Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Přírodní kosmetika české značky VOONO: henna, šampon, kondicionér i maska

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Markéta Kelblová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat ,mám obarvené vlasy na blond,odrosty hnědé a chtěla bych zpět na hezkou čokoládovou barvu.Jaké barvy u vás použít?Ještě dotaz ohledně šamponu,mohu dopotřebovat kofeinový bez parabenů,nebo radši použít hned jiný přírodní?
Předem vám děkuji za odpověď

Voono

Dobrý den, pokud máte blond odbarvené vlasy, tak je na to potřeba jít dvoufázově. Nejdřív aplikujte zrzavý odstín Copper (čistá henna) – vlasy se přepigmentují na červený odstín a až pak můžete barvit do hněda – aplikujte Dark Brown (nebo smíchejte s Rose Brown nebo Medium Brown). Klidně dopotřebujte ten šampon co máte. Doporučujeme obecně používat přírodní šampony, jsou kompatibilnější s hennou.

Copper

Dobry den,

mohu se zeptat na datum expirace u samponu, prosim? Predem velice dekuji.

Voono

Dobrý den,
datum expirace u šamponu je 14.8.2021.
Hezký den.

Marie Votrubová

Dobrý den, mám dotaz k barvení vlasů dosud barvených chemicky. Jestli jsem to dobře pochopila, tak nejdříve musím použít odstín Copper, potom smýt a hned na mokré vlasy použít požadovaný odstín. Jedno balení je na jedno použití. Je to tak? Děkuji za odpověď.

Voono

Dobrý den,
toto dvoufázové barvení, které popisujete, doporučujeme aplikovat u barvení šedin. Jinak by mělo stačit jednofázové barvení, teda rovnou můžete aplikovat Vámi vybraný odstín. Stačí nechat rozestup od posledního barvení aspoň 3 týdny. Záleží ovšem na tom, jakou barvu máte momentálně na sobě, jaké barvy jsou Vaše odrosty a jaký odstín henny chcete použít?
Klidně se nám ozvěte na info@voono.cz
Děkujeme.
Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru