Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zážitkové jízdy ve Ferrari, Lamborghini či Mercedes Benz: 15, 30 i 60 minut

4,2 / 5 TestDrive (3 pobočky) Ostrava  (mapa) 401 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Simona

Dobrý den,

chtěla bych příteli k narozeninám koupit voucher, ale nevím, jaké vybrat auto, je možné aby si až později, po zakoupení a darování on sám vybral Auto?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, typ vozu je třeba vybrat až při rezervaci. Tudíž můžete voucher zakoupit a přítel si již pak sám vybere. Pěkný den, Honza

TestDrive

Dobrý deň

Výber termínu a vozidla môžte nechať na nového majiteľa darčeku. :) Po zakúpení jazdy si môžte našej web stránke www.testdrive.sk rezervovať ľubovoľný termín, miesto a vybrať aj typ vozidla. S pozdravom Testdrive

Petra M

Dobrý den prosím kolik stojí kamerový záznam z auta, nebo je už v ceně?
A prosím kupuji to jako dárek tak mě zajímá zda si dotyčný může auto vybrat při objednání termínu nebo ještě před platbou
Děkuji s pozdravem Petra M

TestDrive

Dobrý deň Petra
Kamerový záznam ( 360 ) je možné si dokúpiť (cena 20e) aj na štartovnom mieste po odjazdení kedy sa zákazník dám rozhodne či ho bude chcieť. Záznam je z každej jazdy. Výber termínu a vozidla môžte nechať na nového majiteľa darčeku. :) Po zakúpení jazdy si môžte našej web stránke www.testdrive.sk rezervovať ľubovoľný termín a vybrať aj typ vozidla.
S pozdravom Testdrive

Jarmila

Dobrý den, co prosím cena včetně paliva zahrnuje (palivo, havarijní pojištění s jakou spoluúčastí, dáln.známku…)? Děkuji.

TestDrive

Dobrý deň

toto všetko je podrobne opísané v ponuke produktu.
Ďakujem , ak Vám niečo nebude jasné radi zodpovieme vaše otázky.

Lukas

Dobry den,
chtel bych se zeptat co presne je ten Certifikát o úspěšném absolvování (3. kategorie)?

TestDrive

Dobrý deň Lukáš
po každom absolvovaní jazdy u nás získavate certifikát. Pri ďaľsej jazde dostanete vyššiu úroveň. Takto budú certifikáty od nás mať upgrade s ďalšou a ďaľsou jazdou čomu bude prislúchať akčnejšia grafika a názov. Zatiaľ je u nás 3.úroveň BEAST :)

Veronika

Dobrý den,
Chci se zeptat,.když koupím voucher na hodinu jízdy, jde to i tak že půl hodiny by se jelo jedním a druhou půl hodinu druhým autem ? Abych nemusela kupovat dva vouchery po půl hodině. Díky za odpověď

TestDrive

Dobrý deň
Áno môžte,
detaily vás poprosíme pošlite na mail: info@testdrive.sk
Ďakujeme

Lenka

Dobrý den,pošlete mi voucher i o víkendu? Chtela bych stihnout ještě jako dárek k vánocům.

TestDrive

Áno vieme Vám ho poslať a budeme posielať aj 24.12.2018 😎

Denis Pánek

dobrý den, je nějaké věkové omezení řidiče? dárek pro dědu. Děkuji za odpověď OSTRAVA

TestDrive

Dobrý den

věkoví omezení není :) Děda bude spokojen. V Ostrave je dobrá trať i pro nároční :)

Markéta

Dobrý den, chci se zeptat, když si tuto jízdu koupím a zaplatím, voucher mi přijde ihned na e-mail a můžu si ho vytisknout nebo ho posíláte poštou?

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, voucher vám obratem zašleme na email, nebo si ho můžete nechat poslat domů, a nebo si jej můžete vyzvednout u nás na pobočce. Krásný den :)

Ivona

Dobrý den, jsou určeny konkrétní cesty (trasa) pro jízdu?

TestDrive

Dobrý deň

úseky máme už vybrané. Sú to hlavne mimo mesta a úseky diaľnic . Chceme aby jazdec mal možnosť vyskúšať všetky možnosti našich športiakov 😎

Jitka

Dobrý den, chtěla bych koupit voucher jako dárek pro manžela. Můžete mi prosím sdělit, kde se přesně jezdí v Praze (jestli je to v centru, širším centru, nebo někde za Prahou)? Děkuji.

TestDrive

Dobrý deň jazda prebieha na okraji mesta :) manžel si vie prísť na svoje od akcelerácie , neskutočného výkonu, zvukovej kulisy motora ako aj celkového dojmu auta. :)
Pekný deň prajeme

Monika

Dobrý den,mám zájem o koupi vorcheru. Chci se zeptat jestli by bylo možno být v autě přítel spolu se synem 13 let a jaká by byla cena? děkuji za odpověď

TestDrive

Dobrý deň
Jazda je možná no autá sú dvojmiestné. Samozrejme Vás alebo syna prevezie školený inštruktor :)

Ludmila Bejdova

Dobry den,mela bych zajem o jizdu v auta,ale nevim ktere, a proto bych chtela koupit jako darek,ale meli jste nabidku vorchru jako darek v toaletnim papiru,to uz neni?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ludmilo, bohužel už tuto nabídku nemáme. Můžete si ale nechat voucher vytisknout a do toaletního papíru zabalit sama. Hezký den :)

TestDrive

Dobrý deň

Testdrive ponúka na požiadanie špeciálne darčekové poukazy ZDARMA.

Renáta

Dobrý den chci se zeptat zda je jiste že je možmé vybrat si dany vůz o ktery máme zájem a v něm projížtku provézt?Měli bychom totiž zajem o konkrétni vůz

TestDrive

Dobry deň , samozrejme konkrétne auto si môžte zarezervovať u nás na stránke www.testdrive.sk, následne po kúpe poukazu / voucheru vám príde identifikačný kód ktorý použijete na vami zvolený deň, čas a auto .

Petra Němčanská

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, není to z popisu jasné, kde jízda probíhá? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, jízda probíhá dle výběru města na pobočkách společnosti Testdriver – v Ostravě, Brně nebo Praze :-) krásný den

Tomáš

Dobrý den, chápu správně, že jízda probíhá jen na běžné komunikaci a není možnost se projet někde na letišti?

TestDrive

Dobrý deň

jazda prebieha na okresných cestách / úsekoch diaľníc mimo centra mesta :) Našou ponukou chceme jazdcovi/šoférovi dať väčšiu možnosť vyskúšania možností vozidla ako len akceleráciu :) Ako hovoril náš Tester : " Nie je umenie auto rozbehnúť ale aj zastaviť." :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru