Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zimní radovánky v Beskydech: Zrekonstruovaná horská chata pro až 6 osob

4,6 / 5 Chata Mír Beskydy (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jan

Dobry den,meli byste volny termin 25.ci 26.12.2018..jednalo by se o pokoj pro dve osoby.Dekuji

Chata Mír

Bohužel, v tomto termínu jsou všechny pokoje obsazeny (25.-1.1. jsou všechny pokoje obsazeny). Bernáthová

Radka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat – ubytování je ve dvoulůžkovém pokoji – jedná se o pokoj s koupelnou a záchodem na chodbě nebo je možnost i v dvoulůžkovém studiu? Píšete, že původní cena je 1420,– Kč, z jakých částek vycházíte? Dvoulůžkový pokoj stojí 850,– (studio 1050,–), zbytek počítáte ten výběr špízů 570,– resp. 370,– Kč? Pokud bych koupila vouchery na více nocí, můžeme si vybrat večeři v hodnotě toho rozdílu? Jak je to prosím s platbou za většího psa? Na slevomatu je 250,– za noc, ale na stránkách píšete 250,– za pobyt (uvažuji koupit voucher na více nocí za sebou). A dá se k vám dojet aubobusem? Jaká zastávka je nejblíž a jak je to daleko? Moc děkuji předem za odpovědi.

Chata Mír

Dobrý den, ubytování je ve dvoulůžkovém pokoji s společným sociálním zařízením. Při koupi více voucherů (na dvě noci) se na druhé večeři domluvíme operativně co by Vám vyhovovalo. Poplatek za psa je 250,–/ pobyt/ 1 pes. Vzhledem k tomu, že na slevomat je pobyt= 1 noc je vše v pořádku. Zastávka bus je Na Dolní Bečvě nebo lépe do Rožnova pod Radhoštěm a poté službou taxi (od nejbližší stanice bus je to asi 3km pěšky po turistické značcce a nevím, v jakém ročním období by jste plánovala přijet.

Vendulka Firýtová

Dobrý den, pokud bych koupila 2 vouchery pro dvě osoby je možné si ubytování prodloužit na dvě noci. Stravování asi bude stejné.
Děkuji za odpověď.

Chata Mír

Dobrý den, to by mohlo být možné. A na druhou večeři Vám rádi uvaříme něco jiného ;-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru