Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Den pro princeznu: Balíček plný masáží, relaxace a welcome drink

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 1 027 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jarka

V nabídce mátě Relaxační olejová/Tradiční thajská masáž – 45 minut, mohu si z těch 2 vybrat jakou masáž chci? Uvádí se to pak někde?

Thajský ráj

Dobrý den Jarko, ano přesně tak můžete si vybrat masáž a na výběr máte relaxační olejovou masáž a nebo tradiční thajskou masáž 45 minut. :-) Hezký den. :-)

Jiřina

Je možné namísto rybiček prodloužit samotnou masáž? Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den Jiřino, bohužel rybičky Garra rufa zaměnit za masáž nelze, pokud je využívat nechcete, tak samozřejmě nemusíte. Hezký den. :-)

Alžběta

Dobrý den. Poukaz jsem dostala od dcery k vánocům a dost recenzí které tady čtu, nejsou zrovna příjemné.. Když se odvážím objednat a jelikož neumím anglicky, tak bude se mi někdo věnovat?
Děkuji za odpověď

Thajský ráj

Dobrý den Alžběto, samozřejmě věnovat se Vám bude personál, pokud nerozumíte anglicky, tak stačí vše nahlásit na recepci a recepční vše řekne masérce k Vaší spokojenosti. Budeme se těšit na Vaší návštěvu. Hezký den. :-)

Jitka Poláková

Dobrý den, dnes bych zakoupila voucher pro dvě osoby, je možné jít společně ještě dnes ? Večer ? Děkuji za odpověď Jitka

Thajský ráj

Dobrý den Jitko , ohledně volných míst k rezervaci kontaktujte prosím naší technickou podporu na email podpora@thajsky-raj.cz nebo tel: +420 778 082 2­25 Krásný den :)

Jana Endlerová

Dobrý den. Zajímalo by mě, zda mohu absolvovat některou z nabízených masáží, i když jsem v šestém měsíci těhotenství? Předem děkuji za odpověď. Jana

Thajský ráj

Dobrý den Jano, masáž doporučujeme od 3 měsíce těhotenství a to buďto masáž relaxační olejovou a nebo masáž nohou zad a šíje v křesle. Vždy je třeba nahlásit recepční na recepci, že jste těhotná, aby masérka mohla přizpůsobit masáž přímo pro Vás. Pěkný den. :-)

Tereza

Dobrý den, můžu se zeptat když koupím dva vouchery, pro mě a kamrádku, můžeme jít na masáž ve stejný den?

Thajský ráj

Dobrý den, určitě ano, stačí si udělat termín pro 2 osoby přes online rezervační systém na našich webových stránkách. Pěkný den. :-)

Eliška Ritterová

Dobrý den, mám dotaz, zda lze absolvovat proceduru s rybičkami, i když má člověk na chodidle bradavici? Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den Eliško, rybičky Garra Rufa absolvujte až po odstranění bradavičky. Děkujeme za pochopení.

Alena

Dobrý den,
chtěla jsem si rezervovat termín přes online formulář. Po zadání kódu voucheru jsem natavila datum a čas objednávky, ale dál se nedělo nic. Můžete mi, prosím, poradit, jak objednávku dokončit?
Děkuji, Bernardová

Thajský ráj

Dobrý den Aleno , kontaktujte prosím naší technickou podporu na email podpora@thajsky-raj.cz nebo tel: +420 778 082 2­25 Krásný den :)

Monika Pokorná

Dobrý den mohu uplatnit kartu Multisport děkuji Pokorná

Thajský ráj

Dobrý den Moniko, pro ověření prosím kontaktujte podporu Slevomat.cz na tel.čísle 222745354. Hezký den :-)

Mirka

Je možné absolvovat procedury společně ve dvou? Mám na mysli matku a dceru:).

Thajský ráj

Dobrý den Mirko , ano je to možné mít společnou masáž, stačí to napsat do kolonky „DOTAZ“ v online rezervačním systému. Hezký den. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru