Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Splněný řidičský sen: nezapomenutelná jízda v novém Fordu Mustang GT 5.0

4,9 / 5 GTcar (5 poboček) Brno  (mapa) 232 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Lucie

Dobrý den, objednala sem voucher přes vaše stránky gtcar.cz, jako dárek k Vánocům. Chtěla bych se zeptat, kdy se musí zavolat a objednat termín??? Děkuji

GTcar

Dobrý den,
Vaši objednávku jsme zaznamenali, v průběhu dnešního dne se s Vámi spojí naše paní asistentka a společně s Vámi probere všechno podstatné a současně Vám odpoví na všechny případné dotazy.
S přáním hezkého dne.
 GTcar.

Vít Velcer

Dobrý den,

bylo by možno obnovit voucher 30min včetně paliva? Chtěl bych voucher darovat a určitě by tato varianta byla vhodnější, než do obálky přidávat i hotovost na palivo.

Moc děkuji.

GTcar

Dobrý den,
zvažujeme, že by se ještě pár voucherů pro variantu 30 minut včetně PHM přidalo, nicméně jisté to není (z kapacitních důvodů). Každopádně, pokud by k navýšení počtu voucherů této varianty nedošlo, máte možnost tuto službu pořídit přímo přes náš web https://gtcar.cz/ a to platností služby až do 31.10.2019.

Verca

Dobrý den, v jakých městech se všade jezdí? Děkuji

GTcar

Dobrý den,
jezdíme v Praze, Brně, Olomouci, Ostravě a v Blansku.
 GTcar.

Jarmila Maňáková

Dobrý den, je možné svést i dítě, které bude mít v červnu 2019 pět let? A chápu to dobře, že zakoupený voucher pro řidiče či neřídice, může svést dvě děti? Děkuji za info.

GTcar

Dobrý den paní Maňáková,
ano, můžete svézt i pětileté dítě, jen je třeba do vozidla (do Mustangu) přesunout dětskou sedačku a pak není problém :-). A ano, se zakoupením kterékoliv varianty zážitkových jízd máte možnost vzít s sebou ještě 2 další spolujezdce, Tedy celkově můžeme svézt v každé zážitkové jízdě celkem 3 zákazníky + 1 instruktor (počet míst k sezení v Mustangu činí 4 osoby).
S pozdravem
 GTcar

Michal Bouček

Dobrý den, je někde možnost v rámci 30min jízdy jako řidič využít vozidlo tzv. naplno? Třeba někde na letišti? Místo jízdy po vesnici? Rád bych se projel vyšší rychlostí, jak 100km/h na dálnici a chtěl bych zkusit, co auto umí. Děkuju. Michal.

GTcar

Dobrý večer Michale,
na uzavřených tratích zatím nejezdíme, tedy ani na letišti. Ovšem i v běžném provozu lze v rozumných mezích otestovat, jakou sílu, výkon a zrychlení náš Mustang GT nabízí. Nebo se domníváte, že veškeré kladné ohlasy od našich zákazníků jsme dostali výhradně za ježdění po vesnicích ? :-) Na druhou stranu, pokud hledáte vyloženě 100% závodní jízdu, bude lepší se podívat po firmách, které jezdí na okruzích a současně Vám skutečně dovolí (a nikoliv jen slíbí) si jejich sportovní auto otestovat zcela podle Vašich představ.
Váš GTcar.

Tereza

Dobry den. Chtela bych zazitek koupit synovi (10let). Je mozne aby jel s vasim ridicem sam nebo musi mit dospely doprovod? Dekuji

GTcar

Dobrý večer,
může jet s instruktorem sám. Jen je třeba, aby odpovědná osoba před jízdou podepsala smlouvu.
S pozdravem GTcar.

Lucie

Dobrý den,jakou variantu zvolit,když chci být jako spolujezdec?a palivo je v ceně?Ješťe dvě otázky:může jet manžel semnou a je podmínka,že zkušený jezdec jezdí rychle?

GTcar

Dobrý večer,
pokud chcete být jako spolujezdec, zvolíte první variantu s názvem „30 minut jako spolujezdec (včetně paliva)“.
Ano, palivo je v ceně. S sebou můžete vzít ještě další 2 spolujezdce. A zkušený instruktor s Vámi nemusí jet nijak zběsile, všechno je o domluvě, našim cílem jsou spokojení zákazníci, kteří se k nám budou vracet :-).
S pozdravem
 GTcar.

Lenka Řeháková

Dobrý den, velice mě zaujal tento voucher. Chtěla bych se zeptat, zda-li se před zapůjčením vozu skládá vratná kauce či nikoliv. Děkuji za odpověď.

GTcar

Dobrý den,
vratná kauce se skládá pouze u pronájmů (pronájem na 12 hod, 24 hod, 2 dny atd). U zážitkové spolujízdy s instruktorem, která je nyní prezentována na Slevomatu (ale také si ji můžete objednat přímo na našich webových stránkách https://gtcar.cz/) se vratná kauce neskládá, neb vozidlo je neustále pod dohledem instruktora.

Lenka Tůmová

Dobrý den chtěla bych jsi zakoupit 60 minutovou jízdu jako řidič pro přítele k výročí. Chtěla jsem se Vás zeptat jestli je volný termín v sobotu 3 listopadu výročí máme 31. 10. tak bych chtěla nějaké blízké datum. Děkuji za odpověď. Tůmová

GTcar

Dobrý den,
pro co nejsnazší domluvu zavolejte prosím na tel. 739 564 870 nebo nám pošlete Vaše tel. číslo na email info@gtcar.cz a naše paní asistentka se pro Vás pokusí najít vhodný termín.
Jinak ale v současné době nelze na Slevomatu koupit voucher, jehož platnost by spadala do nynějšího období (vouchery nyní prodávané Slevomatem jsou na období od 1.3.2019 – 30.6.2019). Bude třeba si po domluvě termínu voucher objednat přes naše webové stránky https://gtcar.cz/objednavka/. Ale nejprve doporučuji dohodnout si termín u nás.
Děkujeme za Váš zájem o naše služby !
Váš GTcar.

Novák Aleš

Zdravím Vás. Rád bych splnil sen synovi k 20 tým narozeninám. Jsou možné jízdy v říjnu 2018 v Ostravě? Děkuji za odpověď. Zdraví Aleš N.

GTcar

Dobrý den,
letos (v říjnu) ještě máme jeden termín v plánu, zavolejte prosím naší paní asistentce na tel. 739 564 870.
S pozdravem
 GTcar

Jakub Schvarc

Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat jestli by bylo možné posunout platnost voucheru. Nestihneme voucher uplatnit z důvodu onemocnění dcery. Náhradní termín nám nabídli 12.10.2018 v 15:00 ale to jsme v práci a další termíny jsou až na jaře a to už platnost voucheru neplatí. Dekuji za kladné vyřízení
S pozdravem Jakub Schvarc

GTcar

Dobrý den,
zde se jedná o nedorozumění. Váš voucher není zakoupen přes Slevomat, nýbrž přímo přes naše stránky, tudíž tento dárkový voucher není problém převést na příští rok na jaro. Paní asistentka Vám již volala a nyní mělo by být již vše uvedeno na pravou míru.
S pozdravem
 GTcar.

Dominika Baliová

Dobrý deň, zaujala ma Vaša ponuka jazdy vozidlom Ford Mustang GT 5.0, konkrétne 60-minútová verzia. Chcela by som vedieť, po akom teréne je naplánovaná trasa? Dá sa vozidlo využiť naplno niekde na letisku alebo na podobnej ploche? Či to bude jazda v bežnej premávke?

Ďakujem.

GTcar

Dobrý den,
s vozidlem se jezdí v běžném provozu, ale trasy volíme s ohledem na zákazníky tak, aby si automobil dle možností užili. Obvykle je trasa složena cca ze 40% dálnice a 60% okresní silnice a obce. Trasy se vyhýbají hustému městskému provozu, zácpám, uzavírkám.
V některých lokalitách se nám trasy vybíraly velmi snadno (např. Ostrava, zde je právě pro 60 minutovou variantu trasa po parádních komunikacích), jinde vybrat trasu s ohledem na provoz a uzavírky nebylo vůbec jednoduché, ale povedlo se :-) (např. Brno).
Pokud máte pochybnosti o kvalitě zážitku jako takového, doporučujeme si přečíst recenze našich zákazníků ať už zde na Slevomatu, tak třeba na Facebooku.
O konkrétních trasách se můžeme pobavit více např. skrze emailovou komunikaci – napište nám přímo na info@gtcar.cz.
S přáním hezkého dne.
Váš GTcar.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru