Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Permice na 5 nebo 10 burgerových menu: Hovězák, hranolky nebo salát a pití

4,8 / 5 BURGRÁRNA (2 pobočky) Pardubice  (mapa) 160 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eduard Tihoun

Kroutím hlavou nad „výhodností“ 5/10× menu při cenách 439 / 849, pokud mě to samé (možná ještě lepší) vyjde při single objednávce na 69 Kč? :-O Navíc pak stíhat to uplatnit za 2 měsíce, to už chce fakt milovníka burgerů nebo skupiny.

Jinak ale Burgrárna i nabídky super

Slevomat.cz

Dobrý den, Eduarde, rozdíl v nabídce je v tom, že permanentku můžete využít i v Hradci Králové. Hezký den :)

Markéta Hašková

Dobrý den,

ve čtvrtek 29.11. jsem si přes Slevomat objednala poukázku na pět burgerových menu. Nepřišel žádný mail o potvrzení objednávky. Psalo se, že mi přijde mail, ve kterém pak bude ta poukázka.
Chtěla bych se zeptat, kdy by měl ten mail s poukázkou přijít.

Děkuji za odpověď
M. Hašková

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den, Honza

Pavel

Dobrý den, permanentku na burgerové menu bych si koupil pouze v případě, že bude platit na klasický burger min. na 150 g masa. Burger hovězák (50 g) je pro mě příliš malý a člověk se s ním nenají..... Vždy jsem si přes Slevomat kupoval burgerové menu (burger + hranolky nebo salát) v plné gramáži. Naposled to bylo výborné svatomartinské menu a poté už nic. Bude se zase něco chystat :-)? Děkuji

BURGRÁRNA

Dobrý den, během pár dní budou uvolněny další akce :)

Eliska

Dobrý den přijde mi termín od 2.1. do 28.2. dost krátký na využíti permanentky 10 hamburgeru. Jsme „přespolní“ ale rádi bychom darovali jako dárek nešla by po dohodě platnost prodloužit ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, můžete kontaktovat obchodníka na telefonním čísle 725 905 690 a domluvit se individuálně. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru