Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ulovte si asijské speciality: 2 hodiny neomezené konzumace running sushi

4,0 / 5 Running Sushi Liberec  (mapa) 995 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Simona

Dobrý den, číslo jste sice změnili, ale i tak se nedá dovolat…dvakrát až třikrát zazvoní a vypne se. Nedá se dovolat ani na číslo na googlu. Jak tedy provést rezervaci?

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, omlouvám se, že jsme Vám neodpověděli dříve, nicméně dnes jsem na číslo volala a nebyl žádný problém, vše fungovalo tak, jak by mělo. Omlouvám se, že jste měla s dovoláním obtíže, zkuste to teď, mělo by to být v pořádku. Hezký den, Ivet :)

Miroslav

Paní na uvedeném tel. čísle mě dle mého nepochopila, proto se zeptám zde:
 

  1. jaká je spodní věková hranice pro nutnost zakoupení voucheru pro dítě? Konkrétně pak: je nutné zakoupit tento voucher pro 2.5 roční dítě? 
  2. nenabízí se zde zmíněná dětská varianta voucheru za 199,–. Jak ho tedy případně objednat?
Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslave, cena za running sushi pro dítě do 110 cm let stojí 199 Kč / 2 hodiny. Hezký den :)

Simona

Dobrý den, uvedené tel.je špatné – na www je jiny tel. Ovšem volám celý den a nic. Jak je tedy možné se objednat ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, omlouváme se, ale uvedený kontaktní telefon nebyl správný. Už došlo ke změně tel. čísla a měla byste se bez problému dovolat. Někdy to ovšem (zejména v časech obědů a večeří) může chvilku trvat. Hezký den :)

Ilona

Dobrý den zkouším třetí den a telefon je stále nedostupný. Koukám, že nejen já se nemohu dovolat, ale žádná Vaše zpětná reakce .

Slevomat.cz

Dobrý den, Ilono, omlouváme se, ale uvedený kontakt nebyl správný. Už došlo ke změně tel. čísla a měla byste se bez problému dovolat. Hezký den :)

Petr Musil

Dobrý den, platil jsem voucher pro 2 osoby. Platba odešla 10.12.2018 hned ráno a doposud žádná zpětná vazba a ani voucher… Telefon je bohužel nedostupný…

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den :)

Jitka J

Dobrý den, telefon je nedostupný.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, omlouváme se, ale uvedený kontakt nebyl správný. Už došlo ke změně tel. čísla a měla byste se bez problému dovolat. Hezký den :)

Pavlína Ledvinková

Dobrý den. Zaplatila jsem 29.11 2krat za runing sushi, ale nedostala jsem zpětnou vazbu o zaplacení a vystavení voucheru.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlíno, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den :)

Jana Valenová

Dobrý den, zakoupila jsem poukaz pro 2 dospělé osoby, ale zajímá mě, pro jakou věkovou kategorii se týká doplatek pro dítě za 199 Kč. Máme 19 měsíční batole, opravdu to bude za doplatek plných 199 Kč., byť jí velice málo a zejména kojeneckou stravu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, tuhle informaci momentálně nemáme. Můžete se informovat individuálně přímo u obchodníka na telefonním čísle 792 298 299. Pěk­ný den

Lenka

Dobry den. Mohu za poukazku platit stravenkami nebo flexi passy?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, na tuhle nabídku se bohužel nedají uplatnit Flexi passy, ani stravenky. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru