Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Malování na smaltované čtvrtlitrové plecháčky: modrý, bílý nebo oba

4,9 / 5 Smaltérie Praha - Malá Strana  (mapa) 904 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Magda

Dobrý den, uvažujeme o koupi voucherů pro skupinku 10 osob. Vejdeme se k vám najednou? Předem děkuji za odpověď.

Smaltum

Dobrý den, díky za Váš dotaz a zájem o naši dílnu. Naše kapacita je 20 osob, takže 10 osob není problém. S výjimkou případů, že si někdo rezervuje celou dílnu (oslavy, teambuilding atd.) nebo jiné předem objednané velké skupiny by neměl být s kapacitou problém. Každopádně si prosím ověřte dostupnost telefonicky či emailem až budete vědět den a hodinu návštěvy, uděláme Vám rezervaci. Pro skupiny nad 10 osob poskytujeme i množstevní slevy. Množstevní sleva pro velkou skuinu je 15–20 procent, záleží na tipu výrobku. Sleva sice není tak výrazná jako nabízíme na 2 hrnečky co jsou v akci na Slevomatu, ale zase budete moci využít celou šíři sortimentu (přes 50 výrobků). Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Vaše Smaltérie.

Terka

Dobrý den,navážu na dotaz ohledně vyberu jiného výrobku než hrnečku.Píšete že byste odečetli cenu voucheru. Tak zda myslíte cenu voucheru jako tu původní tj. 290?,pro příklad,mne by se libila miska,tak zda by pak doplatek byl 330 – 290?
 díky

Smaltum

Dobrý den, cenou voucheru myslím skutečně Vámi zaplacenou cenu voucheru, tj. 199 nebo 389 kč. Misky nejsou v akci, proto se na ně sleva na 2 vybrané hrnky nevztahuje. Navíc Slevomatu za vouchery samozřejmě platíme provizi a proto do akce na Slevomat dáváme jen vybrané výrobky, nikoliv celý sortiment. To že akceptujeme vouchery i na jiné produkty než jsou momentálně v akci je spíše výjimečný benefit, který poskytujeme v odůvodněných případech (nevhodný dárek, opakovaná návštěva atd.) a nebudeme ho poskytovat v masovém měřítku.

Emilia

Dobrý deň,

vo Vašej Smaltérii sme si s kamarátkou už vymaľovali hrneček, teraz by sme radi tento zážitok zdieľali ďalším kamarátkam. Bolo by možné pre nás už ohrníčkované si namaľovať iný výrobok, napr. misku?

Ďakujem!

S pozdravom,
 Emília

Smaltum

Dobrý den, díky za Váš dotaz a chuť se vrátit. Samozřejmě si u nás můžete namalovat kdykoliv cokoliv a neomezovat se jen na 2 hrnečky co jsou momentálně v akci na Slevomatu. Jiný výrobek než je v akci na Slevomatu buď zaplatíte hotově na místě, nebo pokud trváte na použití voucheru z ceny jiného výrobku odečteme cenu voucheru a zbytek opět doplatíte hotově. Budeme se těšit. Vaše Smaltérie

Katerina P.

Dobry den, chtela bych objednat 4ks bílého, kresba 17.12, cca od 18 hodin? Bude místo? Jak dlouho to cele cca trvá? Děkuji.

Smaltum

Dobrý den, díky za Váš dotaz. Tato sekce je však primárně určena pro obecné dotazy. Odpovím tedy obecněji. Pokud si uděláte včas rezervaci, místo určitě bude. Zatím máme plno jen o víkendech, pokud si děláte rezervaci na poslední chvíli. Pokud ji děláte alespoň týden dopředu, zatím je místo téměř vždy. Na Vámi požadovaná termín zatím volno je. Rezervaci Vám však nedělám, budu potřebovat ještě kontakt a informaci, kolik Vás bude, kolik míst mám tedy rezervovat. Napište nám prosím na náš email workshopsmaltum@gmail.com nebo na telefon 222 360 563. Výpal a následné chladnutí je cca 12 min. Jak dlouho to bude celkem trvat záleží zejména na Vás, jak moc času a energie tvorbě věnujete. Počítejte však, že nějaký čas trvá si techniku osvojit. Děti do 6ti let moc trpělivosti nemají, takže jsou většinou do hodiny hotovi, dospělí kteří si dají záležet nad jedním hrnkem tráví v průměru 2–2,5 h. Rekord máme však 3 dny na 1 hrnek. Zdá se mi nereálné, že by jste zvládla za 2h namalovat 4 hrnky. Zvlášť, jestli jste se smaltem ještě nepracovala. Kontaktujte nás na výše uvedených kontaktech, probereme detaily. Hezký den. Vaše Smaltérie.

Lenka

Dobry den,kdyz si koupim voucher,je mozne zarucit,ze dostanu bily plechacek?Pri posledni nabidce,tedy te,kterou jsem vyuzila, jiz byly (a do konce platnosti byla jeste dlouha doba) na miste jen barevne a to byl velky problem. Proto vaham s nakupem,nerada bych jiz podobnou zkusenost opakovala.Dekuji.

Smaltum

Dobrý den, snažíme se, aby byla stále dostatečná zásoba. Momentálně máme na skladě několik tisíc bílých hrnků, takže pokud se nestane něco neočekávaného, budou. Ve smaltérii je však prostor na skladování minimální ,snažíme se aby bylo hrnků dostatek, ale může se stát že na pár dní něco dojde (ze skladu nás zásobují několikrát týdně). Na 100% Vám to tedy nezaručím, ale budeme se snažit, aby bylo. Jestli chcete mít jistotu, už při rezervaci nahlašte, že trváte na bílém hrnku a my Vám ho tu schováme.

Katerina Vrbova

Dobrý den, nemohu najít platnost nabídky (nemyslím platnost voucheru). Díky! Katka

Smaltum

Dobrý den, díky za Váš dotaz. Prodejní akce je plánována do 28.2.2019, případně na prodej 2000 voucherů, záleží co nastane dříve. Vaše smaltérie.

Hanka Nováková

Dobrý den, jaké jsou čekací doby pro rezervaci? Když bych chtěla zakoupit jako Vánoční dárek, stihne se rezervace využít až po Novém roce? Děkuji Hanka Nováková

Smaltum

Dobrý den. Nejsem si jistý, že správně rozumím Vašemu dotazu. Žádně čekací doby, fronty, pořadníky a podobné vymoženosti socialismu nevedeme. Pošlete nám email, nabo zavoláte a rezervci Vám uděláme. Po Novém roce volný termín určitě bude. Není problém, aby jste Vy, případně obdarovaný zavolal nebo napsal a termín si objednal. Vaše smaltérie.

Petr Nový

Talirek pod tim v cene?

Smaltum

Dobrý den, ke čtvrtlitráku se talířky moc nehodí. Ty jsou dělané ke kafáčkům, které mají menší průměr dna a momentálně j akci nejsou. Odpověď tedy zní ne, v ceně není. Pokud ale bez něj nemůžete být, můžete si ho za 50 Kč na místě dokoupit. Vaše smaltérie.

Dagmar

Dobrý den, ráda bych si zarezervovala termín, ale volané číslo je již řadu dní nedostupné. Vím, že v dílně není signál, ale číslo je nedostupné v pracovní době i mimo ni… Poraďte, prosím.

Smaltum

Dobrý den. Díky za dotaz, voláte ale asi na nějaké špatné číslo. Naše číslo je 222 360 563 a denně odpovídáme desítky dotazů a děláme desítky rezervací. Není možné, aby bylo řadu dní nedostupné. Signál mobilních operátorů v dílně samozřejmě je. Pokud se náhodou nemůžete dovolat, je to proto, že lektor mluví s někým jiným, případně zrovna obsluhuje pec. Obecně se dá řící, že pátky odpoledne a víkendy míváme více zákazníků a lektor nestíhá vždy vzít hovor. Pokud se Vám z jakéhokoliv důvodu nedaří dovolat, vždy nám můžete poslat email. Vaše smaltérie.

Monika Ginova

Dobrý den..existuji nějaké datumy, kdy se kurzy pro deti pořádají ?..Děkuji Monika

Smaltum

Dobrý den Moniko. Malovat u nás můžete kdykoliv během otvítací doby. Dá se tedy říct, že kurzy pro děti u nás pořádáme, kdykoliv nějaké děti dorazí. Lektor je připraven Vám vše ukázat a vysvětlit kdykoliv dorazíte a je jedno jestli jestli přijdete s dítětem, nebo bez něj. U nás si mohou malovat a tvořit všichni bez ohledu na věk, národnost, čí pohlaví. Důležitá je jen dobrá vůle zkusit něco nového.

M.Hokrová

Dobrý den, jak dlouho je platný zakoupený vouger? Díky Hokrová

Smaltum

Dobrý den. Díky za Váš dotaz. Platnost voucherů je do 30.4.2019. Tato informace se Vám objeví přímo na stránce nabídky, jen je potřeba rozkliknout variantu 1 x čtvrtlitrák, nebo 2× čtvrtlitrák. Platnost je stejná u obou nabídek. Hezký den. Vaše smaltérie.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru