Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Romantický Silvestr v Paříži s noclehem v hotelu vč. snídaně a průvodce

4,2 / 5 CK Vega Tour Paříž - Francie (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hp

Dobrý den,

píšete, že pokud se nenaplní kapacita 32 osob na Silvestrovský zájezd, můžete jej zrušit. Zatím si voucher koupilo 18 lidi a my chceme koupit 3 ks. Jaká je pravděpodobnost zrušení, kdyby jelo pouze 21 lidí? Ať voucher zbytečně nekupujeme.

Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý de, omlouvám se, že jsme Vám neodpověděli včas na Váš dotaz. pro konkrétní informace je vždy nejlepší kontaktovat přímo CK. Hezký den :)

Karolína Mertová

Dobrý den, zakoupili jsme u vás voucher do Paříže, ale koupili jsme na tři dny bez ubytování. Šlo by to změnit (voucher na který píšu) a připlatit si na 4 dny s jednou noci? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Karolíno, tato nabídka již není aktivní, tudíž ji nelze zakoupit. Poprosím Vás o kontaktování přímo našeho partnera na emailu: ck@vegatour.com, nebo tel: +420 242 447 2­42. Pěkný den, Honza

Káťa Křížová

Dobrý den,
mám takový dotaz. Vzhledem k situaci v Paříži jsem se chtěla zeptat, zda není nějaká možnost, že se zájezd bude zrušit. Pokud možnost je, budete nás nějak kontaktovat, popřípadně do jaké doby ? Předem děkuji za odpověď a hezký zbytek dne.
Křížová

CK Vega Tour

Dobrý den, zatím o zrušení neuvažujeme.

Hezký den,

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru