Nabídku Degustační posezení v Novoměstském pivovaru pro 2 mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Posezení v Novoměstském pivovaru pro 2 vč. pálenky, topinek a 2 l piva domů

4,6 / 5 Novoměstský pivovar Praha - Nové Město  (mapa) 82 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Soňa

Dobrý den, pokud to z mého dotazu není zřejmé, tak tedy, zda jste vyměnili případně proskolili personal. Naše poslední návštěva u Vás proběhla cca před rokem a půl a bylo to opravdu tristní. Nebojím se to nazvat ostudou Prahy. Podle zdejšího hodnocení ostatních si hrubého chování zaměstnanců všimlo více zákazníků. Už jen to, že sve sluzby musíte nabízet opakovaně přes slevomat, hovoří za vše. Dobrý podnik se na slevomatu objeví zpravidla jednou a zákazníci se tam vracejí. U Vás se to nějak nedari, že?

Novoměstský pivovar

Děkujeme za vaši reakci. Vaše první zpráva vyzněla spíše jako stížnost, nebylo zřejmé, že je to dotaz. Vážíme si vašich podnětů a ano, personál znovu proškolíme a specielně s důrazem na vámi zmiňované věci. Půl roku zpětně se ale bez bližších podrobností nedá dohledat konkrétní člověk, což nás mrzí, protože nám takto dělá zbytečně špatné jméno.

Soňa

V této restauraci jsme byli dvakrát – poprvé nas obsluhoval starší velmi milý pan. Podruhé už někdo jiný a byla to totální katastrofa – číšníci ani neumí pozdravit, jsou nepříjemní, neochotní. Je tam zamestnano několik starých a vyzilych číšníc blondýn a to je tedy jen pro otrle. Hledí na vás jak na obtížný hmyz. Je to ostuda a vůbec se nedivím, že musí služby nabízet přes slevomat. Byli jsme svědky, jak číšník doslova seřval staršího pána, zakaznika, protože si omylem sedl jinam, než ho poslali. Doporučuju všem, jestli mate sebeúctu, tak tam vůbec nechoďte.

Novoměstský pivovar

Dobrý den, na co jste se chtěli prosím dotázat?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru