Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

V milé společnosti: káva a slaďoučký dezert v kočičí kavárně

4,9 / 5 Čauky Mňauky Cafe Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz  (mapa) 85 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Irena

Dobrý den, při zakoupení voucheru je třeba si rezervovat stůl na určitý den a hodinu? Děkuji.

Čauky Mňauky Cafe

Dobrý den, pokud chcete naši kavárnu navštívit ve frekventovaném čase (sobota, neděle, všední den mezi 15:30 a 17 hod), je dobré zavolat v den návštěvy kolem 14 hodin a místo si rezervovat, obzvlášť jestli Vás bude víc než 2. Může být volno, ale nemusí a bez rezervace Vám nezaručíme, že si sednete. Pěkný den :-)

Tynka_M

Dobrý den, to ráda slyším. Moc děkuji za odpověď.. chtěla jsem se tedy zeptat, zda by se dal zákusek zkusit zajistit na pondělí? A také, zda by se na něj vztahoval voucher? Děkuji :)

Čauky Mňauky Cafe

Dobrý den, pokusíme se na pondělí bezlaktózový zákusek pro Vás zajistit. Voucher se na něj může vztahovat, jen pokud by pořizovací cena byla výrazně vyšší než u běžných dortů (které samozřejmě kupuje za velkoobchodní ceny), poprosili bychom o drobný doplatek – max. do 10 Kč. Může být? Pěkný den!

Týnka_M

Dobrý večer, ráda bych se zeptala, zda je možné si objednat kávu s alternativou mléka? popř. zákusek.. ? Děkuji za odpověď. Přeji hezký zbytek dne.

Čauky Mňauky Cafe

Dobrý den, běžně nabízíme sójové mléko – trvale v nabídce. Bezlaktózové dezerty normálně nevedeme. Po předchozí domluvě bychom snad mohli zajistit. S přáním pěkného dne zdraví Dagmar Milatová, kavárnice

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru