Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Jeseníky pod Ramzovou: nejdelší sjezdovka, termální bazény a polopenze

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Park*** Ostružná Jeseníky (mapa) 72 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zuzana Schenková

Přeji pěkný den,
chci se zeptat, jaký by byl doplatek, pokud bychom vzali s sebou dítě (1,5 roků), a chtěli bychom aby s námi mohlo neomezeně do bazénu a mělo snídani, popřípadě, pokud máte nějakou dětskou polopenzi. Lůžko není potřeba.
 Děkuji

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, děkujeme mockrát za dotaz. Dítě 1,5 roku hradí na místě 105 Kč/1 noc, bez lůžka, snídaně a bazény v ceně, resp. hotelový servis. Večeře je možno objednávat na místě, cena 99 Kč/1 porce. Přejeme hezký den!

Jarka

Dobry vecer, bylo by možné, když zakoupím 3 vouchery aby všechny 3 vouchery mohli byt uplatneny ve stejny termín (dohromady nas totiz bude 6).
Děkuji za informaci.

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, ano je to možné, ale doporučujeme ověřit termín telefonicky, který požadujete. Poté je možná dohoda dle volných kapacit. Děkujeme mockrát za dotaz!

marek Pistovčák

Dobrý den mužů se zeptat jestli mate od 14.2.-18.2.2019 volny rodinny pokoj 2 dospeli a 2 děti 5,13 let.dekuji nashledanou

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, děkujeme za dotaz, ale máme plně obsazeno. Volné termíny jsou pouze v online rezervacích. Rodinné apartmány pouze na telefonický dotaz. Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den!

Šárka Petuellyová

Děti jsou ve věku 6 a 8 let

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, děkujeme za upřesnění. Jak už bylo napsáno, apartmány jsou volné jen v některých termínech. Prosíme, zavolejte a upřesníme termín. Děkujeme mockrát!

Šárka Petuellyová

Dobrý den, je možné přijet s 2 dětmi? Jaká by byla cena?
 Děkuji

Hotel Park*** Ostružná

Dobrý den, prosíme upřesněte věk dětí. Rodinný apartmán je pouze na dotaz, máme skoro všechny obsazené. Děkujeme za pochopení! Cena 0–3 let 105 Kč/1 noc bez lůžka, snídaně a bazény, respektive hotelový servis, dítě 3 – 12 let 550 Kč/1 noc s polopenzí a vstupy do bazénů. Přejeme hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru