Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Výlet do Žitavy a parním vlakem do Oybinu: odjezdy z Liberce a Prahy

4,5 / 5 CA Engeltour Německo (mapa) 199 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucie Konradova

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat je možné přistoupit až v Žitavě máme malé děti 1 a 3 a asi by nám stačil jen výlet historickým vlakem. Děkuji za info Lucie

CA Engeltour

Dobrý den, ano je to možné. Zakupte si vouchery z Liberce a napište to prosím do poznámky, v pokynech, které rozesíláme budete mít čas a místo, kde si dáme s vámi v Žitavě sraz. Děti 1 a 3 roky mají výlet zdarma.

Petr

Píšu záměrně sem a ne do hodnocení, protože se tu objevují dotazy jako např. od p. Aleše před 9 dny jaký je rozdíl v koupi zájezdu od CA Engeltour vs. vlastní jízdenka Euro-Nisa-Ticket. Odpověď: s vlastní jízdenkou ušetříte! Bude to stát buď 160 Kč pro jednoho nebo 320 Kč pro až 5 osob dohromady + za každou osobu 5 € příplatek na parní vlak. Výklad průvodce je velmi mizerný, asi 3× vám zopakuje, že v Žitavě žije 25433 obyvatel (číslo si přesně nepamatuji, ale p. průvodce ho říká skutečně s přesností na jednoho člověka a nezapomene to několikrát zopakovat, takže to působí komicky). Přitom důležité informace, např. že je to okresní, vysokoškolské (s výukou češtiny!) a bývalé hornické město se vůbec nedozvíte. Absolutně žádné informace o jinak mnoha žitavských kostelích. Pardon – teda s výjimkou sv. Jana (pouze info, že je přes celou zimu zavřený a kolik přesně měří věž, ano to je přesně to, co mě jako turistu zajímá :-) že má nahnutou věž, zda je katolický nebo evangelický či že zrovna zde bylo ono postní plátno, se nedozvíte), žádné info o radnici, městském opevnění, nic. Plus ještě jako bonus se průvodce postaví před jeden dům a řekne: toto je nejstarší dům v Zittau. Absolutně nic dalšího o něm. To stejné s „nejstarší“ kašnou. V Oybinu na přímý dotaz, zda bude nějaký výklad, byla odpověď, že až na hřbitově, což je až za vstupem do hradu, kam jsme tentokrát nešli kvůli nedostatku času, lepší v létě a sami. A to nejlepší: průvodce neumí ani slovo německy a to ani číst. Lidem říká, když chtějí do ZOO, ať vystoupí na zast. „Tyjérpark“ (=Tierpark). Stejné je to s rezervací vagónu. Ano je pravda, že je rezervován, ale stejně si do něho sedají Němci. Když ho lidé upozorní, že je pro nás, začne Němcům ČESKY vysvětlovat, že máme rezervaci. Ti, co ho zrovna vidí, že se jim snaží něco sdělit, pochopí, ale ostatní stejně zůstávají sedět. Navíc dostanete sčítací lístečky k předložení průvodčímu ve vlaku, kde je naprosto nesrozumitelnou němčinou napsáno něco, z čehož Němec pochopí pouze „skupinové jízdenky“.
Zájezd se hodí skutečně jen pro někoho, kdo se cítí v zahraničí velmi nejistě a chce mít dobrý pocit, že s ním jedou další Češi.

CA Engeltour

Dobrý den,

  1. náklady na jízdné jsou vyšší, platí se ještě jedna jízdenka v eurech v parním vlaku, to jen pro úplnost.
  2. Z 99% jezdí průvodkyně, průvodce byl výjimečně jako záskok a měl dobrá hodnocení. Pokud vím nic jste mu na místě nesdělil (a), ani nás jste na nic takového neupozornil (a). Myslím, že by to bylo daleko konstruktivnější než psát anonymní příspěvky.
Jana

Dobrý den . Chtěla jsem zeptat jestli máte ještě volná místa na 23.2. ?
Děkuji.

CA Engeltour

Dobrý den, na 23. 2. je téměř vyprodáno. Na Slevomatu jsou poslední kusy. Doporučuji termín 16. 3.

Nikol Jantačová

Dobrý den. Zadala jsem do registrace vše potřebné, ale zatím mi nepřišel potvrzovací email, který měl po registraci přijít. Já teď nevím, jestli vše proběhlo v pořádku. Nerada bych, aby mi vouchery propadly.

CA Engeltour

Dobrý den paní Jančatová, mail jste posílala v 19.29, tedy před necelou hodinou a půl. Vše je v pořádku, odpověď vám ještě dnes přijde.

Aleš

Dobrý den,
jaký je rozdíl, pokud si koupím zájezd u Vás nebo jízdenku sám? Euro-Nisa-Ticket, který platí z Liberce až do Oybinu za 160Kč pro jednu osobu nebo 320 Kč pro až 5 osob? Máte rezervovaný vůz ve vlaku nebo něco podobného? Děkuji.

CA Engeltour

Dobrý den Aleši, nenabízíme jízdenku, ale zájezd se službami a výkladem průvodce a samozřejmě s rezervací vozu, jestli rád jezdíte po své ose, tak za vámi kalkulovanou cenu se tam nedostanete, další poplatky se platí přímo v parním vlaku. Hezký den a hodně cestovatelských zážitků

Zdeňka Zelenková

Dobrý den.V kolik se odjíždí vlakem z Liberce.Dekuji

CA Engeltour

Dobrý den, v 8.38

Tereza Vinická

Dobrý den, chci se zeptat, zda nebudou vypsány další termíny na měsíc březen, duben a další jarní měsíce. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den

Hana Kunova

Dobrý den,
je možné vystavit fakturu a použít prostředky z FKSP?
Děkuji Kunova

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete právě přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“. Hezký den :)

Mirka Šléglová.

Chci koupit voucher pro dvě osoby v některém z únorových termínu,z Liber­ce,může-li být pes,tak i ta.Je čipovaná,očkovaná, s pasem,střední plemeno,nekouše :-), je to ještě možné?

CA Engeltour

Ano, z Liberce pes neni problem. :-) Pouze si pro nej koupite jizdenku. Ta stoji 90 Kč a plati tam i zpet. .

Lucie Č.

Dobrý den, též bych ráda koupila 2 vouchery jako dárek, termín jsem schopná do 24 hodin zarezervovat, ale nejsem schopná dodat jméno a datum narození jednoho z účastníků. Lze napsat do přihlášky pouze jedno konkrétní jméno a druhé napsat zatím jako „druhá osoba“ a upřesnit později?
Moc děkuji za odpověď.

CA Engeltour

Ano můžete, tento dotaz je teď před Vánoci hodně častý :-)

Lucie Dostálová

Dobrý večer, chtěla jsem koupit voucher jako dárek, ale trošku mě překvapilo, že tam máte napsáno, že se má uplatnit do 30.11.2018.

CA Engeltour

Ne ne termíny jsou až do konce února. Nejspíš je tím myšleno rezervovat zakoupené do 30. 11. Pak uz akce konci.

Michaela Krejčová

Dobrý den .Je možnost cestu podnikknout také s malým plemenem psa (čivava) .Děkuji.

CA Engeltour

Dobrý večer z Liberce určitě není problém, pouze je nutné si koupit pro psa jízdenku. Autobusem z Prahy mohou cestovat jen psi v uzavřené schránce, což by u malého plemene nemusel být problém.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru