Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jděte si za svým cílem: Motivační mapa Map Your Dreams

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lucka

Zdravim, vidim, ze jsou posledni 2 ks od kazde barvy, budu moci zakoupit az 10.1., tak predpokladam, ze oba dva kusy budou pryc, tak se chci zeptat, jestli se bude zbozi navysovat nebo jestli se bude nabidka jeste nekdy opakovat??
Dekuji za odpoved
 Lucka

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den

Martina Marešová

Dobrý den, měla bych dotaz, zda-li lze zmenit email pro doruceni informaci o prevzeti balicku, k mailu, ktery jsem zadavala již nemám pristup. Děkuji, jméno příjemce je Jana Volavkova

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, moc se omlouvám, ale v tuto chvíli Vám bez čísla objednávky ani původního mailu, na který byla objednávka učiněna, nejsem schopna pomoci. Zavolejte si nebo pošlete email, na naši zákaznickou linku vip.podpora@slevomat.cz či 222 745 354, kde s Vámi všechno rádi vyřeší. :) Hezké svátky, Ivet :)

Barbora

Dobrý den, když dnes koupím a zvolím osobní převzetí v Karlíně, je nějaká lhůta, do kdy nejpozději mapu vyzvednout? Bylo by to možné až příští týden? Děkuji za odpověď.

Map Your Dreams

Dobrý den,

pokud dnes koupíte. Objednávku zpracujeme a můžete se pro ni hned stavit. Mapa bude pro Vás připravená až do vyzvednutí, tedy nemusíte spěchat a stačí se stavit v během přístího týdne.

S pozdravem

MAPyourDREAMS

Kristýna Havlová

Dobry den, k mapce se dostane smazatelna fixka, takze se muze za dalsi rok ,,jet znova,,? jde to smazat a pokracovat tak dalsi a dalsi rok?

Map Your Dreams

Dobrý den,

k mapě je úmyslně dodávána nesmazatelná fixa. Právě proto, aby lidé své sny neposouvali, nutilo je je tak plnit a místo posouvání svých snů si své sny plnili.

S pozdravem

MAPyourDREAMS

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru