Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

3denní pobyt se snídaní, panenská příroda CHKO, jen kousek od Č. Krumlova

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Hamr Dívčí Kámen Jižní Čechy (mapa) 76 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eva

Dobrý den, dotaz ohledně chybějící kalkulace ceny se týká Slevomatu. Děkuji za doplnění.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, vždy uvádíme cenu za celý balíček služeb. Pokud myslíte kalkulaci jednotlivých služeb v balíčku, budete se muset obrátit přímo na obchodníka: hamrdivcikamen@email.cz, +420 724 506 3­82. Hezký den :)

Eva

Dobrý den, u této nabídky chybí kalkulace ceny. Děkuji.

Hamr Dívčí kámen

Dobrý den, prosím nepochopil jsem dotaz. Konkrétní ceny jsou u nabídky pobytu na stránkách Slevomatu. Pokud si přejete nějakou anomálii, napište prosím dotaz na hamrdivcikamen@email.cz, rádi vám odpovíme.
S pozdravem
David Šafránek

Jan R.

Dobrý den,
prosím o info ohledně otevírací doby restaurace.Je otevřena opravdu jen v soboty,nedě­le,svátky? Pokud bychom přijeli ve všední dny,je možnost jiného stravování? A pokoj s kachlovými kamny ve fotogalerii je za příplatek nebo jsou tak vybaveny všechny pokoje? Děkuji za odpověď.S pozdravem Jan z Kralup

Hamr Dívčí kámen

Dobrý den, pokoj s kamny NENÍ za příplatek. Musíte v rezervaci zadat požadavek, že si přejete být ubytováni v pokoji č.2. V případě, že nebude v té chvíli jíž rezervovaný, tak vám ho rádi poskytneme. Naše restaurace je otevřena mimo sezónu jen v sobotu a neděli. Mimo tuto dobu řešíme obědy nebo večeře našich ubytovaných hostů buď studenými mísami nebo zajistíme stravování v partnerské restauraci U Mária v Holubově, kde vaří každý den do 20. h. Točené pivo, víno, limo, kávu apod si můžete sami natočit i mimo provozní dobu u nás v restauraci. Těší nás váš zájem. S pozdravem. David Šafránek, Další info možné i na tel 778 098898

Katerina Vecsey

Dobry den, cena pobytu o vikendu je na Slevomatu 2990,– a mimo Slevomat 3000,–Kc. Skoda, ze sleva neni vyraznejsi, je to jinak hezky penzion.

Hamr Dívčí kámen

Dobrý den Kateřino, připomínám, že v balíčku Slevomatu jsou ještě naše pivka zdarma. Přeji hezké adventní dny. David Šafránek

andrea

Dobrý den..lze zakoupit voucher ..a přijet se 2 dětmi 5 a 11 let?

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, určitě lze, za děti od 3 do 11,9 let na přistýlce doplatíte na místě 350,–/noc včetně snídaně. Hezký den! :)

Alena

Dobrý den, dá se k pobytu v týdnu pro 2 osoby se snídaní dokoupit i večeře?Jaká by byla případná konečná cena i s večeřemi? Děkuji moc.

Slevomat.cz

Dobrý den Aleno, pro co nejpřesnější informace kontaktujte přímo Hamr na E-mailu hamrdivcikamen@email.cz nebo na telefonním čísle +420 724 506 3­82. Hezký den, Simča

Jana

dobrý den,lze i s dítětem a za jakých podmínek?

Hamr Dívčí kámen

Dobrý den, pokud byste přijeli do 30. dubna 2019, tak byste zaplatili za dítě od 3 let – 350 Kč/noc včetně snídaně na místě při ukončení pobytu. Děti do 2,99 roku bez nároku na lůžko a snídani jsou zdarma. Děkujeme za váš zájem, s pozdravem. David Šafránek tel 778 098898

Vladimír

Dobrý večer,měli bychom zájem o ubytování od 30.12 do 2.1 2019 mohu se zeptat na cenu ,případně jestli je to vůbec možné?Děkuji za odpověď.

Hamr Dívčí kámen

Dobrý den, předem se omlouvám za opožděnou odpověď. V tomto termínu neubytováváme přes slevové portály, Jeden pokoj by měl být ještě volný. Napište prosím bližší informace např. kolik osob a další představy na e-mail hamrdivcikamen@email.cz, Následně vám vykalkulujeme cenu.
Děkujeme za váš zájem, s pozdravem. David Šafránek

Andrea

Dobrý den,mohu se zeptat,kolik by platil syn.kdyby jsme přijeli v roce 2019?Teď v prosinci u bude 12 let.Děkuji.

Hamr Dívčí kámen

Dobrý den, předem se omlouvám za opožděnou odpověď. Pokud byste přijeli do 30. dubna 2019, tak byste zaplatili za syna 350 Kč/noc včetně snídaně na místě při ukončení pobytu.
Děkujeme za váš zájem, s pozdravem.
David Šafránek
tel 778 098898

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru