Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Originální píseň od hudebního skladatele se jménem obdarovaného i dárce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Alena Uldrichová

Dobrý večer p.Holek již jsem od vás zakoupila dvě písně… nepopsatelná bomba!!!Udělala jsem lidem které mám u srdíčka takovou radost,že mi bylo řečeno,že kdybych koupila mercedesa tak je to pouze spotřební věc,ale tohle je věc co chytne za srdíčko a v dnešní přiblblej době je to to nejduležitější co člověk člověku muže dát…proto dnes jsem se rozčílila..když jsem zakoupila další váš voucher…a náhodou jsem rozklikla vaše recenze..málem jsem omdlela..jak vubec muže nějaký..pardon­..debil!!napsat to co píše..v tom negativum..VY jste člověk ,který chce lidem dělat radosti a ne starosti, tak je vubec nechápu proč se na vás obrací a hlavně za ty peníze..jsem obchodnice tak si dokážu spočítat..kolik máte na hodinu..to ty blbci..pardon nechápou,že to děláte pro ně?a ne pro peníze..vy jste člověk,který to určitě nemáte za potřebí..to je váš koníček..a váš um..a já normální člověk vás právě obdivuji právě v tom..vy jste našel TU diru v našem konzumním životě a proto jsem vám už v loni napsala,že jste hlava mapa vy hlavně rozdáváte radost..lásku­..cit..lidem,kte­rý vlastně osobně neznáte a to je ta BOMBA!!Proto se nenechte odradit a svojemi písněmí rozdávejte u tich normálních lidí TO co rozdáváte..v první chvíli..když písníčku dostanou..nechá­pou..nikdy nezažili..pak příjde tlukot srdce..knedlík v krku..třepot těla..slzy..nemuzou mluvit..a pak střebávaj…komu se to dneska poštěstí?A to jste vy který to rozdává!!Jooo a abych se dostala k jádru věci..nějak mně to vzalo..noo jsem ten prdlej bejk,který nesnáší nespravedlnost,tak mi prominte ,že jsem se tak rozhohnila,chtěla jsem se vlastně zeptat kde vám mužu napsat recenze..a to si pište že jim to tam vypíšu.Mějte se moooc hezky a nadále rozdávejte to co rozdáváte..už hodně dlouho mě tak něco nechytlo za srdce,ale pak to bylo zdvojdnásobený­..měma obdarovanýma..už dost slov…BOMBA

Písně na přání

Dobrý den, já…ani nevím, co mám odpovědět…snad jen velké DĚKUJI:) Velice si vážím Vašich slov. Takovéto řádky mi vždy dodají energii. Ale každý z nás je jiný, každý má právo vyjádřit svůj názor a já jsem si plně vědom, že se nikdy nemohu zavděčit všem. To není v lidských silách. Ale jak zjišťuji, poezie, romantiky a dobrých srdcí je mezi námi stále dost:)
Ještě k Vašemu dotazu…recenzi má právo napsat každý zákazník, který zakoupí voucher. Myslím si, že po nějaké době přijde ze Slevomatu výzva v podobě…" ohodnoťte tento produkt, akci apod."…já přesně nevím:) A to se potom uloží do hodnocení k akci.
Ještě jednou Vám za vše velice děkuji, taktéž za Vaši opětovnou přízeň a mějte se moc hezky:)
S úctou JH.

Dobromila

Dobrý den, je možné v rámci jednoho voucheru mít dvě jména darujících – 2 dcery? Děkuji za odpověď

Písně na přání

Dobrý den, zcela jistě ano, darujících může být několik. S úctou JH.

Eliška

Dobrý den, moje nejlepší kamarádka má 31. ledna narozeniny. Brouzdám po internetu a narazila jsme na tuto nabídku, chtěla jsem se proto zeptat, jak rychle je možné píseň složit a nahrát a jestli je pak možné třeba do písně zakomponovat po dohodě například oblíbené místo, jídlo, film atp.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
S pozdravem Eliška Pravencová

Písně na přání

Dobrý den, velice Vás zdravím, písničky dodávám do 5 dnů od potvrzení objednávky. Písničky v této akci jsou charakterizovány jmény obdarovaných, jmény darujících, přáními, či gratulacemi. Bližší specifikace možná je, ovšem je to již práce nad rámec voucheru, tedy v případě zájmu se ozvěte na můj email a jistě se domluvíme:) S úctou JH.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru