Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Dámský střih s možností barvení nebo keratinového zábalu

4,5 / 5 Studio Lenna Brno  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Anna

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je voucher pouze na jednu kadeřnici, nebo je možné si vybrat. Byla jsem u Vás 2× naprosto nadšená, při poslední návštěvě tam však byla jiná kadeřnice, která mi asi nějak „zapomněla“ ostříhat 1/3 vlasů (chtěla jsem pouze zastřihnout konečky!) a nestříhat u ofiny, kterou si nechávám dorůst..jenže ona kromě ofiny neostříhala celou přední polovinu hlavy!! Stříhání mi sice přišlo trochu rychlejší, ale v životě by mě nenapadlo, že je někdo schopný udělat toto! Takže jsem cestou domů zahlédla své roztřepené konečky, které měly být u Vás ustřiženy, nemluvě o tom, jak hrozně nyní můj „účes“ vypadá.
Ptám se proto, že jsem doposud měla Vaše kadeřnictví oblíbené a chtěla bych se k Vám znovu objednat, nicméně z poslední návštěvy jsem opravdu v šoku a i když byla kadeřnice milá, znovu bych se od ní radši stříhat nenechala..

Studio Lenna

Dobrý den,máme 2 kadeřnice,muzete si vybrat.To me mrzi že jste nebyla spokojena. Vždy se kadernice ptá jestli je vše v pořádku,proč jste ji teda nerekla že to chcete ještě více ostrihat? Vzdy je vše o domluvě.
Volejte prosim na 777771319 a domluvíme se.
S pozdravem.
Studio Lenna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru