Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rozjeďte to v nejsilnějším modelu Ford Mustang 2017 až na 24 hodin

4,8 / 5 Rozjeďteto.cz Praha 5, Jeremiášova 947/16 (mapa) 443 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Lucie

dobrý den chtěla bych se zeptat kde se uskuteční jízda město a trasa ? nebo je vymezen nějaký prostor – komunikace. děkuji za odpověď

Rozjeďteto.cz

Dobrý den, jízdy probíhají na námi sestavených trasách v běžném provozu, abyste si jízdu co nejvíce užili. Pro každou variantu je okruh odlišný. Začátek jízdy i konec je obvykle na zmíněné adrese Jeremiášova 947/16.

Lukáš

Dobrý den, možná blbý dotaz (jen tak mě to zaujalo). Jak máte možnosti snížení spoluúčasti, nemáte chybu v té variantě na 24h?
Na 5% 1000Kč, na 3% 750Kč. Nemá to být obráceně?
Aby to nebylo klamavé pro zákazníky a nevýhodné pro vás 😊.

Rozjeďteto.cz

Dobrý den,
děkujeme za upozornění, ano máte pravdu, je to chybně zapsané. Došlo k nedorozumění při zpracování informací k této nabídce. Opravíme to co nejdříve

Diana Polončikova

Dobrý večer . Platí se kauce?

Rozjeďteto.cz

Dobrý večer, kauce se neskládá u jízd, kterých se účastní náš instruktor (varianty do 60 minut). Při pronájmu auta na delší dobu (24 hod) kauci vyžadujeme.

Kristýna

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je nějak omezeno jak dlouho musí mít přítel řidičák? Chtěla jsem mu to koupit na Vánoce a vím, že u takovýchto akci je většinou podmínka rok a půl řidičský průkaz. Je to u u vás nebo ne?

Rozjeďteto.cz

Dobrý den, omezení máme pouze při zapůjčení vozu na 24 hodin (minimální věk 20 let a řidičský průkaz minimálně 1 rok). V ostatních variantách omezení není.

Lenka

Dobrý den provozujete projíždky i v Ostravě?

Rozjeďteto.cz

Dobrý den, je nám líto, ale jízdy probíhají pouze v okolí Prahy, je to z důvodu, abychom zákazníkům dokázali nabídnout dostatečné množství termínů na výběr.

Klara

Dobrý den , chci se zeptat zda když koupím dva poukazy jeden pro brachu a jeden pro tatku po 30 minutách aby je-li spolu a po těch 30 minutách se vyměnily ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, pokud koupíte dvakrtá 30 minut pro řidiče, tak se po půl hoďce vystřídají a druhý pojede jako spolujezdec :)

Rozjeďteto.cz

Dobrý den, při jízdách do 60 minut máte 2 spolujezdce v ceně, takže ten, kdo zrovna nebude řídit, může jet jako spolujezdec. V případě, že by Vás napadla nějaká jiná, individuální kombinace pro dva řidiče. Můžete nás kontaktovat na email info@rozjedteto.cz

Klára

Dobrý den, lze tento zážitek zaplatit pomocí Benefit Plus? Díky za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, na tento zážitek lze uplatnit Benefit Plus. Využít je můžete také na poukazy z sekcí: Cestování, Zábava a volný čas, Masáže, Sauna a wellness, Péče o zuby, Zeštíhlující procedury, Péče o zdraví, Solná jeskyně. Pěkný den :)

Barbora

Dobry de chci se zeptat jak to funguje zda li musim dotankovat co jsem projezdila a kolik se ta cena paliva cca pohybuje. A jak cele to zapujceni auta funguje popripade kolik bych si mnela vzit s sebou penez na pripadne doplaceni paliva atd.
 Dekuji

Rozjeďteto.cz

Dobrý den, V případě zážitkových jízd v délce trvání do 60 minut máte palivo zahrnuto v ceně, takže nic nedoplácíte. Pokud byste si auto zapůjčila na 24 hodin, tak Vám ho přistavíme s plnou nádrží. Vrácení vozu obvykle probíhá u čerpací stanice, zde nám auto dotankujete do maxima. Cena paliva, kterou zaplatíte za 24 hodinový pronájem, je hodně individuální. Dle zkušeností počítejte za 300 Km okolo 1200 Kč

Miloslav Kadla

Dobrý den,je možné rozdělit jízdu mezi dva řidiče? Manželka se zmínila jestli by mne svezení nelákalo tudíž předpokládám,že se něco chystá, ale chtěl bych jí to potěšení dopřát také pokud na jízdu dojde.Díky za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Miloslave,

bohužel v této nabídce jde jen o 1 řidiče a 2 spolujezdce. To, zda poskytovatel povolí výměnu řidiče, vám nepovím, je to na domluvě s poskytovatelem. Hezký den :)

Rozjeďteto.cz

Dobrý den, v případě kratších jízd (do 60 minut) může vozidlo za dobu nájmu řídit pouze jedna osoba. V případě, že byste si přál, aby si Vaše manželka mohla auto také projet, tak bychom Vám po dohodě udělali rezervaci na poslední jízdu v daný termín a Vy byste ji na oplátku na místě dokoupil časovou variantu dle Vašeho uvážení.

I

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli jezdíte někde po komunikaci nebo se dá jet například i po letištní dráze nebo někde, kde se to dá rozjet naplno.

Rozjeďteto.cz

Dobrý den, jízdy probíhají na veřejných komunikacích. Pro každou variantu máme sestavený okruh tak, abychom se vyhnuli provozu. Pokud si jízdu naším vozem chcete užít co nejvíce, doporučujeme využít variantu 60 min, případně 30 min. Jízdy obvykle začínají na Stodůlkách-Zličíně, takže se vcelku rychle dostanete mimo Prahu a tam už auto pořádně provětráte.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru