Nabídku 20 minut v supersportu včetně jízdy na letišti mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

20 minut v supersportu vč. jízdy na letišti: Porsche, Lamborghini, Audi a další

4,5 / 5 Showcars Praha  (mapa) 820 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Cristina

Hello, do you accept a drivers license from outside of the European Union? Thank you in advance for your answer.

Showcars

Hello, yes we accept the he driving license from outside Europe. Regards, Showcars.

Jan Herejk

Dobrý den, platba mi odešla již 12.12. a přišel mi e-mail, ať dokončím objednávku a zaplatím, je chyba na mé straně nebo platba ještě nedošla? (Platil jsem bankovním převodem)

Showcars

Dobrý den, zkuste zkontaktovat přímo podporu portálu Slevomat, měli by Vám dát podrobnější informace k objednávce. Případně nám napište dotaz na info@showcars.cz (včetně detailů k objednávce) a my se pokusíme požadavek vy-komunikovat. S pozdravem, Showcars.

Jan Herejk

Dobrý den, poukaz mi přijde na e-mail? A za jak dlouho? Předem děkuji za odpověď.

Showcars

Dobrý den, pokud zvolíte platbu kartou, tak by měl poukaz dorazit ihned po uhrazení na email (k vytištění). Pokud budete volit platbu převodem, tak poukaz dorazí po připsání peněz na účet Slevomatu to je cca 24 hodin po převodu v pracovních dnech (rovněž k vytištění). V případě, doručení dárkového poukazu poštou, tak počítejte cca 3 dny. S pozdravem, Showcars.

Ota R

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na možnost, že by jeli 2 synové (17 let). Šlo by zakoupit 1 voucher + doplatek spolujezdce (+ palivo) a že by se v polovině jízdy vystřídali v sezení vepředu? A také jaký vůz má i sedačky vzadu? Využili bychom místo Březiny.

Showcars

Dobrý den, ano je to možné aby jeli oba najednou a to v těchto vozech – Porsche 911 Carrera GT3, Porsche 911 Carrera S, Subaru Impreza WRX STI, Ford Mustang GT500 SHELBY, Hummer H2 GEIGER 6.2 V8, Nissan GT-R, Tesla Model X. S pozdravem, Showcars.

Eliška

Dobry den, v autech se vubec nevyznam ale pritel mi rikal ze by se chtel projet v Porsche 911 GT2. Mate takovy auto nebo jestli mi poradite jake je tomu podobne prosim ? Chci to jako darek k vanocum. Dekuji

Showcars

Dobrý den, máme ve vozovém parku dvě Porsche 911 Carrera GT3, ale připravujeme na jaro začlenit do vozového parku i Porsche 911 Carrera GT3 RS. Co vím, tak jsme jediní kdo tuto možnost projížďky v GT3 na trhu nabízí. S pozdravem, Showcars.

Ales Virgl

muze v tom jet dite kterumu je 11 letprosim?

Showcars

Dobrý den, ano samozřejmě může, náš instruktor jej sveze, tak aby měl nezapomenutelný zážitek. S pozdravem, Showcars.

Andrea Vágnerová Zichová

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné si vybrat vůz Lamborghini pro mého syna 12 let s profesionálním řidičem Showcars. Je to jeho sen se projet jako spolujezdec tímto vozem, ale já se dočetla jen o vozidle Porsche. Pokud je to možné, jak postupovat a zda se cena liší. Díky za odpověď.

Showcars

Dobrý den, samozřejmě naši instruktoři syna svezou v jakémkoliv našem voze což platí i na vozy Lamborghini / Ferrari, McLaren atd. Spolujezdec do Porsche 911 Carrera GT3 je jen ve speciální slevové akcí, proto je v nabídce uveden odděleně. S pozdravem, Showcars.

Břetislav Spratek

Dobrý večer, chtěl bych koupit poukaz na pro syna s vnukem(7roků). Je možné aby jeli oba dva najednou, spolu v jednom autě? Jaké auto by bylo vhodné?

Děkuji Spratek

Showcars

Dobrý den, ano je to možné aby jeli oba najednou a to v těchto vozech – Porsche 911 Carrera GT3, Porsche 911 Carrera S, Subaru Impreza WRX STI, Ford Mustang GT500 SHELBY, Hummer H2 GEIGER 6.2 V8, Nissan GT-R, Tesla Model X. Za nás doporučujeme Ford Mustang GT500 SHELBY se 683 koňmi, protože je to neskutečný zážitek už jen z brutálního zvuku což děcka milují jak motor burácí. S pozdravem, Showcars.

Anežka Němcová

Dobrý den,nenašla jsem u nabídky (Ford Mustang GT500 Shelby, Hummer H2 Geiger, Nissan GT-R nebo Tesla X na 20 min),zda je možný sprint na letišti i v Praze? A pokud máme zájem o Mustanga,tak to při rezervaci nahlasime a máme jistotu,že se v něm přítel projede?
Předem děkuji za odpověď.

Showcars

Dobrý den,

sprint je součástí jízdy pouze v lokalitě Březina u Mnichova Hradiště. V rezervačním systému si rezervujete vybraný vůz, termín a čas. V případě, že je na Vámi vybraném voze nějaká porucha jste o tom tel. informováni a je možné si na vůz počkat nebo absolvovat jízdu v jiném voze.
S pozdravem tým Showcars

Re Wimmer

Dobrý den, chtěla bych řízení auta jako dárek pro manžela, ale určitě jen s využitím nabídky řízení na letišti v Mnichově Hradišti. Nevím, jakou nabídku vybrat (typ vozu Lamborghini), ale trvám na té jízdě na letišti. Kde je pak nástupní místo, prosím? Asi se nevyjadřuji přesně, ale chci možnost řízení sporťáku na letišti. Děkuji za pomoc. RW

Showcars

Dobrý den, pokud manželovi zakoupíte poukaz na Lamborghini, tak i kdyby si to rozmyslel a chtěl jiné auto z naší nabídky, tak stejný poukaz bez doplatku platí i na Ferrari 458 Italia, McLaren 570S, Mercedez Benz AMG GTS aj. vozy. Součástí každé jízdy u nás v lokalitě Mnichovo Hradiště je i jízda po letišti, takže se nemusíte bát, že budete o letiště ochuzena. Samotné odbavení a „převzetí vozu“ je v našem showroomu (kde je i velké parkoviště, občerstvení atd.) na adrese Březina 127, 294 11 Loukov což je 500 metrů od letištní dráhy. S pozdravem, Showcars.

Martin Jiříček

Dobrý den, chci se zeptat, jaký rok výroby je vaše Porsche 911 Carrera GT3. Děkuji za odpověď

Showcars

Dobrý den, naše GT3 je model 997 z roku 2009, prostě Porška jak má být ještě bez zbytečných elektronických nesmyslů a proto si ji vydržujeme a užíváme si každý okamžik jízdy s tímto klenotem. S pozdravem, Showcars.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru