Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Jeseníky pod Ramzovou: termální bazény a polopenze

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Park*** Ostružná Jeseníky (mapa) 104 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hanka

Dobry den, meli byste volny pokoj s pristylkou v terminu od 10.-12.6. v budove A? Jestli jsem pochopila spravne, tak v teto budove je detsky koutek a restaurace…prijeli bychom se 2 malymi detmi (4 a 0,5 roku). Doplatek za deti by cinil kolik? Dekuji za odpoved

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Máme poslední pokoj na hlavní budově. Cena za děti: 4 roky 1 110 Kč s polopenzí a vstupy do bazénů, poplatky obci, dítě 0,5 roku 200 Kč bez nároku na lůžko, postýlka možná zdarma. Děkujeme za dotaz a přejeme hezký den! Hotel Park Ostružná

Vlastik Dušek

Dobry den,chtel bych se zeptat na ubytovani pro 2 osoby na 3dny v terminu od31.5.2019az4­.6.2019Moc dekuji Dusek Vlastimil

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, máme volný pokoj, prosíme o zakoupení voucheru a zaslání čísla na email info@hotelparkjeseniky.cz pro závazné potvrzení rezervace, nebo rezervujte přes online rezervaci. Mockrát děkujeme za dotaz! Hotel Park

Hanka

Dobrý den,

dostali jsme s přítelem k narozeninám voucher na pobyt v týdnu na 3 dny. Jak lze voucher uplatnit a provést rezervaci?

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den děkujeme za dotaz. Rezervovat termín můžete telefonicky nebo emailem – dostupné informace naleznete na voucheru. Děkujeme a přejeme hezký den!

Pavlína Hanzlíková

Dobry den prosim o cenu pobytu od 5.7 do 7.7.2019 . Prosim jak si zarezervovat pobyt a cenu . Dekuji Hanzlíková

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, protože se jedná o hlavní sezónu, akceptujeme pobyty pouze od tří nocí. Mockrát děkujeme za pochopení! Cena celkem za 2 osoby 4 740 Kč s polopenzí a vstupy do bazénů. Přejeme hezký den!

Pavla Kubišová

Dobrý den. Jaká by byla cena pro jednoho dospělého a dvě děti 7 a 11 let. Příjezd v pátek odpoledne a odjezd v neděli odpoledne. S polopenzí. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, děti od 3 do 11,9 let platí 550 Kč / noc (s polopenzí a vstupy do bazénů), doplatek za třetí osobu nad 12 let je 650 Kč / noc (s polopenzí a vstupy do bazénů). O dostupnosti termínů se můžete informovat na emailu: info@hotelparkjeseniky.cz. Pěkný den, Honza

Maki Knotková

Dobrý den, jak je to prosím s doplatky – platí se ihned nebo až při příjezdu ?
Máte volný apartmán od 10.6. – 15.6. pro 3 dospělé osoby a jedno dítě ? Nejlépe kdyby byl v hlavní budově.
Děkuji za odpověd a přeji krásný den :-)

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, máme volný termín od 9. – 14. 6. 2019. Přejeme hezký den!

Maki Knotková

Dobrý den, dají se spojit dva vouchery dohromady ?Měli bychom zájem o pobyt na 5 nocí, ale byli bychom 3 dospělé osoby a jedno 7 leté dítě.
Prosím o případnou kalkulaci.
Předem děkuji za odpověď.

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, můžete spojit dva vouchery. Cena doplatku za 3 osobu činí 666 Kč x 5 nocí, dítě 7 let 555 Kč x 5 nocí s polopenzí a vstupy do bazénů. Děkujeme mockrát za dotaz!

Pavlína Hanzlíková

Dobry den prosim mate i volny termin od 4.7do 7.7 2019. Dekuji Hanzlikova

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, máme volné pokoje. Děkujeme za dotaz a přejeme hezký den!

Iveta Kyjovská

Dobrý deň, chcem sa opýtať či woucher na zimný víkendový pobyt pre 2 osoby v cene 4.699.- je možné upraviť aj pre 3 osoby a či máte voľné ubytovacie kapacity v čase 1.3 –4.3.2019. Ďakujem.

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, o dostupnosti termínů se prosím informujte u partnera na emailu: info@hotelparkjeseniky.cz, či na tel. čísle: +420 777 870 8­57. Doplatek za třetí osobu nad 12 let je 650 Kč / noc (s polopenzí a vstupy do bazénů). Pěkný den, Honza

Dana Koktavá

Dobrý den, nešla by prosím nabídka využít na 1 noc o víkendu, ale pro 2 dospělé + 2 děti, 14 a 8 let?
Děkuji Koktavá

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, akční balíčky nelze využít na 1 noc. Pokud chcete ubytování na 1 noc, volejte na recepci 777870857. Děkujeme za dotaz!

Michal Cikryt

Dobrý den, minule jsem zde psal recenzi a myslím, že i dotaz ohledně placení kartou. Nikde jsem se ted nyní na nabídce nedočetl, že neustále nejde platit kreditními kartami. A nebo již lze? Nejbližší bankomat Lipová Lázně. Jinak HOtel za mě super, ubytování, jidlo, bazín jak vnitřní tak venkovní.

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, děkujeme za připomínku, ale platební karty kvůli nesporným nákladům a zbytečným poplatkům nebudeme ještě nějakou dobu akceptovat. Klienti mají dvě možnosti plateb. Během pobytu uhradit převodem na účet nebo hotově při nástupu. V případě zavedení platebních karet budou náklady a poplatky poté zahrnuty do cen za služby. Děkujeme mockrát za příspěvěk a přejeme hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru