Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pohádkový pobyt v Orlických horách s možností pikniku a programu v jurtě

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,9 / 5
Apartmány na vršku Východní Čechy (mapa) 311 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Viktorová

Dobrý den, máte ještě nějaký volný termín na voucher 2dospělí+2 děti v termínu 23.2.-3.3.? 2 nebo i 3 noci. Děkuji Viktorová.

Apartmány na vršku

Dobrý den, paní Viktorová,
velice nás těší Váš zájem o naše ubytování, v požadovaném rozmezí máme volno pouze v termínu 24.2.-26.2.2019, ubytování na dvě noci.
Přeji vše dobré.
Pepa Musil

K K

Dobry den,
mate jeste volno nejaky vikend brezen duben?
Pro dva dospele a dve deti?
Dekuji
Kristyna

Apartmány na vršku

Dobrý den, paní Kristýno, akce běží již od října a víkendy v březnu i dubnu jsou obsazeny. Volné víkendy v tuto chvíli jsou 11.–13.1., 8.-10.2. a 15.2.-17.2.2019. Re­zervace provádíme podle časové posloupnosti přijatých mailů.
Děkuji za pochopení.
Pepa Musil

Alena

Dobrý den, máte ještě nějaký volný apartmán o víkendech – pro 2 dospělé + 2 děti (4 a 6 let)? Rádi k Vám přijedeme od pátku do neděle. Ideálně 12.-14.4.? Nebo prosím navrhněte alespoň 3 volné víkendové termíny. Děkuji. Alena

Apartmány na vršku

Vážená paní Aleno, naše akce se chýlí ke konci a víkendy jsou v tuto chvíli prakticky obsazené: Mohu Vám nabídnou volný víkend 11.1.-13.1. a nebo 25.1.-27.1.2019. Všechny zájemci upozorňuji, že nejdříve je potřeba si domluvit termín a pak si teprve koupit voucher.
Děkuji za pochopení.
Pepa Musil

Martina Růžičková

Dobrý den,
dívala jsem se na ubytování u vás a rozkládací postele,
můžete mi prosím napsat jak je široká postel na kterou se vejdou dva?
Předem děkuji:-) Martina

Apartmány na vršku

Dobrý den, paní Růžičková,
v apartmánech jsou široké postele, ve sroubku je jedna široká postel a rozkládací sedačka. Nyní nejsem v areálu, zítra vše přeměřím a pošlu Vám přesné šíře. nechci typovat.
Děkuji za pochopení.
Pepa Musil

Apartmány na vršku

Dobrý den, paní Růžičková, postele ve sroubcích jsou široké 160 cm x 210 cm, přistýlka 90 cm x 200 cm a rozložená 180 cm x 200 cm. V apartmánech postel 140 cm x 205 cm, 130 cm x 205 a atypická postel u hlav 90 cm x 180 cm.
Pepa Musil

Vendula Bryxová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte volné místa v týdnu od 11. do 17. 3. 2019. Ráda bych zakoupila voucher pro 2 dospělé a 2 děti na 3 noci. Díky.

Apartmány na vršku

Dobrý den paní Bryxová,
volno bychom měli od 10.3. do 13.3.2019. Prosím kontaktujte nás na email: info@apartmanynavrsku.cz. Děkuji. Petra Kratochvílová

Ivana Kaiserová

Dobrý den, dne 22.11.2018 jsem zaplatila za pobyt v apartmánech na vršku – VS 9608821440 a doposud mi nepřišlo číslo voucheru, který bych měla zaslat majiteli apartmánu. Prosím o sdělení, kdy číslo dorazí. Platba byla zaslána dne 22.11.2018. děkuji Ivana Kaiserová

Apartmány na vršku

Vážená paní Kaiserová,
tento dotaz prosím směřujte na pracovníky slevového portálu Slevomat. Tato rubrika dotazů slouží zákazníkům vůči nám – Apartmánu na vršku.
Děkuji za pochopení.
Pepa Musil

Svatava Vitkova

Dobry den,nemohu se dopatrat volnych mist ve svem zakoupenem woucheru.Dejte mi prosim co nejdrive vedet!!!

Apartmány na vršku

Dobrý den paní Svatavo,
velice nás těší Váš zájem o ubytování. Prosím kontaktujte nás na email: info@apartmanynavrsku.cz , kde spolu domluvíme vhodný termín.
Děkuji a přeji krásný den.

Andrea Saravanan

Dobry den.

Laskave prosim o informaci, zda mate volny termin pro 2 dospele a 2 deti od 11.-17.2.2019. Mame v te dobe jani prazdniny a rada bych koupila 2 vouchery x 3 noci.

Mockrat dekuji za info.

 Andrea

Apartmány na vršku

Vážená paní Andreo,
velice nás těší Váš zájem o naše ubytování, v tomto týdnu Vám mohu rezervovat dva apartmány v termínu 10.2.-13.2.2019. V pří­padě zájmu, prosím o rezervaci na info@apartmanynavrsku.cz.
Přeji vše dobré.
Pepa Musil

Jirka Pech

Bylo by možné využít voucher i v průběhu května? Případně bude i jiná nabídka ještě do vánoc? Je možné si případně ještě doplatit další dny pobytu?

Apartmány na vršku

Vážený pane Pechu,
velice nás těší Váš zájem o naše ubytování, voucher je možné uplatnit do 14.4.2018. Do vánoc již s další nabídkou nepočítáme. Další dny pobytu si lze doplatit.
Přeji vše dobré.
Pepa Musil

Veronika Němcová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na volné víkendy v termínu od poloviny ledna do poloviny února, dále v březnu. Plánuji voucher koupit rodině k Vánocům, jeli bychom 2 dospělí a 2 děti (6 a 9 let) a rádi bychom využili i snídaní. Už jsme u Vás byli a od té doby se děti stále ptají, kdy zase pojedeme do dřevěných domečků. Děkuji za odpověď. V. Němcová

Apartmány na vršku

Dobrý den paní Němcová, velice nás těší Váš zájem o ubytování. Mohu Vám nabídnou termíny 11.-13.1.2019, 25.-27.1.2019, prodloužený víkend 31.1.-3.2.2019, 15.-17.2.2019, 1.-3.3.2019, 8.-10.3.2019. Prosím, pokud jste vybrala vhodný termín, kontaktujte nás na e-mail: info@apartmanynavrsku.cz. S přáním krásných dní Petra Kratochvílová

lenka Bohmová

Dobrý den , je ještě volný termín na víkend 1 advent ?( 2 dopělí 2děti 3+5let ). Dá se zaplatit i sodexem ?
Děkuji.

Apartmány na vršku

Vážená paní Bohmová,
velice nás těší Váš zájem o naše ubytování, termín 30.11.-2.12.2018 je již obsazen, mohu Vám nabídnout termín 7.12.-9.12.2018, kdy je ještě volno.
Děkuji za pochopení.
Pepa Musil

Andrea Mertlová

Dobrý večer, já se chci zeptat, když si objednám u vás voucher a daruji ho příteli může si pak přítel vybrat zda budeme bydlet v apartmánu či srubu? A jak dlouho má voucher platnost jen do toho dubna nebo od zakoupení jeden rok.

Děkuji Mertlová

Apartmány na vršku

Vážená paní Mertlová, velice nás těší Váš zájem o ubytování. Ano voucher má platnost do 14.4.2019. A vybrat si můžete dle volných kapacit. Prosím, kontaktujte nás na e-mailu: info@apartmanynavrsku.cz, jsme schopni Vám udělat individuální nabídku pro dárkový poukaz. S přáním krásných dnů Petra Kratochvílová

Honza

Dobrý den, měli bychom zájem o vámi nabízený pobyt. Jen se chci zeptat jak objednat pobyt, když jsme dva dospělý a jedno dítě ve věku 12 let. Rádi bychom využili snídaně a piknikovy koš… Děkuji

Apartmány na vršku

Dobrý den, pane Honzo,
děkujeme za Váš zájem o naše ubytování, ve Vašem případě lze využít voucher se snídaněmi i piknikovým košem, doplatek za ubytování dítěte bude 250,– Kč za 1 noc. pro dítě lze i doobjednat snídani v hodnotě 100,– Kč. Doplatky v hotovosti je možné provést v hotovosti během pobytu.
Přeji vše dobré.
Pepa Musil

Kateřina Z.

Dobrý den, máte ještě volné termíny o víkendy do konce roku pro rodinu 2+2 (7 a 9 let). Děkuji Kateřina Z.

Apartmány na vršku

Dobrý den, paní Kateřino,
velice nás těší Váš zájem o naše ubytování, v tuto chvíli jsou volné víkendy v prosinci: 7.-9.12., 14.-16.12., 21.-23.12. a volno je i mezi svátky 25.12.-28.12.2018.
Přeji vše dobré.
Pepa Musil

Adéla

Dobrý den, dá se voucher uplatnit i o víkendu? Děkuji

Apartmány na vršku

Dobrý den Adélo,
pokud máme volné kapacity, tak je možné využít voucher samozřejmě i o víkendu. Pro více informací nám prosím napište na e-mail: info@apartmanynavrsku.cz . S přáním krásného dne Petra Kratochvílová

Ren Rubáčová

Dobrý den,

je možno s pobytu s detmi 2+2 také nějak dokoupit snídaně a piknikovy koš (deti josu malé takze jen pro dospělé) . Děkuji za odpoved

Apartmány na vršku

Vážená paní Rubášová,
snídaně si je možné dokoupit včetně piknikového koše. Pokud máte děti do 4 let, je možné si zakoupit voucher pro dva se snídaněmi a piknikovým košem a připlatit si postýlku nebo přistýlku s malým povlečením. Vše je na Vašem rozhodnutí. Pro další dotazy případně využijte mail: info@apartmanynavrsku.cz.
Přeji vše dobré.
Pepa Musil

Štěpánka Volfová

Dobrý den, jsme 2 dospělí a 1 3,5leté dítě. Můžeme zakoupit a využít voucher pro 2 se snidaní a piknikovým košem a o lůžko a jídlo se podělit?
V nabídce zmiňujete aktivity v lesní školce, jde o organizovanou “zábavu” pro děti? Je možné ji využít i v zimních měsících?
Děkuji za info, Volfová.

Apartmány na vršku

Dobrý den, paní Volfová,
ano, zakupte si voucher včetně snídaní a piknikového koše, pro Vaše dítě Vám můžeme za jednorázový poplatek 250,– Kč připravit přistýlku s malým povlečením. Dětská školka je v provozu po celý rok a spaní učitelkou Zuzanou se dá vše domluvit.
Přeji vše dobré.
Pepa Musil

Denisa Demuthova

Dobry den,mohu zakoupit voucher pro 2 osoby se snidani+piknikovy kos,presto ze voucher planuji pro svou rodinu,tzn.2 dos­peli a 2 deti(vek 3 roky a druhe mimi 4 mesice) nebo musim koupit voucher pro 2 osoby + 2deti do 15let bez snidane a piknikoveho kose?dekuji denisa

Apartmány na vršku

Dobrý den, paní Deniso, doporučuji zakoupit voucher pro dvě osoby se snídaněmi a piknikovým košem. Pro 3 leté dítě Vám můžeme poskytnout ubytování na přistýlce s malým povlečení/doplatek 250,– Kč za pobyt/, pro mimi Vám můžeme půjčit postýlku včetně povlečení/250,– kč za pobyt/, bezplatně Vám můžeme půjčit jídelní stoličku, vaničku případně i nočník. Pokud si přivezete svou postýlku je pobyt dítěte zdarma.
Přeji vše dobré.
Pepa Musil

Denisa

Dobrý den, je možné s sebou vzít i vychovaneho psa?

Apartmány na vršku

Dobrý den, paní Deniso,
náš areál není uzpůsoben na pobyt psů, kromě psů asistenčních.
Děkuji za pochopení.
Pepa Musil

Kristýna Klánová

Dobry den, byl by volny apartman na 3 noci pro 2 dospele a 3 deti v terminu od 27–30.10.? A jaky by byl doplatek za 3 dite ve veku 5let?

Apartmány na vršku

Vážená paní Klánová,
ubytování v termínu podzimních prázdnin 27.10.-30.10.2018 je obsazen. Mohu Vám nabídnout volný víkend 7.12.-9.12.2018.
Děkuji za pochopení.
Pepa Musil

Lenka B.

Dobrý den,
chtěla bych se optat, zda se dá zakoupit voucher, kdybychom měli zájem o letní pobyt či o ubytování až v červnu.

Apartmány na vršku

Dobrý paní Lenko,
vouchery mají platnost pouze do 14.4.2019. Pokud máte zájem o letní pobyt, kontaktujte nás na mailu: info@apartmanynavrsku.cz.
Děkuji za pochopení.
Pepa Musil

Romana Pytlounová

Dobrý den, lze do piknikového koše místo kuřete dát něco jiného z důvodu vegetariánství? Děkuji za odpověď, přeji hezký den

Apartmány na vršku

Vážená paní Pytlounová,
ano, je to možné. Poskytujeme kromě běžných snídaní i snídaně vegetariánské, veganské, bezlepkové nebo makrobitické.
Přeji vše dobré.
Pepa Musil

Pavla Svrčinová

Dobrý den,nabízíte přes slevomat pobyt u vás,buď pro dvě osoby,nebo dvě os. plus 2 děti.Je možné mít pobyt dvě osoby a 1 dítě?Kolik by stál pobyt přes slevomat?Mám zájem to koupit jako dárek pro dvě rodiny.Děkuji za odpověď P.Svrčinová

Apartmány na vršku

Dobrý den, paní Svrčinová,
příplatek za 1 noc 1 dítěte je 250,– Kč. Je možné zakoupit voucher pro dvě osoby a dítě doplatit během pobytu v hotovosti.
Přeji vše dobré.
Pepa Musil

Leona Vendanova

Dobry den – jak se v chaloupce topi v zimnim obdobi, prosim? Dekuji

Apartmány na vršku

Vážená paní Vendanová, ve všech pokojích se topí. Máme centrální kotelnu a v každém pokoji je umístěn radiátor ze spirotrubky s čidlem, které zajistí teplotu v pokoji dle přání hosta.
Přeji vše dobré.
Pepa Musil

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru