Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Tradiční přepuštěné máslo Ghí od českého výrobce Living Spoon

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Tereza

Dobrý den, obsahuje vaše máslo ghi laktózu? Je možné konzumovat při alergii na laktózu? Děkuji

Living Spoon

Dobrý den, obsah laktózy <0,1g/100g . Před konzumací doporučujeme zeptat se svého lékaře. Pěkný den :-) Váš Living spoon

Marcela

Dobrý večer, existuje někde seznam poboček Zásilkovny? Bydlím v okrese Cheb. Děkuji za odpověď.

Living Spoon

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Najdete zde https://www.zasilkovna.cz/pobocky?closest=1 Pěkný den. Váš Living spoon

Jana Kopecká

Dobrý den mám dotaz vyzvedla jsem si balík na zásilkovně a doma jsem zjistila že jedno máslo je zespoda rozbité. Kde můžu uplatnit reklamaci ? Děkuji Kopecká

Living Spoon

Dobrý den, omlouváme se za dopravce. Bohužel toto se stát může. Pošlete prosím fotografie rozbitého produktu na info@livingspoon.cz a kopii Vaší objednávky u Slevomatu. Následně Vám zdarma zašleme nový výrobek. Děkujeme a ještě jednou se omlouváme za případné komplikace. Váš Living spoon

M

Zdravím, obsahuje tato verze Ghí mléčnou bílkovinu? Je možné jej konzumovat při alergii na bílkovinu kravského mléka? Děkuji

Living Spoon

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. GHI obsahuje min. 99% čistého máselného tuku. To jedno % je rezerva jelikož výroba GHI je čistě o ruční práci, tudíž se může stát, že některé GHI bude obsahovat zbytky mléčné bílkoviny v množství maximálně do 1%. Vaříme s láskou. Váš Living spoon

Adriana Gogolova

Dobry den,
Chcela by som sa spytat ci bude tato ponuka platna aj koncom januara (ledna) lebo som do toho casu mimo Cesko.
Dakujem.

Living Spoon

Dobrý den paní Adriano, děkujeme za Váš zájem. Tato nabídka je časově omezena, ale termín jejího ukončení zatím není znám. Může být ukončeno zítra nebo i na konci ledna. Rozhoduje více faktorů. Bohužel ani my ted neumíme odhadnout časový horizont této nabídky. Přejeme pěkný den. Váš Living spoon

Ota Fišera

Dobrý den,
jaký je rozdíl mezi máslem 250 /500, v chuti, použití či potřebném množství na jednotlivé použití?
Je rozdíl v množství použití přepáleného másla proti klasickému? Děkuji.

Living Spoon

Dobrý den pane Oto, děkujeme za Váš zájem. Rozdíl mezi klasickým máslem a přepuštěným máslem /GHI/ je hlavně kouřovém bodu. Pokud smažíte na klasickém másle musíte být velmi, ale velmi obezřetný aby jste máslo nepřipálil a tím si nezničil celé jídlo. Klasické máslo je náchylné na spálení. Musíte smažit max při teplotě 121 až 149 c. což je tzv bod přepálení olejů. GHI neboli přepuštěné máslo, má kouřový bod 252 C a tudíž ho nelze na běžném spotřebiči spálit. Co se týče spotřebovaného množství, tak běžné máslo obsahuje min. 82% máselného tuku, zbytek je voda a bílkoviny. A ty se Vám při smažení vypaří a někdy dochází k nebezpečnému „prskání“. Naopak GHI je min 99% čistého máselného tuku. Tudíž na smažení stejné suroviny spotřebujete méně GHI než při užití běžného másla. U GHI nedochází k přepálení a tudíž se zde nepotkáte s žhavým „prskáním“. A závěrem jen, že GHI má nezaměnitelnou oříškovou chut kterou předá smažené surovině. Kdo jednou ochutnal, tak ví o čem mluvím. O léčivých účincích GHI byli popsány stovky knih tudíž není potřeba to zde znovu připomínat. Vaříme s láskou. Váš Living spoon

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru