Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pohodová 2–3denní dovolená na Vysočině se snídaní, bazénem i půjčením kol

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Penzion Pohoda Nárameč Vysočina (mapa) 26 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Simona Garbová

Dobrý den, měla bych zájem o voucher za 2999 Kč, jak se má postupovat když chci ještě přikoupit pobyt pro syna 11 let (snídaně + kolo), takže potřebujeme třílůžkový pokoj. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, děti ve věku 5–14,9 let doplácí 75 % z ceny přistýlky na den a 75 % z ceny snídaně.
Dospělé osoby na přistýlce platí 450 Kč/noc. Pro případné další dotazy se obraťte na telefon 774 742 224. Hezký den :)

Lenka

Dobrý den, chci se zeptat, zda nabízíte pouze pobyty na 2 noci? Ráda bych přijela alespoň na 3 noci (4 dny). Je to možné? A za jakých podmínek? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, pokud máte zájem o pobyt na více nocí, stačí zakoupit 2 vouchery a domluvit se s recepcí na termínu. Hezký dne :)

Miroslav Příhoda

Promiňte , ale neodpustím si dotaz, kdo vymyslel 30– ti minutový pobyt v sauně, který je v ceně pobytu a součástí balíčku při pobytu ve Vašem zařízení??? Jsem přesvědčený, že by si měl přečíst alespoň základy pro saunování a pokud ten „myslitel“ není úplně .......!!!!, tak zjistí, že to je to samé,jako když čápovi dáte jeho jídlo do mělkého talíře.. Prostě , na hloupost ještě nikdo prášky nenašel a bohužel ani dlouho nenajde!!! V případě, že by sauna byla na rozumný čas, potom bych do Vašeho zařízení asi i přijel!!!??

Miroslav Příhoda

Miroslav Příhoda

Mám ještě druhý dotaz. … Ten kdo zadával popis zařízení by se skutečně projel na kole do Valašského Meziříčí /údajně 32km../ Rád bych ho viděl!!! Pro Vaší informaci, jde o Velké Meziříčí !!!
Miroslav Příhoda

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslave, děkujeme za upozornění. I mistr tesař se někdy utne. Valašské Meziříčí samozřejmě změníme na Velké Meziříčí, ale s délkou pobytu v sauně je to podle smlouvy s obchodníkem. Takto se nabídka vytvořila a obchodník k tomu měl svůj důvod. Za upozornění na chybu najdete na svém účtu malou pozornost. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru