Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Nejlepší dárek: rodinné vstupenky do Farmaparku až pro pět osob

4,6 / 5 Farmapark Soběhrdy Soběhrdy  (mapa) 1 057 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Markéta

Je mi jasné, že propadne. Dá se však refundovat? To je otázka pro Slevomat. Já půjdu na dvě operace, malej loni marodil+byl v nemocnici+v láz­ních 8 měsíců, takže pro nás nic nemožného. A třeba dostanu průkaz ZTP a pak by se mi ani nevyplatilo, když je zlevněná jen, když jdete o víkendu.

Markéta

A ještě neumíte počítat – je to necelých osm.

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, refundace je možná, pokud na ní budete mít nárok v rámci věrnostního programu. PS: obchodník měl namysli 10 měsíců od nákupu nyní v lednu. Pěkný den

Markéta

Dobrý den, když zakoupím voucher a třeba z důvodu nemoci nebudeme moci přijet, dá se voucher refundovat? Markéta

Farmapark Soběhrdy

Dobrý den, platnost voucheru je do 20.10. 2019. Pokud zakoupíte voucher a nestihente jej využít v desetiměsíčním období, voucher propadne. Hezký den.

Jana

Dobrý den, když koupím variantu 2+2, budem něco doplácet, popřípadě kolik, když jsme 2 dospělí a první dítě 7 let a druhé dítě 15 let. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, ve voucheru je dítě počítáno do věku 14,9, pokud máte tedy jedno dítě již starší, doporučujeme zakoupit voucher Rodina 2+1 a druhé dítě doplatit jako dospělého na místě za cenu aktuálně platného ceníku. Jen pozor, ceny za víkendy, svátky a letní prázdniny (dospělý 240 Kč) se liší od cen po-pá (dospělý 190 Kč). Hezký den :)

Zuzana Votočková

Dobrý den.
Dne 23.12 jsem zakoupila platbou online a žádný voucher v emailu nemám.Poztebuji jej do 28.12.Děkuji vám.Fortova

Slevomat.cz

Dobrý den, omlouvám se, že jste musela čekat na odpověď. :/ Objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den, Ivet :)

Eva

Dobry den dne 5.12 jsem si u Vas zakoupila rodinny vouchet 2+2 a poslala penize doposud mi neprisel voucher dekuji Macalova

Slevomat.cz

Dobrý den,Evo, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den :)

Aneta Hladíková

Dobrý den,
mohla bych poprosit o přesný popis – dítě do 90 cm zdarma. Je to myšleno zdarma do nějakého věku? Budeme mít 2 roky a nějaké měsíce, vejdeme se? Nebo je důležitá výška 90 cm? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto, důležitá je zde výška – dítě do 90 cm vstup zdarma. Věk je pro vstup do Farmaparku doporučený od 2 do 8 let. Hezký den :)

Květa

Dobrý den, jaká je prosím výhoda nabídky na slevomatu oproti běžným cenám na internetu? Dle běžných cen zaplatí rodina za 2 dospělé 300 Kč a za 1 dite 120 Kč ve všední den. Tudíž 420 Kč dohromady, na slevomatu vstupenka za 490 Kč. Kde je tedy výhoda pro lidi kteří navštíví farmu ve všední den?

Farmapark Soběhrdy

Dobrý den,

níže Vám zasíláme odkaz na platný ceník od března 2019 http://farmapark.eu/cenik.html

Hezký den.

Magak

Dobrý den, dítě co nemá 90 cm, nepotřebuje tedy lístek? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, ano děti do výšky 90 cm mají vstup zdarma. Hezký den :)

Markéta Peggy

Dobrý den ,
nejdou mi uplatnit kredity.

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, dívala jsem se a nemáte na svém účtu žádné kredity, proto Vám nejdou uplatnit. Pěkný den

Monika

Dobrý den, akce je pro 3 osoby, jaký je rozdíl mezi 2 dospělí +1 dítě, nebo 1 dospělí + 2 děti? Je tedy park určený spíše pro dospělí, když jsou zvýhodňováni anebo se jedná jen o tzv. „akci na oko“? Pokud je park pro děti, měli by mít vstup zvýhodněný především děti, dospělí je přece jen jako doprovod. Děkuji

Farmapark Soběhrdy

Dobrý den, variantu 2 dospělý + 1 dítě, lze zakoupit na slevomatu v akci, co se týče té opačné varianty 1 dospělý a dvě děti – tato vstupenka půjde zakoupit pouze na místě ve Farmaparku Soběhrdy. Hezký den.

Martina Pavisova

dobry den dalo by se koupit 3+1 tri dispeli a jedno dyte ?

Farmapark Soběhrdy

Dobrý den, tato varianta lze zakoupit na místě ve Farmaparku :-)

Zuzana

Dobrý den,
nebylo by také něco pro dva dospělé a díte do 90 cm. Třeba včetně krmení. Chci to jako dárek a 2+1 je zbytečné.
 Děkuji

Farmapark Soběhrdy

Dobrý den, paní Zuzano, tato varianta v akci není. Takto je možno zkombinovat pouze na pokladně přímo v areálu Farmaparku Soběhrdy.

Jana Vokálková

Dobry den, a co varianta 1+ 2 deti? Proc neni i tato moznost? Dekuji

Farmapark Soběhrdy

Dobrý den, paní Jano, děkujeme za nápad – necháme si ho projít hlavou do příští akce. Hezký den. :-)

Jan

Dobry den. Mam dotaz kdyz koupim poukaz 2+3 a vezmu se sebou 2 vnoucata 5 a 6 let kolik budu doplacet? A jeste jeden lze zaplatit benefitama sodexo? Dekuji za odpoved. Jan

Farmapark Soběhrdy

Dobrý den, Jane, pokud si koupíte vstupenku 2+3 tak máte v ceně až tři děti + dva dospělé. Tudíž nebudete nic doplácet, pokud s sebou budete mít pouze dvě vnoučata. Hezký den.

Eva Kolářová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdybychom s manželem chtěli vzít našich 6 vnoučat, kolik by nás to stálo? Tady máte nejvíc jen tři děti s doprovodem. Děkuji za odpověď. Kolářová Eva

Farmapark Soběhrdy

Dobrý den, paní Evo, kupte si tedy rodinnou vstupenku 2+3 , děti do 90 cm, nebo 3 let jsou zdarma a za další 3 byste doplatili podle platného ceníku buď 150 Kč za vstup od pondělí do pátku, nebo 210 Kč za vstup o víkendu, svátku a letních prázdninách. Hezký den.

Veronika

dobrý večer,chci se zeptat,jestli ta cena je pro 1.rodinu.děkuji

Farmapark Soběhrdy

Dobrý den, ano cena je vždy pro jednu rodinu dle specifikace 2+1 dítě, nebo 2+2 děti a třetí varianty 2 + 3 děti. Hezký den.

Martina

Dobrý den,
jak dlouho bude nabídka na Slevomatu?

Děkuji Martina

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve zakoupíte tím lépe :) Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru