Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

BIO nutričně vyvážený nápoj se superpotravinami včetně chlorelly a psyllia

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kateřina

Dobrý den,
není prosím možné obnovit nabídku na zkušební balíček všech 3 drinků – na stránkách se stále nabízí, tak proč tady svítí doprodáno?Má-li akce působit jako reklama a motivovat k vyzkoušení, tato verze se jeví jako nejvhodnější a nejvýhodnější k vyzkoušení – bohužel ji už není možné koupit…? Děkuji.

FITDRINK.CZ

Dobrý den, Kateřino, děkujeme za Váš zájem o FitDrink.cz. Nabídka zkušebního balíčku všech tří drinků byla omezenou promo akcí, datum jejího obnovení ještě nebylo stanoveno. Avšak jakožto zájemkyni o naše produkty bych Vám rád nabídnul jedno balení 70 g SLIM Fruity v pytlíku zdarma (stejné množství jako v lahvičce), pokud si objednáte 1 x ACTIVE 70 g + 1 x COMPLETE 70 g (ostatní dvě položky ve zkušebním balíčku). Po odeslání nabídky nám prosím napište její číslo na info@fitdrink.cz. Budeme se těšit! :) MK

Pavla Štullová

Dobry den,jsou Vase produkty vhodne i pro kojici? Nejde mi o hubnuti,jen se nekdy zapomenu najist… Dekuji

FITDRINK.CZ

Dobrý den, Pavlo, děkujeme Vám za Váš dotaz. Ano, nápoje FitDrink se dají bez problémů konzumovat i v těhotenství či při kojení, jelikož obsahují jen přírodní složení a navíc v biokvalitě. Neobsahují kontraindikované složky. MK

Dana

Dobrý den,máte sídlo v Praze,osobní odběr není možný?Díky za odpověď.

FITDRINK.CZ

Dobrý den, osobní odběr bohužel není možný, ale můžeme uskutečnit doručení v den objednávky, pokud ji učiníte do 15h, na adresách na Praze 1, 2 a v jiných vybraných částech. Případně můžeme také doručit do Vaší nejbližší Zásilkovny v těchto lokalitách v tentýž den. Kontaktujte nás prosím na info@fitdrink.cz nebo 722 949 688 s k­onkrétním požadavkem (požadované zboží, místo doručení).
Děkujeme za zájem o Fitdrink – budeme se těšit :-).

Verča

Vždyť to není žádná sleva :-D, na stránkách máte stejné ceny…

FITDRINK.CZ

Dobrý den Verčo,
díky za postřeh, máte bystré oko :-)
Na e-shopu www.fitdrink.cz byla skutečně nastavená akce se slevou, která měla být systémem již dříve ukončená, ale už jsme to ručně napravili.
Nyní si už můžete na Slevomatu objednat za nejvýhodnější cenu.
Jakožto pozornou zákaznici si Vás dovolíme odměnit jednou lahvičkou navíc zdarma k Vaší příští objednávce :-) Pouze nám prosím napište zprávu na info@fitdrink.cz s předmětem „Láhev navíc k obj. č. …“, abychom věděli, ke které objednávce lahvičku přidat.
Ještě jednou děkujeme a přejeme šťastný nový rok 2019 :-)
Tým Fitdrink.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru