Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Potápění na zkoušku: v potápěčské jámě s instruktorem a foto na památku

4,9 / 5 Divers Direct Čestlice  (mapa) 356 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Kristýna

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat zda je to nějak váhově omezeno, kvůli výstroji a obleku.
 Děkuji

Divers Direct

Dobrý den Kristýno, nemusíte se bát, jsme připraveni v postatě na každého, máme široký výběr vybavení, do kterého se z našich dosavadních zkušeností vejde každý :-)

Těšíme se na Vás!
 A.

Marie Šachvá

Dobry den chtěla bych koupit potápění vnoučatum ale tomu jednomu bude 10let až v dubnu,ale tady píšete že se voucher má vybrat do března. Vnuk umí dobře plavat a má asi 50kg.Chtěla bych jim to koupit k vánocum.Hezký den Šachvá

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, těch pár měsíců je už jak se říká fuk, jestli vnuk umí dobře plavat a líbilo by se mu to, tak neváhejte. Nabídka má skvělé hodnocení. :) Přeji vám co nejklidnější svátky. Hezký den :)

Romana

Dobrý den, chtěla bych poukaz koupit pro přítele jako dárek. Je možné pak na lekci jít s ním jako doprovod a koukat jak se potápí? Nebo to možné není, či pouze za příplatek? Moc děkuji za informaci

Divers Direct

No jasně, dorazit můžete s přítelem jako „suchý doprovod“ zdarma. :)

Pavlína

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je z časových důvodů výhodnější objednat si pro dva lidi 4× voucher tak, aby se nám mohl instruktor v klidu věnovat a nemuselo se nikam spěchat? Mám obavu, abych vše dobře pochopila a měla prostor pro pomalejší start – samotného ponoru se totiž vzhledem k nulovým zkušenostem bojím. Chtěla bych předejít situaci, kdy bude potápění jen chvilkovou záležitostí, protože bychom se kvůli mě na začátku mohli zdržet a pak už by vypršel čas zakoupeného voucheru.
Děkuji za odpověď, Pavlína.

Divers Direct

Dobrý den, toho se určitě bát nemusíte. Na lekci se počítá s dostatečnou časovou rezervou, na všechno je dost času a naši instruktoři jsou profíci, kteří umí vše jednoduše a pochopitelně vysvětlit. :) Pro váš klid s vámi ale ráda vymyslím termín tak, aby na vaši lekci rovnou nenavazovala další a případně tedy byl prostor se vám věnovat o nějakou tu minutku déle. :) Stačí se při rezervaci spojit přímo se mnou na e-mailu adela@divers.cz. :) Nejdůležitější je, abyste si potápění naplno užila. :)

Alena

Dobrý den,zahrunuje cena i vstup do bazénu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, ano vstup do potápěčské jámy je v ceně voucheru. Pěkný den, Honza

Petr

Dobrý den, cena je za jednoho nebo za pár? A v případě ceny za jednoho je možný ponor ve třech? Diky

Divers Direct

Dobrý den, cena je za jednoho. Na ponoru ve třech není problém se domluvit. :) Rezervaci pro tři udělejte prosím prostřednictvím e-mailu adela@divers.cz. :)

Jana

Dobrý den, pro jak staré děti je dárek vhodný. Děkuji! Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, nabídku doporučujeme pro děti od 10 let. Krásný den

Eva Hromádková

Dobry den je možné pokaz zaplatit z fondu FKSP ? Děkuji Eva

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Kde uplatnit“." Hezký den, Simča

Tereza

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je možné se zúčastnit ve dvojici? Děkuji.

Divers Direct

Dobrý den Terezo, samozřejmě! Hodiny jsou vypisovány zpravidla pro dva účastníky, takže je to ideální počet :-)
 A.

Černá

Dobrý den, je možný ponor i s brýlemi. Jelikož mám silnější dioptrie a bez nich by to byl problém.
Děkuji Černá

Divers Direct

Dobrý den, přímo s brýlemi to bohužel není proveditelné. Možností je buďto použít kontaktní čočky, nebo si pořídit dioptrickou masku. Tu můžete koupit i u nás v Divers Direct ( https://www.divers-direct.cz/potapecske-bryle-masky?filter=moznost-dioptrickych-skel-ano&price-slider=0;32294 ).

Těšíme se na Vás :-)
 A.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru