Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ráno v oblacích: bohatá snídaně a vstup na vyhlídku Žižkovské věže

4,7 / 5 Tower Park Praha (2 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 1 048 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Martina Matoušková

Dobrý den, potřebuji vědět zda máte volný 4 místa na 1.2. jestli ano pak mohu nabídku využít jestli ne, tak bohužel nemohu. Proto si nemohu nejdříve koupit vouchery a pak teprve rezervovat stůl. Děkuji předem za odpověď.

Tower Park Praha

Dobrý den,v pátek 1.února máme zatím všechny stoly volné, takže po zakoupení prosím udělejte rezervaci přes on-line rezervační formulář. Hezký den, Aneta.

vege

Dobry den, je mozne pripravit bagel bez slaniny? Diky za odpoved

Tower Park Praha

Dobrý večer, určitě to lze. Jen Vás poprosím při vytváření rezervace přes online rezervační formulář toto uvést do poznámky. Hezký večer, Aneta.

Kryštof Jeřábek

Dobrý den, jak dlouho bude nabídka dostupná? Teprve uvažujeme o její koupi a chceme vědět, kolik máme času 😉

Tower Park Praha

Dobrí deň, akcia trvá do 28.1.2019 a platnosť voucheru je do 17.3.2019. Pekný deň, Alžbeta.

Alexandra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli bude v nabídce voucher s delší platností, případně od kdy. Chtěla bych ho jako vánoční dárek, ale termín potřebuji až konec března. Děkuji.

Tower Park Praha

Dobrý deň, bohužiaľ tento voucher sme uviedli len nedávno (29.11.2018) a bude platiť do 17.3.2019 zatiaľ o podobných akciách nemáme informácie. Poprosím priebežne kontrolovať stránku slevomatu o najnovších ponukách zo Žižkovskej veže. Pekný deň, Alžbeta.

Nikol Bieliková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné na 2 vouchery (2 dospělý) přijít i se dvěma malými dětmi ( 2 a 3 roky)? Zároveň jsem se chtěla zeptat, zda je možné místo bagelu nějaká bezlepkova nabidka?

Děkuji.

Tower Park Praha

Dobrý den, bohužel menu je dané a bagel nelze nahradit. Jinak určitě můžete zakoupit dva vouchery a přijít ve čtyřech, jen se pak doplácí za dětskou vstupenku. Děti od 3 let už platí. Až budete dělat rezervaci skrz online rezervační formulář, tak prosím uveďte počet osob 4. Hezký den, Aneta.

Gremmy Malzer

Dobrý den,
vaše nabídka se mi moc líbí. Chtěla bych se ale zeptat, zda by šlo připlatit si ke snídani ještě navíc jídlo? Chtěla bych voucher jako dárek pro rodiče, a rodiče mají rádi bohaté snídaně. Předem děkuji za odpověď :)

Tower Park Praha

Dobrý den, ano jídlo navíc si můžete vybrat z Alla Carte nabídky na místě, snídaně ale míváme v restauraci pouze každý pátek, sobotu a neděli. Od pondělí do čtvrtku je možné si vybrat dortík z vitríny. Hezký den, Lucie.

Votrubová

cena je pro 1 nebo 2 osoby na snídani a vstup na Žižk.věž?

Tower Park Praha

Dobrý den, snídaně stojí 299,– Kč na všední den a 369,– Kč na víkend pro jednu osobu. V ceně už je vstupné na vyhlídku, které stojí 250,– Kč na dospělou osobu. Hezký den, Aneta.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru