Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dámské, pánské nebo dětské triko s vaším vlastním potiskem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Simča Šimčáková

Děkuji, nepatřím mezi nevnímavce a vaši tabulku velikostí jsem si prohledla hned ze začátku. Chtěla jsem jen zjistit zda máte i větší velikosti. děkuji

Faxcopy.cz

Dobrý den paní Simono, velmi rádi bychom Vám odpověděli na Váš dotaz, ale jsme firma, která má v předmětu činnosti hlavně tisk a reprografii, trička prodáváme jen z důvodu, že se na ně dá aplikovat tisk. Ale opravdu sami s velikostmi zkušenosti nemáme, abychom si dovolili Vám navrhnout určitou konkrétní velikost, i kdybychom velmi chtěli. Takže tabulka velikostí je jediné, co Vám můžeme poradit. Ale věříme, že si nějakou vhodnou velikost vyberete.
Hezký den
FaxCopy a.s.

Faxcopy.cz

Ještě jednou dobrý den paní Simono,
i když jsme Vám již odpověděli, řešili jsme i tak dále Váš dotaz. Po rozhovoru s kolegyní, která má tento segment na starosti jsme dospěli k závěru, že by se teoreticky dalo i Vaší poptávce vyhovět, ale ryze při individuálním přístupu, takže pokud ještě máte zájem o trička ve Vámi udávaných rozměrech ( tyto poskytnuté údaje jsou ale ještě pro nás nedostačující), bylo by nejvhodnější, kdyby jste nás kontaktovala buď telefonicky, a nebo v e-mailu na sebe poskytla telefonický kontak, abychom se Vám pokusili vyhovět – ale čistě individuálně.
Hezký den
FaxCopy a.s.

Simona Šimčáková

Dobrý den, máte i trička pro ženy, které mají prsa?? Potřebovala bych cca v a) 60 cm (pro sebe) a cca a) 65–70cm pro kamarádku.

Děkuji za info

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, máme velikosti triček S, M, L, XL, XXL (dámské, pánské) nebo dětské (3/4, 5/6, 7/8, 9/11 a 12/14). Pěkný den

Petr

Dobrý den, rád bych se zeptal, jaké formáty fotek podporujete (jpg, png, svg…) a jak se řeší, když bych chtěl udělat průhledné pozadí (transparentní barvou, nebo si vyberu jednu konktrétní barvu, která bude průhledná?).
Předem moc děkuji za odpověď.

Faxcopy.cz

Dobrý den, doporučujeme formáty fotografií jpg, png kdy by mělo být rozlišení minimálně 5px na 1mm tiskové plochy. Když si vytvoříte průhledné pozadí, mělo by být potom pozadím samotná barva trička, kterou si vyberete.
Hezký den
FaxCopy a.s.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru