Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zimní permanentka: 7 vstupů na skupinová cvičení do fitcentra Bugifit

4,7 / 5 BugiFit Praha - Vinohrady  (mapa) 198 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
hana Šutarová

Dobrý den, v uvedené nabīdce voucheru na 7 vstupů na lekce si mohu pokaždé vybrat jinou lekci a vyzkoušet vīc druhů cvičení?
Dále by mne zajīmalo jak velké skupiny na cvičení chodí, zda je čas na korekci cviků,resp.věnovat se lidem.
Poslední dotaz, jsem už 50+ a nikdy jsem do fitka nechodila, je to vhodné i pro mne?( nejsem „nesportovec“,hraju volejbal a tenis,ale potřebovala bych trochu zpevnit,zlepšit fyzičku a naučit se vyrovnávacī cviky pro jednostrannou zátěž)
 Hanka

BugiFit

Přeji krásný den! :-) Pokud si koupíte permanentku, můžete si vyzkoušet jakoukoliv hodinu, v čase, který vám vyhovuje. Kromě hodin pro seniory, ty si u nás pronajímá jiná instituce. Naše tělocvična je pro cca 17 lidí, s cvičitelkami dbáme na individuální přístup ke klientkám. Lektorka vede lekci z vyvýšeného pódia, má o cvičenkách přehled a nováčky si většinou volá co nejblíže k sobě. :-) Naše fitcentrum je pro vás samozřejmě vhodné, vyloženě se zaměřujeme na ženy 45 +, bude nám ctí, pokud získáme vaši důvěru! :-) Z našeho rozvrhu si určitě vyberete, to, která to bude lekce záleží na vašem temperamentu, zpevňovat postavu můžete jak při dynamické lekci ( Bodystyling, Posilování bez aerobiku), tak při relativně klidné Józe, či Kalanetice! Děkuji za váš dotaz a přeji vám rok plný zdravého pohybu! Bonus pro nás bude, když to bude v našem studiu! :-) Simona Hanáková, majiteka Bugifit

Zuzana P.

Dobrý den, v úvodní části nabídky máte uvedenou i jemnou jógu, na webu a dále v textu už uvedena není. Je/bude v rozvrhu? Taky by bylo fajn vidět nějakou fotku ze zázemí studia (na webu i zde jsou jen 2 zřejmě vlastní fotky). Jak vypadá třeba šatna? Kolik lidí se vejde na jednu lekci? Předem velmi děkuji za odpovědi.

BugiFit

Dobrý den,
lekce Jemná jóga bude na rozvrhu od středy 5.12. v 19h. Fotogalerii na našem webu najdete, pokud kliknete na – Rodinné fitko v centru Prahy, tak pod článkem dole je odkaz – fotogalerie. Na jednu lekci se vejde maximálně 17 lidí.
Hezký den. Bugifit

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru