Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Tradiční italské speciality: pizza, pasta, salát nebo risotto podle výběru

4,5 / 5 Restaurace U Templářů Vítězná Praha - Malá Strana  (mapa) 932 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Mirka

Dobrý den, je možné zakoupit 2 x voucher pro čtyři osoby a přijít v 7 lidech? Přijít s pejskem je stále možné (jak zaznělo v odpovědi na dotaz položený před 2 měsíci)? Díky.

Restaurace U Templářů Vítězná

Dobrý den, samozřejmě můžete přijít v množství jakém chcete a jeden z Vás bude mít jídel více:) Ano, pejsci jsou u nás vítáni.. Hezký den

Jiří

Dobrý den, mohli bychom si k vám do restaurace vzít malého pejska v tašce, je hodný byl by celou dobu pod stolem, ani byste o něm nevěděli. Předem děkuji.

Restaurace U Templářů Vítězná

Dobrý den, pejsci jsou u nás vítáni. :) Hezký den

Bruno

Dobrý večer, jaká bude otevírací doba během vánoc? děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Bruno, bohužel se mi nepovedlo nikde na stránkách vyhledat sváteční otevírací dobu. :/ Pokud plánujete pizzu navštívit, raději si předem zavolejte na telefonní číslo +420 257 224 638, ať si jste jistý, že mají otevřeno a bude na Vás čekat nějaká z Vámi vybraných italských specialit. :) Dobrou chuť a hezké Vánoce, Ivet :)

Angela Heart

dobrý den. ráda bych se zeptala co vše zahrnuje tentou voucher

Slevomat.cz

Dobrý den, záleží na tom, zda chcete variantu pro jednoho, pro dva nebo pro čtyři. Nicméně v každé z variant si vybere, zda chcete raději pizzu, těstoviny, salát nebo risotto. K Vašemu výběru navíc dostanete slevu 15% na veškeré nápoje. Krásný den :)

Kikina

Dobrý den, máte volný stůl pro 4 lidi 15.12.2018 od 16–17 hod.? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, voucher lze využít pouze od 10. 1. – 31. 3. 2019, můžete se ale informovat v restauraci individuálně na telefonním čísle 257 224 638, a domluvit si termín mimo naši nabídku. Pěkný den

Mel

Dobrý den, jak budete mít otevřeno o vánocích (25.-28.12.)? Děkuji

Jana Hájková

Dobrý den, mám dotaz – dle nabídky je toho pro jednoho dost. Pokud bych si zakoupila voucher pro dva a přišli bychom 4 (2dospělí a dvě děti), je to možné? Děkuji Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, možná jste nabídku pochopila nesprávně, ve variantě pro dva dostanete dle výběru dva hlavní chody-například Vy si vyberete pizzu a Váš doprovod risotto. Voucher je tedy určen přesně pro uvedený počet osob, jak je na něm uvedeno. Krásný den :)

Janas

Jano, pokud vám každému bude stačit půlka pizzy, tak není problém přijít i s dětmi. Také to tak někdy děláme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru