Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Božských 60 minut: thajská masáž zad a šíje nebo nohou a rybičky Garra Rufa

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa) 1 062 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva

Dobrý den,
ráda bych zakoupila několik voucherů, chtěla bych je ale uplatnit o víkend. U jednoho z Vámi nabízených voucherů jste uváděli, že je možné ho uplatňovat pouze ve všední dny, u tohoto však žádná poznámka není. Je tedy možnost tento konkrétní voucher uplatnit na jakýkoli den? Děkuji a přeji hezký den!

Thajský ráj

Dobrý den Evo, u této akce žádné omezení není, tudíž můžete využít kdykoliv a kdekoliv. Pěkný den. :-)

Tereza

Musím mít vytištěný voucher nebo stačí z mobilu?

Thajský ráj

Dobrý den Terezo, stačí ukázat voucher v mobilu. Pěkný den. :-)

HANA

Dobrý den, mám dotaz k minulé nabídce masaží platných do 6.3.2019 – marně na rezervačním systému hledám (již týden) volný termín, ale vše je obsazeno až na termín ve 23:00, což pro mne (je mi 70 let) nepřipadá v úvahu. Thajský ráj stále nabízí nové vouchery, ale zakazníky uspokojit nemohou ??? Co s tím ??? Děkuji za odpověď. Přeji hezké dny.

Thajský ráj

Dobrý den Hano, ohledně volných míst k rezervaci kontaktujte prosím naší technickou podporu na email podpora@thajsky-raj.cz nebo tel: +420 778 082 2­25 Krásný den :)

Mína Kroužková

Lze záda masírovat thajskou masáží, když jsou v bederní části trvale vyhřezlé 2 plotýnky? Případně, co lze u vás u toho problému využít? Díky za odpopvěď.
 Mína

Thajský ráj

Dobrý den Míno, svou návštěvu prosím konzultujte se svým ošetřujícím lékařem. Jemnější masáž je například relaxační olejová masáž. Hezký den. :-)

Martina

Dobry den, u teto vasi nabidky neni uvedena platnost voucheru. Do kdy tedy mohu vyuzit? Je mozne prijit bez objednani? Vetsinou tam mivate na tyto kratke masaze volno. Dekuji

Thajský ráj

Dobrý den Martino, u této nabídky je platnost voucheru do 4.4.2019 . Pro rezervaci prosím využijte náš online rezervační systém na našich webových stránkách https://rezervace.thajsky-raj.cz/ . Pěkný den. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru