Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

2 hodiny neomezeného hodování running sushi ve všední dny i o víkendu

4,5 / 5 Fuji restaurant Praha - Hostivař  (mapa) 1 923 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Eva

Petr má pravdu, je to tam příšerné.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, jak už bylo řečeno, každý má svůj vlastní názor a preference na podnik. Pokud Vám nabídka a místo nevyhovuje, můžete na sushi zajít jinam, nabídek máme spoustu. Hezký den :-)

Michal

Dobrý den, zajímá mě do kdy je nutné voucher využít.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale, voucher je možné využít do 31. 3. 2019. Hezký den :)

Anet

Dobrý den, jak mám rozumět té přeškrtnuté ceně? Že normálně to stojí 300, ale přes slevomat 339? Nebo proč je nižší cena přeškrtnutá? V určitou hodinu to lze koupit levněji?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto, přeškrtnutá cena je 388 Kč, omlouváme se díky přeškrtnutí je možná tato cena špatně vidět. Pěkný den, Honza

Jakub Varholy

Dobrý den, chci se jen zeptat pro kolik osob plati tento voucher. Diky

Slevomat.cz

Dobrý den, Jakube, v ceně nabídky jsou 2 hodiny running sushi a grill all you can eat pro jednu osobu. Pěkný den, Honza

Jan

Dobrý den, za14 měsíční dítko také nutno platit? Díky

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, za děti do 10 let můžete doplatit na místě:
158 Kč v po-pá od 11 do 17 hod.
188 Kč v po-pá od 17 do 22 hod. + o víkendech. Pro Informaci ohledně takhle malého dítěte kontaktujte přímo +420 721 524 8­88. Hezký den :)

Deni

No nevím, my tam byli několikrát a …nemůžu říct nic špatného, nečekám ultra all inclusive program, ale sushi tam bylo a proto sme tam šli. Byl tam klid a méně lidí, o což nám taky šlo, takže jsem ráda, že se tu nabídka opět ukázala a rozhodně zakoupíme znovu. :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Deni, moc děkujeme za příspěvek do diskuze. Jsme moc rádi, že vám nabídka vyhovuje. Moc si užijte příští návštěvu restaurace. Hezký den! :)

Petr

Nikdo se na nic “prý” ještě nezeptal :))
TAK TEDY PRVNI:
SKEVOMATE !!🔥😡🤯😱 cmetl jsi ty hodnocení?!?proc nám to znovu a znovu nabízíš, když to ná tsk hrozná hodnocení už ny dávno měli zkrachovat – tedy pokud nejsi jejich skrytý akcionář a chceš spolu s nimi v RUNNING SUSHI s ukrajinskou obsluhou a ještě v OC Hostivař (bože můj to je fakt vychytanéj podnik (!) nachytat další z malá které výhodu peníze z okna!!
«OSTUDA SLEVOMATU!»
Měli by jste tam mít heslo:
P.S.: UGRILLUJEME VÁM TUNNING UŠI

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, co člověk to názor. My děkujeme za ten Váš. Hodnocení 4 z 5 hvězdiček patří mezi ty z lepších hodnocení, které slouží právě pro daný podnik. Pokud se Vám nabízená restaurace nezamlouvá, můžete si klidně vybrat jakoukoliv jinou, kterých máme v nabídce stále víc a víc. Nikdo Vás přeci nenutí si tuto nabídku koupit natož prohlížet :) Přejeme Vám spoustu pozitivních zážitků v restauracích, které vyhovují Vašim požadavkům. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru