Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Samolepky na auto s výběrem 20 psích plemen od Picobandy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Michaela Pelikánová

Mockrát děkuji, mám vám zaslat zpět tu původní?

Picobanda

Není potřeba :)

Michaela Pelikánová

Dobrý den, ano dělali jsme to s manželem přesně podle Vašeho návodu, který byl k nálepce přiložen. Včera u nás bylo + 10 stupňů, proto jsme to chtěli nalepit včera. Plocha kam chceme nálepku nalepit je řádně očištěna. Nálepka nám stále drží na nosné fólii, vůbec nám nechce zůstat na aplikační fólii. Několikrát jsme se snažili přejíždět prstem, zkoušeli jsme i bankovní kartu, bohužel stále nám nálepka zůstává na nosné fólii.

Picobanda

Zkusíme tedy poslat novou :)

Michaela Pelikánová

Dobrý den, zakoupila jsem si u Vás nálepku Borderka v autě, bohužel se nám ji nedaří nalepit. Nálepka nám stále zůstává na nosné fólii, na aplikační fólii nedrží. Můžete mi prosím poradit, jak mám dále tedy postupovat? Předem děkuji za odpověď.

Picobanda

Dobrý den, udělali jste vše podle návodu? Samolepka by se měla lepit v teplotě od +8 do +40 stupňů. Důležité je poradně odmastit plochu, kam se samolepku chystáte lepit , pak nějakým tupým předmětem přejíždíte přes aplikační fólii v místě které chcete prilepit dokud daná část samolepky nezůstane na ploše , pak postupně odhrnujete aplikační fólii idealně téměř vodorovně s plochou , na kterou lepite. Pokud lepite v tomto počasí tak muže pomoci i přejíždět po fólii přiložené k vybrané ploše prstem a tím ji trochu zahřát..

Michaela Pravdova

Zdarvim,dotaz nesla by udelat na prani Aerdale terier dekuji za odpověď.

Picobanda

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o naše samolepky :) . V dohledné době není v plánu dokreslení dalších plemen. Plemena, na která je poptávka ovšem evidujeme do pořadníku a postupně bychom je chtěli v sortimentu doplnit. Můžete tedy sledovat e-shop www.picobanda.cz , případně se čas od času připomenout. Bohužel v rámci této akce není možné takovou samolepku vytvořit.

1111 00000

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné změnit objednávku. Přehlédla jsem, že tam máte rasu psa, kterou bych chtěla, ale místo toho jsem omylem označila jinou. Děkuji za odpověď

Picobanda

Dobrý den,
bohužel takto nevidím o koho se jedná, ale pokud jsme Vaši objednávku ještě neodeslali, tak to půjde, napište nám do e-mailu jakou byste chtěla :) info@picobanda.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru