Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Prožeňte 683 koní pod kapotou: jízda žihadlem Ford Mustang GT500 SHELBY

4,5 / 5 Showcars Praha  (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Adéla Čermáková Hadová

Dobrý den.Můj syn miluje mustang…Chtěla jsem se zeptat,zda by bylo možné, aby syn/6 let) jel na místě spolujezdce s řídil instruktor?
Samozřejmě syn v podsedáku.Jen chci,aby zažil trošku adrenalin v rychlé jízdě…Předem děkuji za odpověď.
Krásný den.
 Adela

Showcars

Dobrý den, ano je to samozřejmě možné. Jen u nás zažije jízdu po letišti na maximální rychlost, takže se nebojte, protože jízdu si opravdu užije. Na letištní dráze s Mustangem GT500 SHELBY, který má 683 koní je to neskutečný adrenalin z rychlosti, prostě zážitek na celý život. S pozdravem, Showcars.

Gabriela Jakimczuková

Dobrý den,
ráda bych věděla něco o nabídce 40 minut jízdy Ford Mustang GT500 SHELBY ? Vůz může řídit přímo zájemce o jízdu nebo řídí instruktor? Pokud řídí zájemce, je před jízdou seznámen instruktorem s vozem a pak je čistá jízda 40 minut nebo je to myšlené jako celek? Kde (v Praze?) na letištní ploše lze jízdu využít prosím? Ráda bych tuto nabídku dala jako dárek k narozeninám koncem března. Předem děkuji za informace. S pozdravem GJ.

Showcars

Dobrý den, pokud máte zájem o variantu 40 minut jízdy,pak se vždy jezdí trasa dlouhá 32 km, jejíž zajetí trvá cca 40 minut. Jízda po letišti (respektive sprint a vyzkoušení maximální rychlosti) je součástí jízdy pouze v lokalitě Březina u Mnichova Hradiště. V Březině tedy jedete trasu dlouho 32 km, která se skládá z jízdy po silnici, dálnici a na závěr je zmíněný sprint na letištní ploše. V ostatních lokalitách (Praha, Kroměříž) se trasa skládá z jízdy po silnici a dálnici. Pokud má obdarovaný platný řidičský průkaz může vůz po celou dobu řídit on. Na sedadle spolujezdce pak sedí náš instruktor, který mu před vyjetím vysvětlí jak na vůz a pak mu v případě potřeby radí i během jízdy. Pokud obdarovaný řídit nechce či nevlastní řidičský průkaz, pak řídí vůz náš instruktor a obdarovaný sedí na sedadle spolujezdce. S pozdravem, Showcars.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru