Nabídku Botox pro vyhlazení vrásek na čele i okolo očí mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Aplikace botulotoxinu pro vyhlazení vrásek na čele, okolo očí i mezi obočím

4,7 / 5 Perfect Visage Brno  (mapa) 29 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie

Dobrý den,
koupila jsem poukaz pro maminku, nicméně až po odeslání platby jsem zjistila, že by se měl voucher uplatnit do Vánoc. Maminka je však na dovolené a mohla by na aplikaci až po Novém roce. Bylo by prosím možné domluvit se na termín aplikace i po Vánocích? Děkuji moc za ochotu a budu se těšit na zprávu. Lucie

Perfect Visage

Bohužel není pro nás technicky možné uplatnit voucher mimo termín jeho platnosti. Pokud by vám ale vyhovoval termín až po novém roce, je možné se telefonicky dohodnout na konkrétním termínu ošetření s tím, že voucher bude uplatněn v době jeho platnosti.

Mila

Ještě jsem se chtěla zeptat, jakou máte pracovní dobu a zda je možné v místě zdarma parkovat?
Než se k Vám odpoledne z centra Brna dostanu, tak nejdříve cca. v 18:15., nebo možnost víkendy.
Předem děkuji za info

Perfect Visage

Dobrý den ideální je se domluvit předem telefonicky. Děkujeme.

Mila

Nevím jestli koupit oblast glabela, nebo čelo, jelikož vrásky moc nemám. Předpokládám, že není problém si koupit např. glabelu a nějakou tu kapku co by zbyla mi aplikovat i jinam, když se vychází z ceny použitého materiálu, tedy jednotek botoxu.

Perfect Visage

Dobrý den, samozřejmě toto je možné. Jde vždy o individuální dohodu a vždy se snažíme vyjít zákazníkům maximálně vstříc.

Blanka Svobodová

Dobrý den, mám vrásku mezi očima, je to převážně rodové, je mi 44 let, myslíte, že mi bude stačit jeden voucher? Jak dlouho aplikace vydrží, než se musí opakovat? Děkuji Blanka

Perfect Visage

Dobrý den paní Svobodová, na aplikaci do oblasti mezi obočím tzv. Glabely by vám měl jeden voucher postačit. Pokud je vráska hluboká je možné, že pro její maximalní vyhlazení bude lepší aplikaci opakovat. Obecně výsledek první aplikace botulotoxinu přetrvá 3–6 měsíců.

Iveta

Dobrý den, při zakoupení všech 3 voucherů je jaké množství botoxu, kolik jednotek? Děkuji za odpověď.

Perfect Visage

Dobrý den, přesné množství aplikovaného botulotoxinu vždy závisí na individuálním posouzení každého pacienta. Nicméně pokud bychom aplikovali do všech tří oblastí, tak by se množství použitého materiálu pohybovalo v rozsahu 130 – 170 jednotek.

marta

Dobry den,mam mezi oboci mimicke vrasky,je mozne ze Vase metota pomuze,dekuji

Perfect Visage

Dobrý den aplikace botulotoxinu by měla v tomto případě pomoci. Pro přesné doporučení postupu zákroku, je ale vždy nutná vstupní konzultace.

Dana Slámová

Dobrý den mám hlubokou vrásku mezi očima , ale nejsem nejmladší mám 64 let myslíte , že mi ještě botulotoxin pomůže ?

Perfect Visage

Dobrý den,
na tento dotaz nelze bez předchozí konzultace jednoznačně odpovědět. Aplikace botulotoxinu by pomoci měla, nicméně pokud se jedná o hluboké vrásky, tak vždy doporučujeme klientům jeho kombinaci současně s výplní kys. hyaluronovou.

Andrea

Dobrý den, vážně zvažuji koupi voucheru. Mám pouze dva dotazy, konzultace a zákrok jsou provedeny v jeden den? Nebydlím v Brně a dovolená 2 dny je pro mě aktuálně luxus, který si nemohu dovolit :-). A na to navazuje i můj druhý dotaz, jak dlouho po zákroku je čelo zarudlé? Omlouvám se, nemám s obdobným zákrokem zkušenosti. Moc děkuji za odpověď.

Perfect Visage

Dobrý den po domluvě je možné aplikovat ihned po konzultaci. Co se zarudnutí týká tak zde záleží pacient od pacienta, ale průměrně zarudnutí mizí asi do hodiny.

Zdenka

dobry den. Vase nabidka mi unikla. Dnes jsem objednaná na botox jinde. Budete nabidku jeste opakovat? Nebo je mozne zakoupit voucher a objednat se na aplikaci na jare?

Perfect Visage

Dobrý den v tuto chvíli nejsme schopni říci, jestli nabídku budeme někdy v budoucnu opakovat. Nicméně pokud by jste zakoupila voucher nyní a uplatnili bychom jej v době jeho platnosti s tím, že bychom objednali konkrétní termín na jaře, tak s tímto postupem bychom problém neměli.

kamila pavlíková

dobrý den, lze touto metodou a na tento voucher řešit i kruhy pod očima?
 děkuji

Perfect Visage

Dobrý den,
bohužel touto metodou se kruhy pod očima neřeší. Pro odstranění kruhů pod očima aplikujeme dermální výplně.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru