Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Ochutnejte cibetkovou kávu – raritu na trhu: 100% Arabica Kopi Luwak

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lenka

Dobrý den, do kdy tahle akce platí, prosím? Chtěla bych kávu mletou jako dárek k Vánocům, tak abych ji koupila semletou co nejčerstvěji . Nebo je již semletá v připravených balíčcích a na době nezáleží? Díky!

Darka Company s.r.o.

Dobrý den, káva je pražena dvakrát týdně čerstvá. Nemusíte mít tedy obavy, objednejte si kávu v posledním týdnu v listopadu a budete mít kávu čerstvě upraženou. Nic z našeho sortimentu se nechystá dopředu, vše je baleno na základě objednávek. Stejně tak čaje, mícháme průběžně a také sušené plody a ovoce aby byla dodržena vysoká čerstvost, tak to děláme již 11 let.
darka-shop.cz

Kateřina Pelikánová

Dobrý den, má vámi prodávaná káva certifikát World Animal Protection certifikát? Děkuji za odpověď.

Darka Company s.r.o.

Dobrý den, máme certifikát pravosti 100% arabica Kopi Luwak z plantáže – expedováno z Jakarty 3.10.2018 a upraženo v ČR.
My máme také v nabídce 12 druhů bio kávy a neoznačujeme ji tak, protože platit poplatky českému ministerstvu je nesmyslné, když pak peníze jdou do zahraničí. (konkrétně 300miliard měsíčně)
darka-shop.cz

Petr Novák

Peníze vám očividně nesmrdí. Co takhle prodávat rovnou tygří masox jako nejmenovaný cirkusák? Opravdu je mi z tohoto byznysu nevolno, pardon.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, děkujeme za Vaši zprávu. Co člověk to názor a i ten Váš respektujeme. Pěkný den

Přéma Valeška

Kožešinové farmy už byly v ČR zakázány. Co zakázat dovoz vašeho nechutného produktu? Ze stejných důvodů. Doufám, že se tomu tak stane.

Slevomat.cz

Dobrý den, Přémo, děkujeme za Váš příspěvek. U nás nabízíme kávu od cibetek z volného chovu. Jedná se o kávu Arabika. Na trus cibetky jsou sběrači, kteří jej sbírají a poté dochází k následnému čištění kávy. Pěkný den

Martina Böhmová

Pěkný den. Mám dotaz. Zajímali jste se někdy o to, v jakých podmínkách žijí dané cibetky? Myslíte si, že lidé chodí za cibetkami do přírody, hledají je a sbírají jejich hovínka, ve kterých může být, ale také nemusí, zrnko kávy? Ne, cibetky jsou chovány na velkofarmách v malých klecích a jsou překrmovány velkým množstvím kávových bobulí. Jsou účelně množeny a zneužívány opět pouze pro lidskou nesmyslnou potřebu. Životně důležité potřeby cibetek však už nikoho nezajímají! „Díky“ vyspělá společnosti 21. století, že nemyslíš jen na sebe a svoje prachy!

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, máte pravdu, že tomu tak někde může být. Nicméně u nás máme kávu od cibetek z volného chovu. Jedná se o kávu Arabika. Na trus cibetky jsou sběrači, kteří jej sbírají a poté dochází k následnému čištění kávy. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru