Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dvě porce grilovaného vepřového kolena s řádnou oblohou

4,5 / 5 Restaurace U Templářů Vítězná Praha - Malá Strana  (mapa) 345 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Martin

Dobrý den. V nabídce nahoře je uveden odkaz na menu („Mrkněte se i do nápojového lístku, ať víte, čím vše zapijete.“), ale na vašich stránkách (https://www.utemplaru-vitezna.cz) je zcela jiné menu za jiné ceny. Které ceny tedy platí? Ty rozdíly i nabídka je dost odlišná.

 Děkuji

Daniel

hezkej den, prosím jsou ještě volné místa pro dvě osoby na 17.11.2018 na 20:00?
děkuji pěkně
 Daniel

Slevomat.cz

Dobrý den, Daniely, omlouvám se Vám za pozdní odpověď. Pro co nejpřesnější informace o dostupných kapacitách kontaktujte přímo restauraci na emailu vitezna@utemplaru-vitezna.cz nebo na telefonu+420 257 2­24 638. Hezký den, Simča :)

Květoslava Honzíková

Dobrý den.Dne 17.10. jsem zaplatila 249,–Kč za objednávku grilovaná vepřová kolena pro dva jedlíky a ještě mi nepřišly voučry.Rezervace je již zamluvená na 12. hodin 24.11. Mohli byste mi prosím dát vědět,z účtu jsem zjistila,že platba byla v pořádku odeslána na účet 238400856/0300.
v.sym.6729062169­.Děkuji Honzíková tel. 737088129

Slevomat.cz

Dobrý den, Květoslavo, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den :)

Daniela

Dobrý den,
můžeme přijít i s pejskem?

Slevomat.cz

Dobrý den, Danielo, ano, přivítáme Vás i s Vašim psím miláčkem:-) Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru