Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Převod 240 minut z VHS kazet a jiných druhů na DVD

4,3 / 5 PHprint.cz České Budějovice  (mapa) 117 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Radek Muchna

Dobrý den,
mám na Vás několik otázek.
Rád bych se zeptal, v jakém formátu bude digitalizován záznam z VHS na externí disk (zda MPEG2, H.264/MPEG-4 AVC apod.)? Dále, zda je v ceně také úprava (vystříhání prázdných částí, kontrola kvality záznamu apod.), nebo se jedná pouze o čistý převod z VHS a zda, pokud bych si u Vás nechal digitalizovat 3× VHS (bez ohledu na naplnění kazety), je vhodné zakoupit 3× voucher.
Předem děkuji za odpověď.

PHprint.cz

Dobrý den Vám přeji. Formát bude MPEG. V ceně není stříhání prázdných částí. Pokud na VHS budou rodinné záznamy a pak třebas Popelka, kterou nebudete chtít ale jen ty rodinné záznamy, tak uděláme jen ty rodinné záznamy a Popeelku ne ale nic nevystřiháváme ani neděláme jen určité minuty resp není to v ceně převodu. Takto jsme schopný to od sebe oddělit nikoliv obráceně. V jaké kvalitě to bude dodáno na VHS, tak v takové to bude na DVD. Kvalitu my nijak neovlivníme ta je daná kvalitou VHS. Vouchery si buď koupíte méně a zbytek doplatíte co bude nad rámec voucheru tzn. 1,50 Kč za minutu a 20,– Kč za DVD a nebo jich koupíte více a ty minuty které nevyčerpáte, tak je u nás budete mít schované a můžete si pak ještě někdy poslat zase znova VHS. S pozdravem J.H

Šárka Orságová

Dobrý den.
Chtěla bych převést 2 VHS na jeden flash disk a 1 VHS na druhý flash disk ( ta druhá kazeta není zdaleka plná). Zajímal by mně přibližná cena , kolik si mám koupit voucheru a kolik účtujete za flash disk, pokud je váš.
Děkuji za odpověď.

PHprint.cz

Dobrý den Vám přeji. Flash disk si musíte koupit a poslat sama ty my neprodáváme. Jedna plná VHS 240 min v režimu SP = cca 16 giga doporučujeme radši větší flešku poslat tzn 16 by měla stačit ale radši 32 pošlete. Nevím v jakém je režimu Vaše VHS zda LP nebo SP a kolik mají přesně minut ale buď koupíte více voucherů a volné minuty Vám zbydou a můžete je kdykoliv pak ještě někdy využít nebo jich koupíte miň a všechno, co bude nad rámec voucheru, tak se platí 1,50 za minutu záznamu.

Jana Sedláčková

Dobrý den,
pokud chci k voucheru využít i vaše DVD, jak mám toto DVD uhradit?
 Děkuji

PHprint.cz

Dobrý den Vám přeji. Vždy když zakázku doděláme, tak děláme i vyúčtování. Pokud je dostatek minut z voucheru, tak si platbu za DVD strhnu z těch voucherů a pokud ne, tak posíláme pak zákazníkovi dopis, kde mu vyčíslíme částku, která je nad rámec voucheru či minut a je třeba doplatit takže i za ty DVD. Záleží kolik voucherů nakoupíte a jak vyjdou minuty. Minuty, který zbydou z nevyčerpaných voucherů, tak Vám zůstanou a můžete je kdykoliv pak využít a když nezbyde abude třeba něco doplatit, tak se to pak platí převodem na náš účet.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru