Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pekelně rychlá jízda v nadupaném Lamborghini Gallardo

4,7 / 5 ExtraDrive.cz (4 pobočky) Osice  (mapa) 200 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Aneta Trnková

Dobry den,bylo by mozne po svezení si udelat s autem par fotek? Dekuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Aneto, s časem vymezeným pro fotografování se samozřejmě počítá. Navíc bývá prostor jak před jízdou, tak se šťastnější tváří účastníků i po :)

Rostislav Pikl

Dobry den,chci poukaz venovat Svemu synovi,ale je mu teprve 10 let a meri pouze 142cm.Byl by to problem?Dekuji s pozdravem Pikl.

ExtraDrive.cz

Zdravíme Vás z ExtraDrive! Určitě poukaz zakoupit můžete, jen nám při realizaci vezměte k zapůjčení podsedák..

Hana

Dobrý den, jsme z Brna a chci koupit synovi k narozeninám jízdu zde, nevidím v nabídce kolonku na zaškrtnutí, kde se jízda uskuteční ??

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Hanko, děkujeme za zaslání dotazu. Lokaci jízdy řeštíme až při objednávce termínu, resp. sama si vyberete v našem objednávkovém formuláři.

Květa Krkošková

Dobý den,ráda bych zakoupila jízdu v Lamborghini , podmínkou je okolí Ostravy nebo na okruhu kolem Olomouce jako vánoční dárek. Byli jsme vašimi hosty již několikrát s velkou spokojeností..
Děkuji za odpověď. Květa

Slevomat.cz

Dobrý den, Květo, jízdy probíhají v Praze, Brně, Plzni, Hradci Králové a Pardubicích. Pro bližší info Vás poprosím o kontaktování našeho partnera na tel: +420 603 883 8­98. Pěkný den, Honza

Jiří Moc

Dobrý den . Při koupi poukazu na jizdu jako spolujezdec se obdarovaneho týká nějaké pojištění ?? Když sám neřídí , tak se ho netyka nějaká spoluúčast ?? Je aspon drobný úsek kde tomu řidič dá " za uši " 😀 ?? Diky

ExtraDrive.cz

Zdravíme Vás, Jirko, spolujezdec si s žádným pojištěním hlavu lámat nemusí. Díl zodpovědnosti nese vždy řidič. A ujišťujeme Vás, že Lambo určitě zase „za uši“ dostane :)

Dominik

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co je za nejlepší variantu zakoupit svému otci k vánocům, když má rád rychlá auta jestli jízda se stigem nebo aby sám řídil? Děkuji za odpověď

ExtraDrive.cz

Zdravíme Vás, Dominiku! Klidně můžete zakoupit Adrenalin se Stigem, za který se vzhledem k jízdě s profesionálním závodníkem nemusíme stydět. Pokud však mezitím zjistíte, že bude lepší řídit, variantu Vám při rezervaci nebo spontánně na místě navýšíme :)

Péťa Cingr

Dobrý den, při variantě „jízda se Stigem“ jde o jízdu na okruhu/letišti, nebo o jízdu na veřejných komunikacích s dodržováním předpisů? Díky za odpověď.

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Petře, všechny varianty se jezdí po veřejných komunikacích. Jízda na okruhu je bohužel násobně dražší a neplatí zde pojištění. „Adrenalin se Stigem“ je skvělá akce v zatáčkách, kde se ostatně k ani k rychlosti 90 km/h. skoro nedostanete a přesto budete vozidlo opouštět nejistým krokem :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru