílý, samozřejmě nepoužitý.
 Děkuji

Robotický vysavač

Dobrý den Moniko, mopovací textilii lze navlhčit, výměna nepoužitého robota za jinou barevnou variantu je možná. Přeji pěkný den.

Maksym

Dobrý den,

máte v plánu přidat na Slevomat i nějaké dražší modely robotických vysavačů ?

 Díky

Robotický vysavač

Dobrý den, momentálně žádnou další akci naplánovanou nemáme, ale můžete se podívat na našem webu máme velké slevy https://www.roboticky-vysavac.cz/akce. Přeji pěkný den.

Denisa

Dobrý den,

Náhradní hadřík se pak sežene kde? Nebo se dá jakýkoliv takovýto ustřihnout podle velikosti?

Robotický vysavač

Dobrý den, náhradní mopovací textilie můžete koupit zde: https://www.roboticky-vysavac.cz/mopovaci-textilie-pro-symbo-d300. Přeji pěkný den.

Radek

Dobrý den. Zajímalo by mne, zdali máte nějaké zkušenosti s degradací baterie. Např. při používání 2 týdně se kapacita za rok sníží na 80% apod. Děkuji za odpověď.

Robotický vysavač

Dobrý den Radku, při správném používání 2× týdně baterie vydrží přibližně 2 roky. Správné používání znamená, že je potřeba vždy po vybití dát robota ihned nabít a nechat ho připojeného na adaptéru do dalšího úklidu. Přeji pěkný den.

Markéta Hořejší

Dobry den, plati na zbozi zakoupene pres slevomat klasická 14 denni moznost vraceni zbozi bez udani duvodu? A je tato moznost vraceni i po pouziti/vyzkoušení produktu?
Predem dekuji za odpoved a preji hezky den.

Robotický vysavač

Dobrý den Markéto, zákonná lhůta na vrácení zboží platí. Vrácené zboží nesmí jevit známky opotřebení. Přeji pěkná den.

Tereza Simbartlová

Dobrý den, je vysavač vhodný i do domácnosti s kočkou, tj.kde je opravdu hodně chlupů a nečistot? Děkuji

Robotický vysavač

Dobrý den Terezo, z tvrdých podlah Symbo D300 chlupy posbírá. Přeji pěkný den.

Jan Ivanic

Vysaje necistoty i na koberci nebo jen na plovoucce

Robotický vysavač

Dobrý den Jane, Symbo D300 je určeno na tvrdé podlahy. Přeji pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru