Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Uvolnění zad pomocí Dornovy terapie a následná Breussova masáž

4,6 / 5 Petr-masáže Praha - Vinohrady  (mapa) 50 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
jakub

Dobrý den, jste certifikovan na dornovu metodu, a jde tedy o dornovu masáž? Není to jen hodinová ukázka cviků, potřebuji opravdu dát záda do pořádku, časově mohu spíše dopoledne, máte volné termíny? Ještě do vánoc?

Petr-masáže

Hezky den,mam pocit ze vas dotaz by meli spise odpovedet me reference. Mam ctyri lektory, dva ze tri jsou puvodni co byli pred dvaceti lety vyskoleni u nas ucit. Mam tri certifikaty na Dornovku pro lidi a rovnam pres dva roky i psy. Pokud nekdo prijde s problemem, nejlepsi je stejne kombinovat vic veci, ale muze to byt cista Dornovka. Pokud hledate neco co vas srovna a bude to stale bez toho aniz by jste cokoliv zmenil – nedavat nohu pres nohu, rizeni auta jednou rukou…pak vam stejne nemohu pomoci.
Mejte se krasne P.

Petr-masáže

Hezky vecer,omlouvam se pisi az ted. Od bolesti vam pomohu, to mam jiz nacvicene. Pokud budu Dornovu metodu kombinovat se spoustovimi body a pod. budu efektivnejsi.
Treba obratle radeji vracim vleze tlakem na problematicke snopky, klasicka DM to vraci ve stoje kyvanim koncetin a tlakem na obratelm. Netradicni DM me naucila vleze a take tlacit na obratle trochu jinym zpusobem a je o neco lesi. Mohu pouzit i rovnani po vzoru psu a drobnych zviratt vleze na boku, pohupovat s vami a udelam porad ten samy efekt. Me zkusenosti mi ukazaly ze vic prace udelam tlakem na snopky co ten obratel na strane drzi…
Urcite rad vyjdu vstric a domluvime se jak ma masaz vypadat. Behem ledna jeste akci udelam.

Mejte se krasne P.

Petr-masáže

Na volne terminy je nejlepsi se primo podivat na www.petr-masaze.reservio.com. Od pondeli do stredy od 9h do 21,15h masiruji. Lze i v jine dny ale to bychom se museli domluvit idealne po sms a tel.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru