Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ozdravný pobyt v pravé solné jeskyni: vstup pro 1, 2 i permanentka

4,6 / 5 Pravá Solná Jeskyně Praha - Bubeneč  (mapa) 166 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Daniel Dvořák

Dobrý den, můžu prosím zeptat jestli neplánujete na Slevomat dávat nabídku uvedenou na Vašem webu – „Privátní romantický pobyt pro dva“, byli jsme s přítelkyni s tímto pobytem velice spokojení a chtěli by darovat to mým a její rodičům na Vánoce.

Pravá Solná Jeskyně

Dobrý den.

Bohužel ne, ale máme pro Vás dobrou zprávu, momentálně je to za 500 Kč místo 700 Kč, a v hezkém dárkovém provedení. Dárkový poukaz můžete zakoupit přímo v jeskyni nebo lze zaslat poukaz e-mailem. Poukaz vám bude zaslán ihned po převedení finančního obnosu na bankovní účet solné jeskyni, číslo účtu a variabilní symbol obdržíte po vašem objednání. Pro další dotazy nás neváhejte se kontaktovat na tel. 774 822 964 nebo přes e-mail info@pravasolnajeskyne.cz

Radka

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda je nabídka časově omezená? Děkuji.

Pravá Solná Jeskyně

Dobrý den.

Nabídku můžete využit podle objednaní dle dostupných terminu.

Začátek je vždy v celou hodinu, raději dorazte cca 10 minut předem.

Tomáš

Dobrý den,
proč, když zakoupím vstup, který je určen pro osobu od 14 let, nemohu využít slevu s doprovodem dětí. Ani zaplatit za dvě děti zvlášť a takto voucher využít?
Kamarádka koupila voucher a chtěla využít s dětmi, ale nebylo to možné, navíc se recepční rozčilovala.. Voucher koupila kvůli návštěvě s dětmi a takto je pro ni nevyužitelný.

Pravá Solná Jeskyně

Dobrý den.

Nabídka na slevomatu je určená pouze pro dospělé osoby starší 14 let, jak uvedeno v podmínkách akce, to je takové omezení, což znamená návštěva dospělé osoby s dítětem ve věku od 0.1 do 13.9 let není možný (ani za příplatek).

Voucher je platný pouze při návštěvě osob starší 14 let, v případě že přijdete s dítětem pak voucher nemůžete uplatnit, tj. voucher při návštěvě s dětmi je nevyužitelný.

Vážení klienti, před nákupem si vždy přečtěte podmínky akce a prosím podmínky dodržujte, píšeme to pravě pro vás.

Děkujeme.

Alena

lze platit sodexo poukazkami?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, pro nákup na Slevomat.cz pomocí vašich benefitů z cafeterie mojeBenefity od Sodexo je potřeba benefity nejprve převést na kredity, kterými jde platit u nás na Slevomat.cz. Papírové poukázky je možné využít pouze na pobočce v Karlíně. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru