Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Lyžování v italských Alpách: 50 km sjezdovek a 3* hotel jen 60 m od lanovky

4,2 / 5 CK České kormidlo Alpy - Itálie (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Maki Knotková

Dobrý večer, kolik bych doplácela za pokoj kdybych jela jen se synem (6let) sama a dá se do městečka dostat vlakem či autobusem ?
Moje další otázka je: Zda lyžařské středisko půjčuje i vybavení a cca za kolik ?
Předem děkuji za všechny mé dotazy :-)

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste musela koupit na daný termín klasicky 2 vouchery, jako kdyby jeli 2 dospělí. Autobus určitě po středisku jezdí jak klasický, tak skibus. Co se týče půjčení vybavení, našla jsem toto, zkuste se podívat: https://www.sportlifee.com/en/shop-rent-fai-della-paganella.html. Hezký den.

Josef Vondraš

Dobrý den,

mám zájem o dva vouchery, v termínu 20–23.2. Píšete, že si termín máme rezervovat sami. To mám napsat do toho italského hotelu jestli mají volný pokoj a pak až si koupit ty vouchery? Nebo jak to mám udělat prosím?
 Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den,

rezervaci si musíte udělat u CK České kormidlo. Na konci nabídky máte část – „Jak uplatnit“ a zde máte i odkaz na CK, kde si můžete udělat rezervaci. Případně tel. číslo a email do CK jsou brno@ceskekormidlo.cz, +420 511 444 355

Alex

dobrý den – co SKIPAS ? 1 – je v ceně ? 2 – pokud NE – kolik je cena na osobu v terminu od 26/12 do 30/12 ?
dekuji,

CK České kormidlo

Dobrý den,

Informace o skipasech a skibusech

U vybraného termínu se Vám v kalkulaci načtou skipasy pro oblast Paganella. Skipasy jsou k dispozici na 3, 4, 5 nebo 6 dní. K termínům na 3 noci se Vám načte 3denní skipas, k termínům na 4 noci si můžete zvolit 3denní nebo 4denní skipas, k termínům na 5 nocí si můžete zvolit 4denní nebo 5denní skipas, k termínům na 6 nocí si můžete zvolit 5denní nebo 6denní skipas a k termínům na 7 nocí se Vám načte 6denní skipas. Vícedenní skipasy není možné u CK dokoupit. Pokud o skipas nemáte zájem, vyberte si variantu bez skipasu „nelyžař“. Skipas není k dispozici v období 23. 12. 2018 – 6. 1. 2019.

Skibusy mezi středisky Molveno, Andalo, Fai della Paganella a Cavedago jsou v rámci skipasu a nic za ně nedoplácíte. Pokud ale chcete využít skibus jen v rámci Andala, tak je skibus placený. Skibus, který jezdí pouze po Andalu, mají zdarma pouze klienti, kteří mají „Andalo card“ (městská slevová karta, některé hotely či residence ji nabízí). Jinak se za skibus platí cca 2,5 €/den nebo cca 9 €/týden. Ceny jsou orientační.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru