Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Tradiční vánoční cukroví ze Zvíkova napečené podle receptů našich babiček

4,4 / 5 Hotel Zvíkov (3 pobočky) Písek  (mapa) 127 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Duffo

Dobrý den,
prosím bude se nabídka v brzké době ještě opakovat? Bohužel jsem trochu zaspal s objednávkou 1kg cukroví :( Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zbyňku, to bohužel momentálně nevíme, ale minimálně se o to pokusíme. Nastavte si odběr nových nabídek daného partnera, když u nabídky kliknete na název partnera a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku, máte hotovo a případná další nabídka Vám neunikne! :) hezký den

Libuše

Přeji dobrý den.
Také bych měla zájem alespoň o půl kg nebo l kg cukroví s vyzvednutím v Praze. Přidáte ještě nějaké vouchery?
Za odpověď děkuji.
 Libuše

Slevomat.cz

Dobrý den, Libuše, to bohužel momentálně nevíme, mohu Vám ale doporučit nastavit si upozornění od partnera a případná další nabídka Vám neunikne :) hezký den

Barbora Novotná

Dobrý den, měla bych zájem o 1kg Vašeho cukroví, vidím však, že už je bohužel vyprodáno :-( Neuvažujete o rozšíření, resp. navýšení nabídky? Stačil by mi jeden voucher :-) Děkuji za odpověď, s pozdravem Bára

Hotel Zvíkov

Dobrý den, paní Novotná, musíme to dobře promyslet, abychom vše v pohodě stihli. Sledujte Slevomat, pokud se rozhodneme navýšit množství, bude to tam do týdne. Pokud ne, tak jsme prostě vyčerpali naše kapacity a víc nezvládneme.

Mikešová Ilona

Objednala jsem si 3 kg cukroví,chci je vyzvednout v Praze Francouzská ul.č.94 až v prosinci ,děkuji Mikešová

Slevomat.cz

Dobrý den, Ilono, pokud máte již objednávku hotovou, kontaktujte s žádostí přímo obchodníka. Pěkný den

Hotel Zvíkov

Určitě, paní Mikešová, pokud jste již objednávku udělala, pošlete prosím číslo voucheru, množství a místo, kde si vše vyzvednete, na adresu: recepce@hotelzvikov.cz

Radmila

Dobrý den. Jen si potřebuji ujasnit co je pravdou. Ve výpisu součtu a druhu cukroví píšete, že vorcher se dá využít do 27.11.1018, ale níže je pak napsáno:
Vyzvednout si ho můžete v Praze, Písku a Nelahozevsi mezi 5. 12. – 15. 12. 2018.
Datum 27.11.2018 platí jen pro uplatnění objednávky, nebo zde došlo k chybičce?
Moc děkuji za odpověď a přeji mnoho sil při pečení.

Hotel Zvíkov

Dobrý den, do 27.11.2018 pot­řebujeme znát číslo voucheru a místo, kde si ho vyzvednete. Cukroví samotné si můžete vyzvednout od 5.12. –15.12.2018 tam, kde to nahlásíte. Tak my budeme mít přehled, kolik je skutečných objednávek a případně ještě můžeme „na poslední chvíli“ dopéct, pokud by se v poslední dny akce nějak zvýšil počet objednávek a samozřejmě potřebujeme čas na distribuci do jednotlivých míst odběru.

Jana Heczková

Dobrý den. Není uvedená expirační doba. Děkuji

Hotel Zvíkov

Dobrý den, expirační doba je do 10.1.2019

Duffo

Dobrý den, prosím garantujete dodání cukroví v uvedeném termínu a nepolámané? Z minulosti byl s cukrovím na Slevomatu vždy nějaký problém včetně krabice plné drobků a polámaného cukroví :(, nedodržení tetmínu, či vůbec nedoručení objednávky. Děkuji.

Hotel Zvíkov

Dobrý den, 100% garantujeme nepoškozené cukroví. Na odběrná místa budeme cukroví rozvážet osobně a pokud by se stalo, že by se rozlámalo při uskladnění, zajistíme náhradu, i kdybychom ho měli přivézt k vám domů. :). Stejně tak se nemusíte bát nedodržení termínu. Počet voucherů je omezen tak, abychom vše stihli.

alexandra

Dobrý den, je možné vyměnit jedno cukroví za jiné, samozřejmě ve stejném počtu kusů. Nejíme linecké…Dekuji.

Hotel Zvíkov

Dobrý den, teoreticky by to možné bylo, pokud si cukroví vyzvednete na Zvíkově (cca 17km od Písku). V ostatních výdejnách bychom to, obávám se, v tom množství organizačně nezvládli.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru